fiction Posted October 14, 2002 Report Posted October 14, 2002 ovi likovi razvaljuju za koju godinu ce biti glavni new wave band http://www.roadrunnerrecords.com/shared/do...maira-Split.mp3 http://www.roadrunnerrecords.com/shared/do...Dead_Inside.mp3 Puni su energije pogledajte ovaj spot: http://www.roadrunnerrecords.com/shared/do...maira_split.mpg Quote
cLoWn Posted October 14, 2002 Report Posted October 14, 2002 pa recimo spineshank je mnogo bolji od njih...... Quote
scissors Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 upravo skidam ove momke, pa da ih cujem na sta lice, a sto se tice spineshank-a, oni su pored Static-x jedan od najboljih cyber metal bendova a: a: Quote
Dani Posted October 18, 2002 Report Posted October 18, 2002 upravo skidam ove momke, pa da ih cujem na sta lice, a sto se tice spineshank-a, oni su pored Static-x jedan od najboljih cyber metal bendova a: a: Skinucu ih i ja....pa jeste cyber metal je odlican!!! a: a: Quote
scissors Posted October 24, 2002 Report Posted October 24, 2002 skinuo sam baš te dvije pjesme, malo su neobični, neki cyber/nu metal, elektronika im je vrlo dobra a: što je najbolje nisu ni malo komercijalni, furaju svoj neki bolesni vazon i sviđa mi se a bas bubanj, kao da ga je Raymond Herrera svirao! Fear Factory!!! a: Quote
fiction Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 Ovo vam je buducnost metala kad bi se ja pitao Quote
scissors Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Ovo vam je buducnost metala kad bi se ja pitao pa ne bi baš rekao da je budućnost metala, ali unose dosta osvježenja u nu-metal kombinujući ga sa cyber metalom a: mada mi se ne sviđa što im muzika u nekim trenucima (tj. u malo više trenutaka) liči na Korn :roll: Quote
dr NIK@ Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Pre dva minuta sam sakinuo "SP lit", i sta da kazem sem da momci rasturaju.Tvrdi su do jaja i totalno antikomercijalni.Idem da skinem i drugu stvar.Samo da nastave ovako.Pa bre Therapsid sad necu moci da spavam u svakom slucaju HVALA . Quote
fiction Posted November 26, 2002 Author Report Posted November 26, 2002 Pre dva minuta sam sakinuo "SP lit", i sta da kazem sem da momci rasturaju.Tvrdi su do jaja i totalno antikomercijalni.Idem da skinem i drugu stvar.Samo da nastave ovako.Pa bre Therapsid sad necu moci da spavam u svakom slucaju HVALA . Kazem ja jos koja godina i nema im ravnih se ako ne predju u komercijalu Quote
dr NIK@ Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Kazem ja jos koja godina i nema im ravnih se ako ne predju u komercijaluJebace keve svima. a: Quote
Lord_of_suffering Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Nimalo mi se nedopadaju zvuce mi ko neka losa kopija SEPULTURE, i to one stare prije root-sa Quote
dr NIK@ Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 Nimalo mi se nedopadaju zvuce mi ko neka losa kopija SEPULTURE, i to one stare prije root-saNemaju veze oni sa starijom Sepulturom. Quote
scissors Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 Nimalo mi se nedopadaju zvuce mi ko neka losa kopija SEPULTURE, i to one stare prije root-sa kakva crna sepultura lorde tebe je malo fax puko u glavu Quote
Lord_of_suffering Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 Za koji mesec vidicete da sam bio u pravu Quote
Lord_of_suffering Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 Nimalo mi se nedopadaju zvuce mi ko neka losa kopija SEPULTURE, i to one stare prije root-saNemaju veze oni sa starijom Sepulturom. Nemaju oni veze nisacim bezveze su Quote
dr NIK@ Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 ] Nemaju oni veze nisacim bezveze su Meni su bolji od Mushroomhead-a, ali sve je to stvar ukusa. a: Quote
scissors Posted December 21, 2002 Report Posted December 21, 2002 sad se lijepo vratite na normalno diskutovanje o bendu... a: inače pobrisaću opet sve postove koji budu samo smarali temu Quote
dr NIK@ Posted December 25, 2002 Report Posted December 25, 2002 Evo imam ja nesto da kazem. Cuo sam samo 2 pesme ove meni do jaja grupe, a kod nas "Naravno" nema da se nabavi njihov Cd. Ako ga neko poseduje voljan sam da platim CAK 200din. za njega iako ne idem nikad preko 150din, a inace nabavljam Cd-e za od 60-100din. (koja sam stipsa) :roll: Quote
hooker with a penis Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 Secam se da sam slusao ovaj bend kod ortaka. Pustio mi je jednu pesmu i svidelo mi se. Imaju koliko se secam dobrog bubnjara. Gde li ovo moze da se nabavi, da li ga ima u prodaji kod nas, zna li neko? Quote
scissors Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 Secam se da sam slusao ovaj bend kod ortaka. Pustio mi je jednu pesmui svidelo mi se. Imaju koliko se secam dobrog bubnjara. Gde li ovo moze da se nabavi, da li ga ima u prodaji kod nas, zna li neko? pogledaj forum BERZA pa možda tamo neko ima Quote
dr NIK@ Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 Secam se da sam slusao ovaj bend kod ortaka. Pustio mi je jednu pesmui svidelo mi se. Imaju koliko se secam dobrog bubnjara. Gde li ovo moze da se nabavi, da li ga ima u prodaji kod nas, zna li neko? pogledaj forum BERZA pa možda tamo neko ima Tesko da ima...Mada ja sam poskidao gomilu njihovih pesama sto na demo-u sto Live i do jaja su...puni energije...jednom recju STRAVA... Trebalo bi uskoro da izadje novi a: Quote
scissors Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 onda pravac www.winmx.com ili www.kazaa.com i skidajte, tamo ima 110% a: a: Quote
fiction Posted January 27, 2003 Author Report Posted January 27, 2003 onda pravac www.winmx.com ili www.kazaa.com i skidajte, tamo ima 110% a: a: Ma da kazaa vazda izvlaci Quote
Recommended Posts