Veliko jaje Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 (edited) Ko su ti ćelavi sa rogovima? Valjda Tudjini. Zajebali su sa tim krajem, toga nema u knjizi koliko ja znam. Al bitno da je veselo za siroke narodne mase koje nisu citale knjigu A i ono proseravanje sa Brenom, kako oni menjaju sadrzaj knige jebo te lebac Pa ni onaj Sem nije rekao Dzonu da je video Brena, al evo, sad su sve pripremili za potencijalni susret brace (do kojeg se nadam nece doci) Edited April 28, 2014 by Veliko jaje 2 Quote
bo88gdan Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Valjda Tudjini. Zajebali su sa tim krajem, toga nema u knjizi koliko ja znam. Al bitno da je veselo za siroke narodne mase koje nisu citale knjigu A i ono proseravanje sa Brenom, kako oni menjaju sadrzaj knige jebo te lebac Pa ni onaj Sem nije rekao Dzonu da je video Brena, al evo, sad su sve pripremili za potencijalni susret brace (do kojeg se nadam nece doci) Ispravno zboris brate Quote
Berliner Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 ona poslednja scena... ...asimilacije je sranje. previse holivudski i high-fantasy. Quote
Captain Spaulding Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Valjda Tudjini. Zajebali su sa tim krajem, toga nema u knjizi koliko ja znam. Al bitno da je veselo za siroke narodne mase koje nisu citale knjigu A i ono proseravanje sa Brenom, kako oni menjaju sadrzaj knige jebo te lebac Pa ni onaj Sem nije rekao Dzonu da je video Brena, al evo, sad su sve pripremili za potencijalni susret brace (do kojeg se nadam nece doci) Zar to nije Night's King? Quote
Veliko jaje Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 (edited) Zar to nije Night's King? Pa dobro, on je kao kralj Tudjina, al ponovo mu dodje Tudjin u neku ruku, hehe. A i ne moz nista sigurno tvrditi, posto su ovo dodali, nema u knjizi. Sad to moze da bude i moja baba Stamena, sve zavisi kako se tumaci (a moze kao hoces, jer je izmisljeno) Edited April 28, 2014 by Veliko jaje Quote
Captain Spaulding Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Ali Night's King nije kralj White Walkera? Ne znam da li mislimo na istog Na ovoj wiki pisu ovako http://awoiaf.westeros.org/index.php/Night's_King A na ovoj ovako http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Night's_King Quote
ShinigamY Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Mnogi misle da je Nights Kings, zato sto je HBO Go sledecu epizodu nazvao Nights King i objavio, i nekoliko minuta nakon toga sklonio taj naziv sa sajta, tako da moze biti da su sami sebe slucajno spoilerovali, a moze biti i da su namerno napravili ovu zvrcku da se fanovi knjiga uspanice Quote
Oak Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Ma oni su kreteni, klasično pecanje publike, sada su prikazali white walkere i neće ih prikazivati do poslednje epizode, gde će opet biti sneak peak neki od 10 sekundi. Opasno kreću da zaseravaju seriju, i to ne zbog odstupanja od knjige (koga boli kurac za ovo, ovo je serija a ne knjiga). Koliko je Deneris promašen lik, mnogo je iritantna u seriji i na trenutke manična, a u knjizi je čist fail, završi tamo gde je počela. 1 1 Quote
Captain Spaulding Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Ja se ne bunim sa serijom, meni je super i sasvim sam zadovoljan jer takvih serija nema (ili nema puno, kvalitetnih) Zato jedva cekam da krenu da rade seriju Ime Vetra Patrika Rotfusa, mnogi kazu i bolja prica od Game of Thrones-a 1 Quote
Sreta Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Oak ne seri vise ko kako zavrsi govnaru ruzni, breaking bad si sjebao svima. Svrsim vam na knjigu... 7 Quote
Oak Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Nisam ja sjebao Breaking bad, to je bata 5 Quote
bo88gdan Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 pa nije nista zavrsila uopste , tek ima sansi posle toga sto joj se desava Quote
Berliner Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Ma oni su kreteni, klasično pecanje publike, sada su prikazali white walkere i neće ih prikazivati do poslednje epizode, gde će opet biti sneak peak neki od 10 sekundi. i ja isto mislim da ce biti upravo tako. od low-magic univerzuma napravili su takav iskorak da to nije normalno. svi dobri fantasy svetovi imaju overarching mitoloski lore a ovakav izboj natprirodnog ce garant ostati na nivou "eto tako". citava poenta ovog setinga je da mu to nije potrebno (i zato u knjigama postoji samo u tragovima) nego je fokus na likovima a sad su napravili da je potrebno zato sto je samo po sebi bljutavo i fantasy-klisejasto do bola jebena borg asimilacija, neki tamo supreme ice demon. aj mars tamo. bukvalno su udarili sekirom u ekvilibrijum dramskih i fantazijskih elemenata a realno takva fluff razrada je nesto sto ne pripada seriji. jedino je lotr (film) to solidno uklopio i izbalansirao ali tamo je fokus upravo na toj borbi iskonskih sila, zgode obicnih smrtnika se uvek uvezuju u to. 1 Quote
Dead Man Walking Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Slažem se, ima se završi kao Lost. Meni taj svet uopšte nije jasan, tj nema šta da mi bude jasan kad nema smisla, toliko natprirodnog a sad opet neki inteligentni mrtvaci tamo negde, a običan svet opet ne veruje u natprirodno pored svega što smo videli... Quote
Veliko jaje Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Haha, pazite kako izgleda poslednja scena u studiju Quote
Berliner Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Slažem se, ima se završi kao Lost. Meni taj svet uopšte nije jasan, tj nema šta da mi bude jasan kad nema smisla, toliko natprirodnog a sad opet neki inteligentni mrtvaci tamo negde, a običan svet opet ne veruje u natprirodno pored svega što smo videli... jbg papir moze svasta da tolerise ali ekran ne. Quote
bo88gdan Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Jel jos neko provalio sta kaze i na kom jeziku neokaljani kad mu izda naredbu Deneris da navataju u gomili gospodare Merena :haha: Quote
Berliner Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 meni se cinilo da je portugalski, tako je bar zvucalo Quote
bo88gdan Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 meni se cinilo da je portugalski, tako je bar zvucalo GURAJ ti zvuci Portugalski ? Quote
bo88gdan Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 http://mondo.rs/a687049/Zabava/TV/Igra-prestola-Upoznajte-Kralja-noci.html Quote
Zen Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Al realno, citali knjigu ili ne, sigurno niste mislili da ce te bebe da skaoaju na zimi. Logicno i ocekivano sasvim. Quote
MissionVao Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Meni je nelogicno kako tako dugo izdrze zive kad em je ladno u pm em dodatno padne temp. oko white walkera Quote
Recommended Posts