Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja s lozila na dzejmija sa bradom, mada mi je gotivan jako i ovaj novi princ of przja mod dario

a oberin je faca za sebe, jako zgodan jako, al' mi je nesto peder

Posted

Pa dobro, i peder je u neku ruku :mhihi: I ko kaze da i Oberin ne jebe zenu na podu i tera je da mu svasta radi? :D Steta samo sto bi Drogo imao vece sanse protiv Planinka..

Posted

Ja ne znam sa kakvom se ja ženskadijom družim, ali većinom ne vole Drogoa i stalno me napušavaju zbog njega, kažu da nisam normalna i da se ložim na zvjerove (jes' vala, ali ja tu ne vidim problem :haha: )

Posted

svaka riba koju znam koju sam jebo koju nisam jebo koju neću jebati ni u sledećem životu vlaži na droga jebo vas drogo nikad drogo!!!

svaka hoce takvog. :pedobear:

Posted

Ja ne znam sa kakvom se ja ženskadijom družim, ali većinom ne vole Drogoa i stalno me napušavaju zbog njega, kažu da nisam normalna i da se ložim na zvjerove (jes' vala, ali ja tu ne vidim problem :haha: )

Drago zvijer?Deluje ko nasminkana curica, prava cuvarka plaze na havajima sezona, stogod.Pseto je krajiska zvijer.

A Tivin najveci smeker.ostalo sve neki emosi, licimuri i pederi i bogalji.Da sam zensko, pisn'o bi firnajz odma' dok mrdne obrvom....moreeee dosta. bre...Milfsandra ipak najjebozovnija od sviju

c227928a8f5a421fc27118b83df48d11.jpg

joj..

• Upvote 3
Posted

Nadam se da ce cela sledeca epizoda biti fokusirana na zidu, jer realno je tu i najzanimljivije.

Jos jednom, puno odlicnih kadrova. A sto se tice Oberina

Prilicno je naivno stradao za mudrog princa

NJegov brat Doran je smatran mudrim , Oberin je cak sta vise smatran polu-ludim
Posted (edited)

Inače, video sam u Laguni dosadašnji komplet Igre Prestola, novi dizajn, tj isti onaj kao za 5. knjigu je sa Laguninom karticom 35 % popusta (25% maximalni popust + 10% na količinu)

Edited by Captain Spaulding
Posted

Inače, video sam u Laguni dosadašnji komplet Igre Prestola, novi dizajn, tj isti onaj kao za 5. knjigu je sa Laguninom karticom 35 % popusta (25% maximalni popust + 10% na količinu)

Pa uzimaj sta cekas ? Ili cekaj sajam i tad je bio popust ako se ne varam 20 % na komplet