Jump to content

Recommended Posts

Posted

10325582_562874820499596_8561979463996564403_n.jpg?oh=685a02c6268d6e03e1363226e148444e&oe=5400952E&__gda__=1409173814_583496fba9463fdff53c1b2675083f8f

nekad producenti umeju da provuku razne detalje, pa me tako zanima da li su ove zvezde na ramenima slucajno, mada tako ne deluju jer mi se ne uklapaju u kostim.

hint: ruski zatvor

• Upvote 1
  • Downvote 6
Posted

Arya pa svi ostali, bio bi Tirion ali je smorio u ovoj poslednjoj sezoni.

Najgora ubedljivo Deneris pa Bran

• Upvote 2
  • Downvote 4
Posted

Posle Deneris.

Dečko mnogo smara, a koliko sam čitao na song of fire and ice wiki stranici, do sada je ceo taj njegov quest prilično pointless, nema nikakvih dodirnih tačaka ni uticaja na ostatak sveta.

Posted (edited)

Mozda jeste pointless sada, ali sigurno ce imati smisla do 7. knjige.

Desavanja na severu su najzanimljivija, tu su

Coldhands, Night's King, Lady Stoneheart, Bloodraven

Edited by Captain Spaulding
Posted

Oberin i Maloprstic uz Brona najjaci likovi u seriji. Jebes Talije, nista dobro od te porodice, kao da imaju nekih manicnih radikalskih gena.

gingers :haha:

a jes to z aplaninu... teskoje naci tolikog coveka da iole odgovaraliku iz knjige... mada trebali su da mu ofrbaju ksou i brke u crno i da ima dlakava crna prsa junacka, pa da izgleda strashnije

Posted

Haha, da, Marko Kraljevic stajl. Mada dobro, kada nisu mogli Deneris da stave ljubicasta sociva i tako jos neke lako ubacive a kajndov bitne stvari da stave, prezivecemo i nasmejanog kecera planinka.