Mita Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 to stoji ali pitanje da li ce izaci 2010 :haha: tako da do tada Gardijani nambr 1 Quote
Oak Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Da, najbolji album 2010 se zove "Time" Haha, time, pa to nece izaci za sto godina, zbog tog jebanja fanova su i postali toliko popularni. Quote
Telcontar Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Ne, nego zato sto je prvi jedan od najboljih mJetal albuma ikada A da ne ispadne da pricamo u offtopicu, ocekujem da sledeci DT bude o top10 2010 .... Quote
Talvi Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Da, najbolji album 2050 se zove "Time" E, tako. Quote
Telcontar Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Talvi, cuti ne baksuziraj, kako su krenuli stvarno ce ga i izdati posthumno 2050 Quote
Mita Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=D4T3lBOGIW4 Quote
Grobodan Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Uskoro idu na turneju po Americi... kao predgrupa Killswitch Engage-u Quote
Mita Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Uskoro idu na turneju po Americi... kao predgrupa Killswitch Engage-u daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj jebo im pas mater Quote
ZheX Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Uskoro idu na turneju po Americi... kao predgrupa Killswitch Engage-u e u kurac kad su oni predgrupa onim papucarima..gde je otisho danashnji metal. Quote
oʞɾoƃ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Headlineri Killswitch Engage, za njih otvara The Devil Wears Prada, a za njih otvara DT. Znači jebem ti ja zemlju u kojoj jedan DT otvara za The Devil Wears Prada. Jebem ti metalkor, sad ga još više mrzim. Quote
Lunar Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Hahahahahahah. Nema sanse chak i po publici DT je veci bend od KSEa, mozda je Grob pogreshno procitao, nema sanse da je tako. Quote
Talvi Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 (edited) DT u Americi veci po broju fanova od KSE? No way, Hose. Edited December 12, 2009 by Talvi Quote
Lunar Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Sta ja znam, meni u glavi josh KSE nije bend koji moze puno da skupi ljudi, a josh dosta tih metalcore klinaca worshipuje In Flames i Dark Tranquillity , a josh bi na ove i metlaci dosli. Ne znam, bash je zajebana ta Amerika sto se tiche ljudi na koncertima. Quote
Telcontar Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Hm pa pazi KSE a i verovatno TDWP su jaci po broju fanova od DTa, ali amerika ima jednu stvar a to je da ljudi idu na sve i svasta, i gomila bendova moze da sakupi, ako ne stadion, onda barem pristojan broj ljudi, tako da ne sumnjam da ce DT proci dobro .. e sad jbg .. ipak su ovo tamo jaci bendovi, iako .. KSE ajde ali ovo drugo .. uzas. Nego ... Gledam DVD .. jebote koliko mi se plache, bukvalno, sto nisam bio tamo, ili makar da sam ih gledao na nekom koncertu. Ali 20 pesama, DVD, za moj ukus poprilicno dobro snimljen, zvuk super ono .. ne znam .. jebote koliko oni jebu mame, to je strasno .... znaci sta bi dao da sam mogao da budem tamo .. jebem ti.... Quote
Grobodan Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Sta ja znam, meni u glavi josh KSE nije bend koji moze puno da skupi ljudi, a josh dosta tih metalcore klinaca worshipuje In Flames i Dark Tranquillity , a josh bi na ove i metlaci dosli. Ne znam, bash je zajebana ta Amerika sto se tiche ljudi na koncertima. Šta ti je, taj Devil wears prada u prvoj nedelji prodao 30 000 albuma u Americi, a iste nedelje Candlemass novi otišao u 1 000, a i ti i ja znamo ko je bitniji bend, samo to danas ništa ne znači. Quote
oʞɾoƃ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ameri nikad nisu imali muzičkog ukusa, cela scena im je kurac, osim ono malo death metala što je valjalo, mada se i to sjebalo i razjebalo za ove godine. I ono malo nesretnika što sviraju kvalitetan USBM (iz Amerike). Quote
Mita Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 (edited) ma jebo ja njima pas mater kad je veliki DT predgrupa nekom fegetskom bendu The Devil Wears Prada is an American metalcore band from Dayton, Ohio, formed in 2005. Dark Tranquillity was formed in 1989 da li je dovoljno Edited December 12, 2009 by Mita Quote
oʞɾoƃ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 (edited) Amerikancima? Ne. Za njih se u Americi čulo tek posle Damage Done i daleko od toga da imaju neku popularnost tamo. Kao i većina Evropljana uostalom. Edited December 12, 2009 by oʞɾoƃ Quote
Grobodan Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ameri nikad nisu imali muzičkog ukusa, cela scena im je kurac, osim ono malo death metala što je valjalo, mada se i to sjebalo i razjebalo za ove godine. I ono malo nesretnika što sviraju kvalitetan USBM (iz Amerike). Ne sviraj kurcu. Imali su oni revolucionarnih bendova na tone, samo veliko tržište pa svaka šuša može prodati 100 000. Quote
oʞɾoƃ Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Govorio sam o ekstremnom metalu pre svega, thrash i ostalo me ne zanima. Meni američki bendovi čine možda 5% kolekcije. Quote
Grobodan Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Pa i što se tiče ekstremnog metala su prebogati, ali nevermind... Quote
Angelystor Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Headlineri Killswitch Engage, za njih otvara The Devil Wears Prada, a za njih otvara DT. Znači jebem ti ja zemlju u kojoj jedan DT otvara za The Devil Wears Prada. Jebem ti metalkor, sad ga još više mrzim. :confused: The Devil Wears Prada? Sta je to uopste koj' kurac?! Kakve majmunske notorne gluposti. Quote
oʞɾoƃ Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 (edited) Pa i što se tiče ekstremnog metala su prebogati, ali nevermind... Samo Obituary Što se teme tiče: "In other news, DARK TRANQUILLITY's new album, "Fiction", has sold 3,000 copies in the United States in its first week of release." ""With Roots Above and Branches Below" — the new album from the Dayton, Ohio Christian metalcore band THE DEVIL WEARS PRADA — sold 31,000 copies in the United States in its first week of release to debut at position No. 11 on The Billboard 200 chart." Christian metalcore Edited December 13, 2009 by oʞɾoƃ Quote
Grobodan Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Izađi napolje E pa to sam i ja video, Prada 30000 a Candlemass 1000, o tempora o mores ali tako je to. Quote
Recommended Posts