kuruz Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Bice mnogo dobro ako dobijemo Character 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 The Gallery album je po meni najbolji. Tako da bi voleo da bude Gallery 2. Ili makar Skydancer 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Sto svi ocete neki nastavak Pa nije ovo Roki, ovo je Dark Tranquillity bre! IMHO nisu zajebali do sada..i sada su male sanse da zajebu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Videćemo... Kad bi bar izbacili jebene klavijature... Potpuno kvare neke pesme na characteru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 vazi na ta dva nema trunke originalnosti. ako hoces originalnost nabavi (a i ako neces): PROJECTOR i MIND'S I. Nabavi i stari Gallery da vidis kakav zvuk su imali u pocetku. ostalo moz' komotno da preskocis. Sam Haven mi nije nesto narocito, a zadnja dva ne mogu da poslusam koliko smaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Ma OK je Character, ali razgatili su i izgazili taj fazon već više nego dovoljno. Pre nego što sam kupio Character čitao sam kako su ubacili dosta starih elemenata itd. ali sistem pisanja pesama je isti kao na Damage Done. I za ovaj Stanne kaže da ima još više starih elemenata, ali opet im nešto ne verujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Dark_Tranquillity-Fiction-Promo-2007-GRAVEWISH Dabome, album mi se na prvo slusanje svidja jer je stilski pravi Getenborg, nastavak Charactera, malo vise klavijatura, malo zenskih vokala, ali sve u svemu to je bas ono sto sam ocekivao od novog albuma. Da se ja pitam nek izdaju jos 50 ovakvih i meni ce se svideti. Nadam se da ce i IF da se vrate malo ovakvom zvuku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 VIŠE klavijatura?! Ja to ne kupujem... A šteta, baš sam bio zagrejan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 Odlican je na prvo slusanje ovi momci prosto ne mogu da razocaraju svaka im cast po meni jedan od najvecih metal bendova sadasnjice i sto rece Soli nek izdaju jos milion ovakvih ja cu ih slusati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Aj poslušaću i ja, upravo sam ga skinuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 jel ima neko link za download ovog novog albuma (ne torente, to ne umem da koristim i nemam odakle) za rapidshare, megaupload ili filefactory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 MA super je album. Ima nekih da kazem old school zakivanja kao "Empty Me" i sporijih, kao "Inside The Particle Storm" koja me na momente podseca na atmosferu stare Tristanie ili Haggarda, bez horova razume se, ali bas prilicno atmosfericno i simfonicno zvuci. Posle par slusanja jos vise mi se svidja. Mozda nije od albuma gde se redjaju hit za hitom, ali mi zvuk bas do jaja lezi, mogu da slusam po ceo dan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 upravo se skdia hvala soli legendo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 link ljudi, dajte link, please! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 Kako bre ne znas da koristis torrente?Tesko ces naci na nekom upload site-u barem ne jos uvek.Ako hoces daj mail pa da ti ga posaljem pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 evo ga na sendspace-u, juce postavljen, link radi: http://www.sendspace.com/file/tav3o8 znaci, novi DT! za sat i pedeset deset minuta cu znati kako zvuci. usracu se od srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Pa koji ti to net imaš kad ti treba toliko vremena? Preslušao, sam, dobar je album, naročito neke pesme, verovatno bolji od Charactera, ali ipak nisam impresioniran... Fali mu neka snaga, da me zabode u facu, kao što su to uradili The Gallery i The Mind's I... Ali u svakom slučaju, i ovde pada preorder P.S. Uopšte nema više klavijatura nego na Characteru, mada ih nema ni mnogo manje, ali sada uglavnom ipak gitare vode pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Meni je trebalo 38 minuta da ga skinem taman dok sam srao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 nije mi bolji charactera na prvo slušanje.. ni blizu. ali opet, uživam u slušanju.. možda je samo nostalgija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Isto k'o Character... Lepo mi dok ga slusam, ali nemam neku zelju da ga ponovo pustim... Pre cu vrtiti novi Nightrage koji mi se daleko vise dojmi... Jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Meni je mnogo lošiji od Character-a. Nista mi nije ni zapalo za uvo: melodija, refren, bilo šta. Klavijature nisu "glavni instrument" kao što su bile na Character-u, ali mi sve zvuči dosadno i nezanimljivo. Novi Nightrage, Deadlock i MPE > Fiction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 uh,meni se taj nightrage novi ne dojmi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Meni je posle prvog slušanja novi Nightrage bio krš (nervirao me vokal), ali sam se posle navikao i na kraju sam se zarazio njime. Što se Deadlock-a tiče, konačno su napravili dobar album i "našli" neki svoj stil + što ženskih vokala ima u skoro svakoj pesmi, jer im je ta likuša sad stalni član. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 e,i mene vokal nervira,mnogo mi je metalcore. ajd,dacu mu jos sansi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts