Talvi Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Elem. Ne mogu bas reci da je album los jer on to svakako nije. Samo je slabiji od proslih, to je problem. Nekako, kao da protece pored tebe dok ga slusas, ali bez ikakvog smaranja ili bilo cega. Ne znam, zasad mi nije lose (tek danas uzeh da slusam, mrzelo me da se cimam oko slabog ripa). I da, jel' mi se cini ili vokali ponegde zvuce skroz "blekerski"? Quote
oʞɾoƃ Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Upravo to što Talvi kaže, nije album nipošto loš, ali posle tri savršena albuma, kako da ovom dam više od 7? Quote
Mita Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 i sta bi od famoznog koncerta ludim sto nema vesti :( Quote
Lunar Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Nemogu lepo da svarim album. Nit mi smrdi nit mirishe, trenutno imam neutralan stav prema albumu. Quote
TopOfTheMorning Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Novi album - onako. Ocekivao sam malo vise. Sto se koncerta tice - ne znam koliko bi ljudi doslo ali minimum minimuma je nekih 200 ljudi. Quote
Telcontar Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 E vi bre mnogo neshto kakite stalno ja sam album preslushao jedno 15 puta do sada, i mogu reci .. pa dobro svakako ne kao Fiction, malo ispod Charactera, ali album SABIJA. Her Silent Language <3 Kod mene sigurna 8, ako ne i 8.5 Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 I ja sam ga obrnuo sad još triput u normalnijem kvalitetu na slušalicama, i promenio mi se utisak na bolje, iako i dalje preko 8 nema šanse. Her Silent Language je apsolutni highlight albuma, ovo ostalo standardno dobro, ali ne i na nivou prethodnih albuma. Moglo je i gore, u suštini. Quote
Mita Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 pa da ali jbg posle onakvog albuma kako da napravis bolji Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Pa razumem ja to, tako su malo ohladili stvari sa Projector/Haven fazom, tako su i sad sa ovim albumom. 1 Quote
Angelystor Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Well, materijal na WatV mi nije za album godine, sigurno, ali da li me je DT razocarao? Hell no. Najmracniji album do sada, dakle opet alteracija zvuka mala, taman tako da ne zvuci kao nesto od pre, a da je opet cista trankivlitetlija. Samim pesmama ne mogu mnogo nesto da nadjem da mi fali, neke imajau less replay value nego druge... Mozda jedina zamerka koju ka bendu mogu da uputim, konkretnije Stannetu...mozda moj trip, ali nekak' mi prike ovde vise "screamuje" nego sto growluje... Ne kazem da koristi scream, ali mu je glas jednostavno manje dublji nego obicno. Mozda je zeleo tako, jeste da zvuci "more evil" neg' na zadnjih par albuma, ali meni ovak' zvuci tanje. Sta ti ga znam... Favoriti, izdvojicu tri: "In My Absence", "Her Silent Language" i (the best) "The Grandest Accusation". Da ne naglabam, al' pesme koje mi jednostavno obelezavaju album i zbog kojih pre svega zasluzuje da se nadje u diskografiji kakvu ima Dark Tranqillity. Od ostalih "Shadow" ima refren prejak (al' ostatak pesme mi nije jednako jak), svidja mi se brzinska naslovnica, Dream Oblivion valja sam' tako, "The Fatalist"...blah, da ne navodim sve, ostatak albuma mi je poprilicno jednak, samo mi je "Arkhangelsk" lecka dosadna. (Ili mi je samo "Her..." tol'ko overshadowuje, ne znam xD) Moze ovo bre, 8..8.5.... 8.3/10 recimo :] ...just like a diamond for venomous diseaaaase I da, jel' mi se cini ili vokali ponegde zvuce skroz "blekerski"? Dap, to je ovo sto ja tripujem oko "scream"a :] ...i sto mi se ne svidja. Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Zato što nemaš pojma šta je čista blekača 1 Quote
Mita Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 pa jes ali nekako ona mi nekako najvise zlo zvuci Quote
Oak Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ljudi shta vam je, meni je Arkhangelsk najbolja pesma albuma. Quote
Mita Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 ma de je najbolja meni je Fatalista ili Void ne mogu da se odlucim obe pesme imaju mnogo zarazne refrene Quote
necko Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gkqHj9Q8thw Quote
Oak Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 E ovo im je jedan od boljih spotova u poslednje vreme stane je legenda!!! Quote
ZheX Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 nisam ocekivao da ce da urade spot za ovu pesmu, ali spot kida! Quote
bambayay Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Odavno nisam gledao bolji spot... Mozda nije "hit" na albumu, ali pocetak pesme zasluzuje spot Quote
oʞɾoƃ Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Sjajan spot, bez enormnog budžeta, fensi produkcije, specijalnih efekata, a umetnički veoma upečatljiv. 1 Quote
Oak Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Jel ovo neka reklama za porshe ili shta? Quote
Recommended Posts