Jump to content

Recommended Posts

Posted

upravo skidam ove momke, pa da ih cujem na sta lice, a sto se tice spineshank-a, oni su pored Static-x jedan od najboljih cyber metal bendova biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Skinucu ih i ja....pa jeste cyber metal je odlican!!! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gif

Posted

skinuo sam baš te dvije pjesme, malo su neobični, neki cyber/nu metal, elektronika im je vrlo dobra biggrin.gifa: što je najbolje nisu ni malo komercijalni, furaju svoj neki bolesni vazon i sviđa mi se biggrin.gif

a bas bubanj, kao da ga je Raymond Herrera svirao! Fear Factory!!! biggrin.gifa:

• 3 weeks later...
Posted

Ovo vam je buducnost metala kad bi se ja pitao

pa ne bi baš rekao da je budućnost metala, ali unose dosta osvježenja u nu-metal kombinujući ga sa cyber metalom biggrin.gifa: mada mi se ne sviđa što im muzika u nekim trenucima (tj. u malo više trenutaka) liči na Korn :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Pre dva minuta sam sakinuo "SP lit", i sta da kazem sem da momci rasturaju.Tvrdi su do jaja i totalno antikomercijalni.Idem da skinem i drugu stvar.Samo da nastave ovako.Pa bre Therapsid sad necu moci da spavam u svakom slucaju HVALA :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:.

Posted

Pre dva minuta sam sakinuo "SP lit", i sta da kazem sem da momci rasturaju.Tvrdi su do jaja i totalno antikomercijalni.Idem da skinem i drugu stvar.Samo da nastave ovako.Pa bre Therapsid sad necu moci da spavam u svakom slucaju HVALA :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:.

Kazem ja jos koja godina i nema im ravnih se ako ne predju u komercijalu

• 4 weeks later...
Posted

Evo imam ja nesto da kazem. Cuo sam samo 2 pesme ove meni do jaja grupe, a kod nas "Naravno" nema da se nabavi njihov Cd. Ako ga neko poseduje voljan sam da platim CAK 200din. za njega iako ne idem nikad preko 150din, a inace nabavljam Cd-e za od 60-100din. (koja sam stipsa) :roll:

• 1 month later...
Posted

Secam se da sam slusao ovaj bend kod ortaka. Pustio mi je jednu pesmu

i svidelo mi se. Imaju koliko se secam dobrog bubnjara. Gde li ovo moze da se nabavi, da li ga ima u prodaji kod nas, zna li neko?

pogledaj forum BERZA pa možda tamo neko ima

Posted

Secam se da sam slusao ovaj bend kod ortaka. Pustio mi je jednu pesmu

i svidelo mi se. Imaju koliko se secam dobrog bubnjara. Gde li ovo moze da se nabavi, da li ga ima u prodaji kod nas, zna li neko?

pogledaj forum BERZA pa možda tamo neko ima

Tesko da ima...

Mada ja sam poskidao gomilu njihovih pesama sto na demo-u sto Live i do jaja su...puni energije...jednom recju STRAVA...

Trebalo bi uskoro da izadje novi biggrin.gifa: