Berliner Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 previse su naglaseni kostimi u smislu da se vidi da dolaze sa juga, meni se nisu dopali. izgledaju kao sa drugog kontinenta. Quote
bo88gdan Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Dorna i jeste verovatno posle Gvozdenih ostrva najizolovanija drzava Vesterosa , totalno druga kultura i pogled na svet . Zato su ih i naglasili tako Quote
Zen Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 meni i dalje ide na zivce sto su zamenili daria inace sjajna epizoda Quote
bo88gdan Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 meni i dalje ide na zivce sto su zamenili daria inace sjajna epizoda i meni isto , ajd bar da su mu odradili kostim i bradu i sve verno kao u knjigama pa bi ta promena i imala logike ovako nema uopste Quote
Berliner Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 meni je ovaj glumac malo bezlican, mogli su bar bolju zamenu da nadju. Quote
bo88gdan Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Dw2Tr_9h-FU&feature=youtu.be Quote
Face Of Melinda Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 meni i dalje ide na zivce sto su zamenili daria inace sjajna epizoda I meni... taman sam se obradovala... Ali muz je bio surov, posle kukanja kako je ovaj dobar frajer on odgovara "pa ni ovaj ti nije los"... men! Quote
Talvi Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 (edited) Raise a glass of Dornish wine. Game of Thrones is renewed for Seasons 5 and 6. Send a raven and spread the word across the realm. <3 Edited April 8, 2014 by Talvi Quote
ShinigamY Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Naravno xD Ne bi me cudilo da kada se zavrse sve knjige i sezone epizoda, da prave prequel-e sa Targerijenima i tako to Quote
Talvi Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 najavljeno je 8 sezona od starta valjda, uz naznaku da nemaju nameru da dugo čekaju matorog nego da će 8. sezonu završiti sa njim ili bez njega Quote
VoivodBG Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 The only thing you need to see. Peter Dinklage and Lena Headey hula hooping at a gay bar. EPIC. Quote
Лука Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Midžet izdominirao hulahop. Valjda mu pomaže nisko težište. Ne bi me čudilo da poslednju knjigu rastoče u tri bioskopska filma u roku od 3 godine i tako uzmu masne masne pare. Quote
Zen Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 sve moze, sam nek urade kao treba dok dodje do tih filmva, ima i da se odgaje zmajevi u rusiji lol Quote
MissionVao Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 (edited) Smo mi to ovde batalili spoiler tar? Elem, inace ovaj spoiler ide dalje od radnje u seriji navikla sam da sve i svasta menjaju al ne vidim sto bi preskocili tezinu povrede John Snow-a, kapiram samo ce usrati posle odbranu zida jer upravo ta dodatna licna agonija je cinila stvari mnogo zanimljivijim. Ovako me ne bi cudilo ni da Igrit prezivi ili se uopste ne pojavi A da zid naravno odbrane ko iz picke tako sto svaki puca samo headshotove Edited April 10, 2014 by MissionVao 1 Quote
Zen Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 ma ne verujem, ipak je ovo prva epizoda, bice vremena za razvoj a za Igrit, pa vidis kako ej bilo sa onim malim sto ga je karala crvena vestica, vise ni za koga ne znamo puzdano da li ce preziveti ili ne Quote
MissionVao Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Da, u pravu si Mada sam dozivela Igrit kao nesto bitnije od malog Barateona jer je Dzon ocigledno veliko mudo Stoga i nejasnoca oko dal ce preziveti, dal ce mu amputirati i na kraju dal ce biti iole dobro za borbu Quote
bo88gdan Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Dzon Snezni je jedan od 3 kljucna lika serijala zajedno sa glupacom Deneris i svima omiljenim Tirionom . Quote
MissionVao Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Ja bih te banovala da mogu Mada ko nece da sebi spoiluje i ne dolazi na ovu temu jer se ne pridrzavate pravila. Quote
bo88gdan Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 NIsam stavio nikakav spojler svako je do sada iz serije mogao to da zakljuci Quote
Talvi Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 idemo http://thepiratebay.se/torrent/9956438/Game_of_Thrones_S04E02_720p_HDTV_x264-2HD_%5Beztv%5D Quote
Recommended Posts