Јарослав Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 bolje nek okaci neke svoje slike не пратиш тему, качи их редовно Quote
Stolet Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Meni potpuno nejasno zašto DT koncerte zatvaraju sa Misery's Crown. Btw ne sviraju ništa za bis što je isto dosta bezveze, ako već publika divlja i skandira 15 minuta možeš bar da se pojaviš na bini (još ceo ogroman klub bio potpuno rasprodat nedelju dana pre same svirke). Malo sam se razočarao na svirci pravo da vam kažem, bili su mi možda i omiljeni bend jedno vreme u srednjoj, ali su u međuvremenu postali zvezde, što mi je opet nejasno pošto su albumi koje su izdali od 2005. do danas (bar meni) mnogo mnogo lošiji od, opet meni, jednog od najboljih nizova albuma u muzici, u toku 10ak godina zaključno sa 2002. i Damage Done. Tako sam se sa svojih 25 osećao kao deda kada mi je highlight koncerta bilo to što sam čuo jednu pesmu sa The Gallery, još najkraću koja nije instrumental Evo gleda se upravo ovaj World Domination live, Lethe ide Quote
Angelystor Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ti si ih, kako kapiram, u Helsinkiju gledao? Ja da cujem Indiffirent Suns, Mundane i sve ove nove skakao bih od srece... Doduse, ja eto volem novije albume, tu se dosta razlikujemo :] A i, gledam sad ostale liste, jeste ova u Helsinkiju neeesto slabija od drugih. Quote
azal Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ako je neka uteha, znate da nisu live što su bili 90-ih. Ovde su svirali sa Omnium Gatherum i OG su imali x puta bolji zvuk ja ih nisam gledao 10 godina. ali u 2002 su oduvali i in flames i sentenced sa bine. Quote
oʞɾoƃ Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 nije imati nego umeti mi smo ih gledali u ZG na prošloj turneji i ne zna se da li je bio bolji zvuk, nastup ili set lista ali opet, meni albumi od Damage Done do Fiction nemaju lošu sekundu, a kamoli lošu pesmu Quote
BLAGOJE Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 pod vi mislis i okrob i borko? ako dodjete mozemo li i nas trojica da idemo sa vama u zagreb? 2 Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 cime idete?ako idete avionom jebem vas u usta 1 Quote
oʞɾoƃ Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 pa ne idemo ovaj put, to je bilo na prošloj turneji, išli smo vozom ali black desire kuka kako nema sa kim da ide ovaj put, pa iscimaj njega Quote
Angelystor Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Mene sjebao ovog puta poslovni put, moram u Sarajevo prokleto Ali svi cemo mentalno biti uz Zeljka, tako da nece biti sam te veceri. Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 ja ocu da idem sa njim ako se ide iskljucivo vozom i ako je musko no hetero Quote
kuruz Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 black desire je muskarac? :haha: :haha: :haha: i ja sam imao taj momenat zbunjenosti kad sam saznao 1 Quote
Angelystor Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AHPTVXAPI98 BRING IT OUT INTO THE OPEN Quote
oʞɾoƃ Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Ko ima Spotify, evo mu novi singl na izvol'te. meni je odličan, ali ja ionako više nemam kapacitet da mi se ne svidi nešto što ovaj bend izbaci Quote
Talvi Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 No rest for the wicked! We’re thrilled to announce the “Uniformity” tour, set to take place throughout Europe in November. The trek, which also features AMORAL, Acyl and LEHMANN, will take us to some places that we didn’t reach during the previous European tour as well as giving us the chance to make some creative new/old additions to the setlist. See you there! Ticket links will be posted shortly, but some of these venues already have pre-order options online. 06.11 K17, BERLIN (GER) 07.11 AALBORG (DK) 08.11 BOLWERK, SNEEK (NL) 09.11 UNDERWORLD, LONDON (UK) 11.11 TRABENDO, PARIS (FR) 12.11 SCHÜÜR, LUZERN (CH) 13.11 RNR ARENA, ROMANGNANO (IT) 14.11 ROCKPLANET, PINARELLA (IT) 15.11 SZENE, VIENNA (AT) 16.11 202 CLUB, BUDAPEST (HU) 17.11 COLOS AAL, ASCHAFFENBURG (DE) 18.11 BACKSTAGE, MUNICH (DE) 19.11 SERIKIVKA, PRAGUE (CZ) 20.11 ALIBI, WROCLAW (PL) 21.11 F HAUS, JENA (DE) 22.11 SPUTNIKHALLE, MUNSTER (DE) 23.11 KANTINE, COLOGNE (DE) Quote
Angelystor Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Tranquilizeri razvalili za vikend u Pešti. Koliko su samo dobre nove pesme live, Construct mi još jači sad, jedan od albuma karijere definitivno. Samo im fali basista, lepo je što vole da budu drugari i sve, ali ipak neozbiljno bez basa malo sve. 2 1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Ovu pesmu su sklonili sa albuma u poslednjem trenutku jer je bila "previše različita". Što se mene tiče, greška karijere. (bolji kvalitet nego link iznad, pa reko' da okačim ipak) Quote
Recommended Posts