ponovoh Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Ponovoh je progressive metal bend koji je nastao 2009 godine u Vrnjackoj Banji, Srbija. U pocetku su svirali pesme od benda Opeth, koji je jedan od glavnih inspiracija. Kasnije je napravljeno 6 autorskih pesama. Uzivo su se pojavili 2 puta: 18. juna 2010. na banjskom paviljonu gde su svirali pesme od Opeth-a, a 28. avgusta 2010. su svirali na svirci u kafe Gocu, gde su predstavili sve svoje autorske pesme. Bend je snimio demo album sa 3 pesme. Linkovi: Cold Presence - Fading Leaves - Silent Demise - P.S. Promenićemo ime, ovako je zasad, čisto iz fore. Poslušajte pesme i slobodno komentarišite! Ognjen Ilić - vokali, gitara Dušan Stojković - gitara Darko Vidaković - bas Relja Derbogosijan - bubnjevi, prateći vokali 2 2 Quote
Reign of puppets Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Dobre pesme a ime urnebesno Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 U banjci komsije nije vam ovo loshe,ako vam treba bolji snimak javite se Quote
Шарки Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Их, ала га усрасте са овим вокалом, иначе је океј музика. 2 Quote
ponovoh Posted April 18, 2011 Author Report Posted April 18, 2011 Их, ала га усрасте са овим вокалом, иначе је океј музика. Pa dobro, neko voli growl, neko ne, šta ćemo sad. Ali lepo peva čistim glasom. Quote
Шарки Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Фурајте мало више clean вокале, ако човек уме! Quote
Ајлин Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Odličan growl, ova poslednja stvar sa dve solaže je dosta dobra 1 Quote
Baal Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 U banjci komsije nije vam ovo loshe,ako vam treba bolji snimak javite se Je l' vidiš Nešo kako sam naterao metalce u Banji da slušaju normalnu muziku? Pozdrav drugarima Banjcima, samo napred i malo manje kopiranja Opetha u tekstovima. Quote
Saša Grbić Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Nije ovo loše. Ako ti nije problem, pošalji mi ove tri pjesme da ih jednu po jednu pustim u emisiji. Quote
Fapril ethereal Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 rispekt za momke stvarno! samo napred! zesci Opeth rip of,ali to samo znaci da moze da bude dobro.. pozdrav iz Cacka.. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 JA mislio u banji samo stale i baal kad ono ...opet ce se slayer grafiti pisati na vrabcu!!! 2 1 Quote
Bernard Panasonik Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Bio je, istina davno, Slayer grafit i na Kocki. Pozdrav za Ponovoh! 1 Quote
truliandedzombileš! Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 koliko ja znam članovi su baš mladi (bar sam za jednog siguran ), tako da tek treba očekivati i nešto originalnije radova. no, ovo već sada zvuči sasvim lepo. pozdrav i svaka podrška bendu (bar u širenju muzike dalje ) inače, el ikad pre bilo opeth tribjuta u srbiji? Quote
Fapril ethereal Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 haha to sam ja jedno vreme pokusavao da napravim,ali nidje nikoga..a i oprema mi je u medjuvremenu utanjila.. mozda uspem opremu da skrpim uskoro,ali muzicare tesko.. Quote
ShinigamY Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 (edited) Stvarno dobar growl Fading leaves mi se skroz svidja, opasan materijal, samo da im se ustupi oprema i kvalitetno snimanje, bilo bi super Ja sam za svaki prog metal projekat Klavijaturista. A sto se tice cover bendova, najvise bih voleo da napravim Symphony x tribute, al kao sto ce se tesko naci Opeth tribute muzicari, tako ni od mog projekta nema ni moega xD Edited April 19, 2011 by Shinigamy91 1 Quote
ponovoh Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 koliko ja znam članovi su baš mladi (bar sam za jednog siguran ), tako da tek treba očekivati i nešto originalnije radova. no, ovo već sada zvuči sasvim lepo. pozdrav i svaka podrška bendu (bar u širenju muzike dalje ) inače, el ikad pre bilo opeth tribjuta u srbiji? pa relativno mladi dvojica od 17, dvojica 19 godina. a za tribjute ne znam dal ih je imalo i dal ih ima i sad, pošto mi nismo više tribute, pravimo naše stvari, stalno se radi na novim pesmama i tako. fala ljudi Stvarno dobar growl Fading leaves mi se skroz svidja, opasan materijal, samo da im se ustupi oprema i kvalitetno snimanje, bilo bi super Ja sam za svaki prog metal projekat Klavijaturista. A sto se tice cover bendova, najvise bih voleo da napravim Symphony x tribute, al kao sto ce se tesko naci Opeth tribute muzicari, tako ni od mog projekta nema ni moega xD hvala pa nažalost nismo imali dovoljno para da se snimi na boljem mestu, al biće valjda uskoro, a i snimićemo više pesmama. Quote
Fapril ethereal Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 a koje ste sve obrade radili od Opeth? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Pushi kurac miloshe skupili se momci sviraju ono sto vole a ti odma obrade idi sviraj obrade u svom wcu ...samo napred ne slushajte njega on ima celava muda Quote
truliandedzombileš! Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 ja se sećam da sam davno čuo na jućubu "Ending Credits" u njihovoj izvedbi. Quote
Fapril ethereal Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 (edited) Pushi kurac miloshe skupili se momci sviraju ono sto vole a ti odma obrade idi sviraj obrade u svom wcu ...samo napred ne slushajte njega on ima celava muda NIKAD AUTORSKI a ti idi juri charapanske trolove po shumama oko Krusevca debeli.. jesam ti rekao da ne pricas da imam celava muda kad sam ti pokazivao? Edited April 20, 2011 by Fapril ethereal Quote
Berliner Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Ima tu potencijala. Idite da slusate i skidate morbid angel jedno godinu dana i onda se vratite sa novim demoima da vidimo kako ce to da zuci. Uglavnom, manite tu iseckanu/repetitivnu pseudo-progresivnu opetovsku formu, to je sasvim prevazidjeno. Stare opeth pesme su dobre (neke i nisu) bez obzira na taj nedostatak zbog izuzetnog kvaliteta pojedinacnih delova i atmosfere koju je Mike znao da prenese kroz neke delove, ali nemojte i vi ici tim putem, isprobajte malo prave progresivne strukture, znaci malo razvoj, pa malo dinamika, malo lajtmotiva, slojevitosti itd. Quote
truliandedzombileš! Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 (edited) lepo rečeno ovo za opeth - bend koji jednostavno ne zna da napiše pesmu, ali ja ih i takve volim. Edited April 20, 2011 by truliandedzombileš! Quote
Recommended Posts