Lou Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Nema tu tada, ovo je fiktivni svet, a ne fiktivna istorija. Osim toga, kao što neko več reče, naznake za gej odnos postoje u knjizi, tako da tu nema šta da se priča. U seriju su samo ubacili scenu, ne ideju. Quote
Novaliis Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Nije ortak, vec neki cica sto prodaje filmove na pijaci haha, ranije sam uzimao od njega neke filmove a sada cisto popricali par minuta i kaze mi da ima kod kuce epizode 6 - 10, ako hocu, moze mi dati vec od sutra. Bilo mi je malo cudno, ali nisam ga nista pitao, mrzelo me da pricam. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 (edited) Nema tu tada, ovo je fiktivni svet, a ne fiktivna istorija. Osim toga, kao što neko več reče, naznake za gej odnos postoje u knjizi, tako da tu nema šta da se priča. U seriju su samo ubacili scenu, ne ideju. dobro onda da kazemo u ljudskoj prirodi se radjaju poremecaji koji dovedu do svega navedenog Edited May 24, 2011 by BruceBruce Quote
Lou Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Pa to. Martin nije izostavio ništa od ljudske prirode u svojim knjigama, tako ne treba ni serija da bude drugačija. Quote
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Nema šanse ipak da skidam ovu sedmu, što reče DBrave - šta posle da radim dve nedelje? Šesta je vrh, poslednja scena ftw, ala ga je Kal zalilao Quote
Narsil Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ја сам скинуо у ту. Нисам издржао, јбг, а нисам се ни покајао. Quote
ShinigamY Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ne znam dal da skidam tu sedmu :/ Browser cam rip mi bas nije interesantan za gledanje zbog kvaliteta... Cekacu 29-i, pa cu skinuti kako treba, full HD Quote
DBrave Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Da brate ono zlatno krunisanje je jedna od najjacih scena koje sam skoro video u seriji/filmu. E sad bi mogao neko ko je citao knjigu da mi odgovori (u spojleru zbog drugih) Videli smo da vatra nista ne smeta Deneris, jer je ona kao "zmaj", a Valeris nije jer bi inace preziveo vruce zlato. Kako su onda oni brat i sestra ? Quote
ShinigamY Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Valeris je zmija, nije zmaj Njegov brat, Rhaegar je bio poslednji muski zmaj, tj iz te loze koji nije osecao vatru... A ovaj je izrod, izdajica sto bi rekli A Deneris je pure blood (nisam citao knjigu, samo po onome sa neta) 1 Quote
Junikorn Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 (edited) Pa kreten se mnogo lozio na to da je zmaj pa mu je to isparilo Ubdljivo najjaca scena krunisanje:rolleyes: "He was no dragon. The fire can not kill the dragon." Edited May 25, 2011 by Junikorn 2 Quote
Mita Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 "He was no dragon. The fire can not kill the dragon." Quote
DBrave Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 E hvala Shinigamy (kako se to uopste cita), tako neki info mi je trebao da malo pokapiram te sitnice posto nisam citao... Znaci Deneris je zena zmaj Quote
Narsil Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Штета је непрочитати такве књиге. Обавезно их пронађи. Quote
DBrave Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 ma vec sam napisao na pocetku teme da cu sigurno da iscitam sve, volim fantastiku (i sf i epsku, citao sam i Tolkina i Jordana i Simonsa) ali ovo ostavljam kada izadju sve knjige. Ne zelim da se zajebem kao sa Jordanom i da mi proces citanja traje vise do 5 godina Kad objavi sve i Laguna objavi uzmem procitam za pola g. Quote
ShinigamY Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 (edited) E hvala Shinigamy (kako se to uopste cita), tako neki info mi je trebao da malo pokapiram te sitnice posto nisam citao... Znaci Deneris je zena zmaj Pa uglavnom Šinigami (barem su me neki tako prekrstili ) A Deneris je zena zmaj u svakom smislu ma vec sam napisao na pocetku teme da cu sigurno da iscitam sve, volim fantastiku (i sf i epsku, citao sam i Tolkina i Jordana i Simonsa) ali ovo ostavljam kada izadju sve knjige. Ne zelim da se zajebem kao sa Jordanom i da mi proces citanja traje vise do 5 godina Kad objavi sve i Laguna objavi uzmem procitam za pola g. Takodje Ima letos da kupim ceo komplet knjiga koje su do sada izasle,i na miru da procitam Edited May 25, 2011 by ShinigаmY Quote
Zen Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 I da se zbunish kako su pola naziva prveli a pola ne p ada se gubish oko toga ko je sta i ko gde zivi. Nesreca nas koji ne citamo u originalu Poslednja epizoda je odlicna, kao i ostale. Veoma mi se dopada kako su osmisljeni prostori u kojima se desava radnja. Za sad, nemam zamerki ni na jednu stvar Quote
Guest HEFEST Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ovo je je prva serija posle ko zna koliko vremena da je pratim ovako od pocetka. Obicno se ukljucim na 3. ili 4. sezoni i onda uzivam. Ovako se biti mucenje godinama, ali su to ipak slatke muke. Vreme trenutno prekracujem sa The Tudors i sa The Pillars of the Earth(ima ukupno 8 epizoda). Ne znam sta mi je bolje, a jos se slaze uz Igru Prestola. Quote
Novaliis Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Odgledah sinoc prvih pet epizoda, u jednom dahu. Jedna od najboljih serija, definitivno, u rangu sa ''True Blood'', bolje od ''Walking Dead'', po meni. 1 Quote
Lou Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 (edited) Slažem se. Ja sam više očekivao od hodajućih mrtvaca, moram da dodam. /end of off-topic Edited May 25, 2011 by Lou Quote
BLAGOJE Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ma pazi pored toliko klanja i uopste sexualnih pozuda normalno je ubaciti i neku bolest tipa silovanje deteta ili ovu gej scenu,i tada je bilo pedera i silovatelja kao i sada. brate,al' si se uzivio u seriju jeb'o si mu mater 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 25, 2011 Author Report Posted May 25, 2011 brate,al' si se uzivio u seriju jeb'o si mu mater Hahaha jesam brate iskren da budem,ovo je meni savrsenstvo od serije 1 Quote
Novaliis Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Bezveze sto cemo drugu sezonu cekati toliko dugo, radnja tek sad pocinje da se zakuvava. Kraj sedme epizode me zaprepastio, iskreno da kazem. Quote
DBrave Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 upravo tako, meni nije jasno zasto vec pre mesec-dva nisu krenuli sa snimanjem, da sezona dva krene da se emituje od oktobra, a ne ovako da cekamo godinu dana na novih 10 epizoda... koje slatke muke jbt Quote
Recommended Posts