Господин Граул Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 A mogao je da se izmigulji momenat pre nego što ga je ščepao... Quote
MissionVao Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 (edited) Steta sto su promenili gde je koje telo zavrsilo, to bi tek dotuklo gledaoce Btw, Ne znam sto su i oni koji su citali govorili da je Oberin njega mogao ocas posla da ubije nego ga je mrcvario zbog priznanja - podsetila sam se pre neki dan knjige i tamo je bre bilo mucno u pm. Satima cimanje samo da bi kad je zbog sunca podigao stit ugledao weak spot kroz koji ga je bocnuo. Znaci to je moglo i da se ne desi. Uopste nije bilo lako. A sto se tice toga ko je sve mogao da ga ubije, pa za pocetak niko ko ima kratko oruzje i iz istog sveta borbe kao Planina, znaci otpadaju Hound, Dzejmi, Baristan, itd. Volela bih da vidim sta bi Dario ili faceless uradili Edited June 6, 2014 by MissionVao Quote
Captain Spaulding Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Ma Melisandra neka iskenja jos jednu senku i eto Quote
Zen Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 "serem vam se na Gregora" momenat nego neko ocekujem nemrtvu Kejtlin da se pojavi u poslednjoj epizodi, i da Arja ostavi Pseto da umre i ode, i da Tirion ubije Tivina i ode... svasta ja ocekujem... i ako se neko seca knjiga, jel ga bese Varis izveo po hodnicima? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Jbt, ovo si trebala u tri spojera dupakujes, ko se zajebe dotvori, smorice se ko peder u haremu. nadam se da ce to da razbiju na ove dve preostale epizode, da nece biti deveta smaracina, pa onda sve da se izdesava u zadnjoj, pa susenje godinu dana. Quote
Dead Man Walking Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 (edited) Steta sto su promenili gde je koje telo zavrsilo, to bi tek dotuklo gledaoce znaci otpadaju Hound Ja sam se podsetio na yt borbe iz prve sezone gde su se pobili burazeri i izgledali su prilično ravnopravno. A malo pre toga ga je onaj pederko dobio u dvoboju kopljima http://youtu.be/VaIwtO6VWCU Btw ovaj glumac mi je mnogo bolji u faci Edited June 6, 2014 by Dead Man Walking Quote
Captain Spaulding Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Ozbiljno treba da razmotre da bude po 16 epizoda po sezoni....ovo je jako lame. Po traileru za devetu epizodu mislim da ce sve biti samo na zidu, tj voleo bih Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Ma ne mora toliko, al da bude kao nekad...sezona od marta do juna i onda nova od septembra do zime, ovo sa pauzama od po godinu dana zestoko smara, pola serija sam prestao da pratim zbog tog sranja. Quote
Captain Spaulding Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Recimo, hipoteticki da sezona ima 24 epizode kao sto je dosta serija imala sezona bi se zavrsila za 6 meseci i onda se ne ceka 9.5 meseci xD Quote
metal guru Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 A sto se tice toga ko je sve mogao da ga ubije, pa za pocetak niko ko ima kratko oruzje i iz istog sveta borbe kao Planina, znaci otpadaju Hound, Dzejmi, Baristan, itd. Volela bih da vidim sta bi Dario ili faceless uradili jedno je borba 1 na 1(bilo turnir bilo ovakav duel) a drugo bitka mislim da ima likova koji bi mogli da srede Planinu na neki fazon i taktiku, dok u masovnoj borbi stvarno ne vidim kako bi pronasao dovoljno vremena da smislis nesto kad je dovoljno pola sekunde da te ovaj prepolovi a moras da pazis i na svoju okolinu npr. princ Regar Targarjen je nekada bio smatran za vrhunskog borca i viteza, pobedjivao na svim turnirima itd a onda ga je na Trozupcu pijani Robert otkinuo ko slinu (inace nisam bas ovoliki geek ali sam se podsetio nekih stvari na wikipediji ) Quote
SerbZmaj Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Tada Robert nije bio pijan. Ma Regar ga pustio Faceless bi ga otrovao ili napravio neku zamku sa siljcima Mislim da je lakse srediti Planinu u masovnoj borbi. I on mora da pazi na svoju okolinu. Deset losih ubise Planinu Quote
bo88gdan Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Ama Tehnika ce uvek da pobedi sirovu snagu i velicinu tu nema spora . Slazem se da je koplje najidealnije oruzije za borbu protiv takvog dzina ali , i dvorucni mac i ratni cekic su i vise nego dovoljni da ga pobede . Quote
Guest HEFEST Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Ma samo jedna lepa pracka i trcis oko njega, gadjas, skupljas metkice i dovedes ga do infarkta. 2 Quote
Captain Spaulding Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 (edited) Jel se pojavljuju veliki beli paukovi u knjizi ? (u 3. epizodi prve sezone je ona bakica pričala Brenu šta je sve iza zida pa je spomenula i njih) Edited June 7, 2014 by Captain Spaulding Quote
MissionVao Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 (edited) Ama Tehnika ce uvek da pobedi sirovu snagu i velicinu tu nema spora . E jebiga onda je mogao i 1st sword of Braavos da ga ubije A nije jer je ono cime treba da pipa Planinu kratko i krhko Meni onaj trosekundni fajt izmedju Hound-a i njega nije nikakav dokaz da Hound ima ozbiljne sanse, samo mu je jedva zadrzao mac par puta i Robert je prekinuo. Edited June 7, 2014 by MissionVao Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Legolas bi ih slozio ko picku sve....jbt neveruem da diskutujete o tome ko je sve mogao da kokne Plan'nu od likova u seriji/knjizi, deluje nadrealno....il' me vec pukla piva. Mogla je i zena, bam u muda i tiganjem u potiljak i cao zdravo. 2 1 Quote
MissionVao Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Nije mogla, ima nakitnjak od metala I meni je glupa prica al kad se vec sere... mogao je Oberin i da stavi neki za nijansicu jaci otrov a ne da ima snage da radi ona cuda s poda. Quote
Berliner Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 ja racunam da bi ga oberin pobedio kao sto ga je sustinski i pobedio da nije bio dekoncentrisan osvetnickim emocijama. mislim, pokazao je da je ovaj prespor za brzog protivnika s kopljem, a takvih sigurno ima izvestan broj na oba kontinenta. s te tacke gledista ne verujem da bi oberin pobedio brze macevaoce tipa dzejmija (sa obe ruke), posto ne bi uspeo da im umakne tek tako. pridjes mu i dovidjenja, sta moze jadnik sa drvenim stapom. ta kratka koplja su dosta inferiorno oruzje u odnosu na dobar mac (dakle ne dvorucni...) i makar neki mali stit, stitovi vladaju univerzumom inace. 1 2 Quote
Captain Spaulding Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 (edited) Postoji razlog zašto je on koristio koplje protiv planine a to je upravo zbog greške koju je napravio na kraju - da ne bude suviše blizu njega Kao što si mogao videti pred borbu nije on imao samo koplje kao arsenal nego i mačeve Edited June 7, 2014 by Captain Spaulding Quote
Berliner Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 naravno, zato sto se vodio time da planina nije najbrzi i da nema hitar footwork. za nekog brzeg borca koji moze da brzo pokrije razdaljinu i close in-uje bi verovatno stvarno odabrao mac. hocu reci da nema te gradacije najboljih fajtera nego to funkcionise po principu kamen papir makaze iako bi recimo dzejmi verujem pobedio oberina sa kopljem, mislim da ne bi pobedio planinu itd. Quote
Zen Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 dobio bi ga tirion, jer bi mu odma gadjao nisko, ovaj bi se smorio seginjuci se Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 To, to, Planinko mozda ima mudobrane, al cunak nebranjen, taman se Tirke provuce izmedju nogu i mune mu koplje i kraj. Quote
Salvation Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 Realno U koji se ovo nerd disussion pretvorilo, covece Nego, zanima me hoce li kao po knjizi Planinko jos malo da se pojavljuje ili ce i njega kao Robovu zeMsku da uklone, posto je u sustini nadalje nebitan lik.. Quote
Berliner Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 mislim da ce biti konstatovano da je premino u sledecoj epizodi i toeto Quote
Recommended Posts