oʞɾoƃ Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 joj ne znam kako ste tako ravnodušni, meni je ovo klasična DT paljevina što bi rekao azal, malo headbang malo plaky Quote
Angelystor Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 (edited) Prvo azal na nekoj temi sa "sh", sad i Shooter, jel se to vraća sh, ch u modu? Uredna pesma, najbolja od ove tri. Kreće kao "Nothing To No One" pt2, ali ostatak više Constructast. Do jaja mi fora sa Stannetom u kolima dok peva Edited October 21, 2016 by Angelystor Quote
oʞɾoƃ Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 sad sam već ozbiljno skeptičan po pitanju novog albuma ne zato što su pesme loše, već zato što još uvek nisam čuo nijednu jedinu notu ili rif koji nisu već odsvirani Quote
Kumodraski Vo Posted October 23, 2016 Report Posted October 23, 2016 Nikad me nije zanimao bend, al dobra ova Forward Momentum dosta.. Quote
Night Prowler Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 Niklas Sundin As the "Atoma" release and subsequent live shows draw nearer, it's time to announce that I'll be taking a temporary break from touring. While it's a tremendous privilege to play music for our supportive and dedicated fans for a living, the constant travelling and nomadic lifestyle just isn't compatible with my wish to spend continuous time with my small kid. The guitar duties for the upcoming North American headline tour are in exceptionally good hands, so no-one needs to worry. Erik Jacobson, who already filled in for me on several festival shows, will be joined by his former Deals Death bandmate Sebastian Myrén, and this dynamic duo is more than capable of doing justice to D.T. songs old and new. Please give them a warm welcome until I'm back again! Apart from enjoying family life, my time of absence from the stage will be spent working on new music, and I'll also open the doors to my design studio again after some years of low activity. Quote
oʞɾoƃ Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 pa dobro, bolje tako nego da izgori Quote
Angelystor Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 True, ali boli ovo inflejmsovanje benda. Šta sad, odem gledam DT uživo, a ono pola neki Deals Death prokleti. Quote
azal Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 ako ti je to toliko bitno, najbolje bi ti bilo da krenes da pratis bendove koje nemaju clanove od 40+ godina i porodice/prave poslove Quote
Angelystor Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Ću te vidim kad ti Leprous dobije decu. Quote
Grobodan Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Vec mu je Agent Fresco bolji, zajebao te. Quote
Angelystor Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Sa Freskom isto nema problem da će da dobiju decu, dobro izabrao. 7 Quote
azal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 pa gitarista iz rendezvous point point je svirao prosli put u beogradu bas zbog toga, vidis da nikakvu razliku ne pravi? Quote
Chicken Little 420 Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 http://www.mediaboom.org/461617-dark-tranquillity-atoma-2016.html Quote
Chicken Little 420 Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 evo i 320 sa nekim bonusima, mada vidim da vas zabole http://getmetal.org/111086-dark-tranquillity-atoma-2016-download.html Quote
Grobodan Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Koga zabole, nego nije mogao da se slusa onaj skrndelj rip, da vidimo sad sta i kako Quote
HUMAN Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Ma sad je dojaja.. Mislim da je krajnje vreme da se ovaj bend prebaci na neki drugi podforum. 3 Quote
Grobodan Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Ovaj bend >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 95% bendova sa ovog podforuma. 2 1 Quote
Talvi Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 jebiga buraz, nije to death metal ako nemaju maskirne pantalone i krmaču piva Quote
Recommended Posts