skulhead Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Ne volim singlove jer su obicno uzimanje para.Sacekacu da izadje album. Quote
Black Dahlia Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Nisam zadovoljna. Izdanje je cisto uzimanje para, a naslovna stvar je nakicena kao novogodisnja jelka. Nadam se da ce album biti u duhu pravog Dark Tranquillityja. Quote
mrtva Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Exposures – In Retrospect And Denial, DARK TRANQUILLITY ...celebrates its 15th birthday by releasing a double CD featuring rare and previously unreleased material. The band comments this release as follows: “For many years, we’ve received lots of questions regarding the possibility of our pre-album material ever being released on CD, and we’re very happy to provide old and new fans that are interested in the first chapter of our history with a viable alternative to forking out a small fortune on Ebay for a worn-out original copy of the demo or 7” EP. After a lot of digging though the vaults, the original DAT tapes for our ”Trail Of Life Decayed” demo (1991) and ”A Moonclad Reflection” EP (1992) were found, and we could happily note that they were intact and had survived the ten years in limbo remarkably well. With the help of some carefully executed mastering magic, the sound quality has been boosted a great deal. In addition, we have the pleasure of including a couple of songs that were recorded during the studio sessions for our last three albums. Some of these tracks, like “Exposure” and “Cornered”, have until now only been available on limited edition versions of the albums, while some others, like “Static”, “No One” and “In Sight”, are previously unheard by anyone outside the immediate band circle. great double cd release... Quote
mrtva Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 grave ah' ma znam...nego onako... so yea... Dark Tranquillity on tour with Kreator, Ektomorf & Hatesphere presented by Rock Hard 03. February 05 (HR) Zagreb Tvornica 04. February 05 (HU) Budapest Petöfi Hall Quote
KRANG Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 lepo, a to sam ja rekao.. takođe sam pitao ide li neko u zagreb odavde, treba mi još društva za voz? Quote
Grobodan Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Videcemo,josh je rano.Mada bih ja pre za Pestu...Dogovoricemo se nesto. Quote
solicitor Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Kad smo vec kod live nastupa, sad nabavih mp3 zapis sa DVD ja "Live Damage" iz 2003 godine pa bih voleo da mi se neko obrati ako ima taj koncert na DVD ju ili na DivX u . Veoma dobro odsvirano, cini mi se da nije ni sminkan zvuk naknadno. Mozda nije bas previse ostro, ali je ako prijatno za slusanje. 21 pesma, 1h 25m lepe i kvalitetne svirke ... veoma dobro izdanje ... Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 I ja bih voleo taj DVD..ako ima neko ? Quote
Grobodan Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 VRUCE VESTI!Tracklist novog albuma: 01. THE NEW BUILD 02. THROUGH SMUDGED LENSES 03. OUT OF NOTHING 04. THE ENDLESS FEED 05. LOST TO APATHY 06. MIND MATTERS 07. ONE THOUGHT 08. DRY RUN 09. AM I 1? 10. SENSES TIED 11. MY NEGATION Cover: Svidja mi se!! Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Cover je mocan! Quote
solicitor Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 (edited) Ma takav omot su smislili jos Maideni na Somewhere In Time albumu Ako ovaj album bude dobar ko omot imacemo se rashta radivati Edited November 19, 2004 by solicitor Quote
KRANG Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 bogami će biti odličan album.. malo progresivniji kažu.. što se i vidi po "lost to apathy".. stvarno mi se sviđa. evo, prošlo je dosta vremena, i još uvek mislim da je pesma odlična, i deluje sveže što je najbitnije Quote
Grobodan Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Ma,u januaru novi Soilwork i DarkTranquiltiy...mojoj sreci nema kraja. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 np: Dark Tranquillity-Am I One Quote
Grobodan Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Imas novi album?Odakle ti?Pricaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KRANG Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 kako može? nije ni mixovan do kraja.. Quote
Grobodan Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Jebem li ga,to je stvar sa novog albuma... By the way,ja sam mislio da je snimanje zavrseno. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Ako ovo nije mixovano onda ne znam shta je. DC++ zakon. np: Dark Tranquillity - Through Smudged Lenses - pochinje sa a-la-Kreator riffom...boli me vrat. Quote
KRANG Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 e? moraću ja to da proverim.. snimanje je (valjda) završeno, ali mislim da to nije finalni mix. Quote
solicitor Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Javi se za finalni Mix kod cika Solija ako ti nije daleko da ides do Vrnjacke banje kod Baala ... ili se nakaci na net Daklem, to smo cekali i docekali !!!! Imali smo sta i da cekamo ... ovo je dobar album, mozda ne remek delo, ali mu apsolutno nista ne fali. Zvuk je skroz dobar, stilski je sve u duhu prethodnih albuma, a izgleda da bend nije poceo da nosi trenerke i dredove, kao neki, necu reci koji Mozda na nekim mestima ima malo vise klavijature, koja povremeno daje prizvuk finske skole, ali ne smeta. Prepoznatljivi rifovi, solaze i vokal ostavljaju bend u kategorijama gde je i ranije bio. OVAJ ALBUM TREBA IMATI !!!!!!!!! IF momci ... gde bi vam kraj bio da ste snimali ovakve albume zadnjih godina ... Edited November 28, 2004 by solicitor Quote
KRANG Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 zezaš me?? joj, mrzi me da idem da se preganjam sa onim mentolima na faxu, sad ću ti poslati spisak šta da mi narežeš!!!! jedva čekam da čujem ovo! novi dt. ... .. to sam čekao Quote
Guest Chovek_Zvani_Duga Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Javi se za finalni Mix kod cika Solija ako ti nije daleko da ides do Vrnjacke banje kod Baala Fala soli za reklamu Quote
Fiery Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 OVAJ ALBUM TREBA IMATI !!!!!!!!! IF momci ... gde bi vam kraj bio da ste snimali ovakve albume zadnjih godina ... Pa ono, verovatno bi im kraj bio u n-tom recikliranju ranijih albuma. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Evo i ja da dam neki koment..Mrzi me da pishem o svakoj pesmi posebno.. Ali ukratko album je pun pogodak. Ima dosta varijacija, sve to lepo upakovano. Ponajvishe me podseca na "Mind" mozda zbog brutalnosti. Prve dve pesme su stvarno jedne od "najtezih" koje je bend ikada snimio. Nije "Damage Done" ali zato zasluzuje 9.5/10, i sada su ostavili In Flames dAAAleko iza sebe. LOST TO APATHYN!!!!! Quote
Recommended Posts