^Suicide_Pony^ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 dobra je nova kajmira, bolja od prethodne. preslusao sam na brzinu (iliti jednom) i dopale su mi se pleasure in pain, end it all i kingdom of heartache. pisem detaljnije utiske kad bolje preslusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Meni je sa novog albuma najvishe u ushi upala Resurrection, mozda zbog spota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Iako su pesme malo predugachke za moj ukus, dobije 7-8 od mene jesi ti siguran da mislis na poslednji album??? Meni je sa novog albuma najvishe u ushi upala Resurrection, mozda zbog spota. pesma je dobra, ali je spot extra glup. i strasno mi ide na kurac koliko skracuju pesme u zadnje vreme sa tim spotovima. "nothing remains" su skratili samo tako, a sad i resurrection, kpji si bikvalno osakatili. inace, meni je novi album odlican!!! drago mi je sto su shvatli da nije za njih pisanje pesama u proseku od po 6-8 minuta, pa su se sasvim uspesno vratili sa novim albumom. svidja mi se sto su takodje malo eksperimentisali sa nekim zanrovima, kao npr. malo dubokih growl vokala, pa cak u jendoj pesmi malo black prizvuka (sto u sustini ne volim, ali ovde cak i ne zvuci lose) i tako... sve u svemu sasvim zadovoljavajuc album. od pesama bih izdvojio: Pleasure In Pain Worthless No Reason To Live End It All Black Heart Kingdom Of Heartache Paralyzed ... pa mozda i Six koja i ako je dugacka, ne zvuci uopste lose (za divno cudo)... i jedino VELIKA zamerka na novi album je pesma "Killing The Beast" koja je NEVIDJENO sranje. po mom misljenju to im je najlosija pesma od svih koje su do sad snimili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Spot jeste extra glup, ali ribe na spotu su......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 jesi ti siguran da mislis na poslednji album??? pesma je dobra, ali je spot extra glup. i strasno mi ide na kurac koliko skracuju pesme u zadnje vreme sa tim spotovima. "nothing remains" su skratili samo tako, a sad i resurrection, kpji si bikvalno osakatili. recimo da je meni bolja spot verzija pesme nego albumska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Мени је за сад само насловна песма ушла у ухо. Мораћу да преслушам то још једаред мало темељније. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 recimo da je meni bolja spot verzija pesme nego albumska koja pesma? mada koja god da je, ne znam kako mozda da ti bude bolja... ali kako god ti volis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 chitaj bre rezurekshn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 jeste, do jaja je taj spot. nije los ni "nothing remains", mada ne moz da prismrdi gore pomenutom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 chitaj bre rezurekshn pa ciram ja, ali sam gore spomenuo obe pesme, a ti nisi naglasio o kojoj pricas. jeste, do jaja je taj spot. nije los ni "nothing remains", mada ne moz da prismrdi gore pomenutom. monkey je rekao da mu se vise svidja verzija pesme sa spota, a dal mu se spot svidja to ne znam. ja mislim da je sranje, a i one ribe na koje se svi loze su odvratne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ne znam brate, meni je taj spot totalno 'nako ok, a i ja se lozim na te ribe koje su tebi odvratne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ribe su mnogo odvratne, nema shta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 evo sad sam pogledao jos jednom spot da utvrdim gradivo i shvatio sto mi je toliko los utisak o ribama iz spota, a to je ustvari ona odvratna crnokosa devojka iz dela sa igranjem karata... ona sa onim sugavim tetovazama po rukama. fuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 majq mu staru, pa nije ona jedina u spotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 pa jedino se ona i ona plava jasnije vide u spotu, ali je ona u prvom planu, a ogavna je u picku materinu. sve istale se vide nesto na kratko, sa ledja, prekrivene siskama preko face i slicno... ma ko ih bre shisha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Po mom ukusu je najbolji Chimaira album. Na njemu nema loshe pesme po meni... Inache ne znam da li je bilo rechi o ovome, ali za ovaj band je zanimljivo to shto ih Kerry King mnogo voli i gura, chesto su u pochetku bili predgrupa Slayeru i po rifovima se vidi da su dosta toga povukli od Slayera. Jedino shto im ovaj debeli celavac zamera je elektronika koju bi po njemu trebalo izbaciti... A po meni pevach treba da odseche dredove. izgleda kao Juice u najboljim danima. hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 odsekao je dredove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 odsekao je dredove dobro je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 davno je on skratio dredove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) a i dalje fura kratku kosu sudeci po spotu za ressurection. edit: *resurrection Edited April 25, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Ok, nisam znao to za dredove, al je sa njima bio isti Juice. Bar u ovim spotovima shto ja imam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 preslikan je u SP_LIT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Najjaci album Chimaira... al ovaj novi Resurrection isto nije los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Budimpesta 21. oktobar CALIBAN / SOILWORK / CHIMARIA / SONIC SYNDICATE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Kad pre su otisli? Ali naravno... Boga molim za Downstroy... A na ono bi moglo da se ode... na Caliban itd. Ps. Nije Chimarija nego Chimaira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts