Duke Of Borca Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 Pa meni je nekako lumps najaca, zaim options, painting white to gray itd... Sa novog albuma celanisation je odlican a i down again takodje, ali samo sam te dve pesme poslusao sudeci prema tome noviji album bi trebao da bude najoblji do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 26, 2003 Author Report Share Posted May 26, 2003 Pa bas ne bi mogao da se slozim.Uopste Therapsid, koju si to jos (celu)pesmu i slusao sa novog albuma?!?! A na sad vec predposlednjem ima do jaja pesama (meni ni jedna losa 8) ), i po mom misljenju SPLIT uopste ne oslikava ceo album! Ako ti se svidja Fear Factory, Machine Head, donekle KoRn i slicno, svidece ti se i ovaj bend a: Jedva cekam da se dokopam novog sa novog Power Trip i Overlooked,sad skidam Implements Of Destruction imas sve na kazaa.A stari imam audio cd i po meni je to najbolja pjesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 Pa jebes ga, ja nemogu da idem na Kazaa :ne: :x Ma nabavicu ga pa makar mi to bilo poslednje :| Meni je Let Go, Lumps, Jade.....ma SVE su dobre Jedino bi mogao da izdvojim Rizzo kao nesto slabiju pesmu (meni)....mnogo prejaka elektronika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyel Ess Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 Danas sam sebi skinuo 1. pjesmu sa albuma od ove grupe, i nimalo nije lose. Grupa je do yaya!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Skunio sam juce 12 pesama, i moram reci, veoma su dobri!!! Pre sam ih cuo, ali nisam znao da su oni!! Izvanredno! 8O Chimaira Rawks!! P.S. Samo im hvali Mile Kitic kao prateci vokal!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Ma momci RASTURAJU!!!!!!!!!!!!!!!! Nadam se da cu uspeti uskoro da nabavim novi album a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 11, 2003 Report Share Posted June 11, 2003 Skini ga sa neta... Cudi me kako ih nisam pre prepoznao.... :? a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 11, 2003 Report Share Posted June 11, 2003 Pa milion puta sam rekao da nemogu da icem na Kazaa-u i slicna sranja, tako da nemogu ni da skinem album, sem ako ti imas neki obican link ( :? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 13, 2003 Report Share Posted June 13, 2003 Malo se zezam... za sada nemam nijedan link, jer iskljucivo koristim media desktop-ove za download! No, ona pesma Down Again je bas, bas dobra (cudi me da me nijedan iskusan Chimairaovac nije uputio na nju!?!! ).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 Procitaj postove gore i videces moj uput Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_CenTeR_ Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 ne slusam nu metal,ali ovo je jedina grupa koja moze da se zadovolji mom ukusu.......verovatno zato sto je mnogo kvalitetnija od ostalih bendova tipa ....hmm...korn...naravno to je moje licno misljenje a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 Kome se svidja Chimaira je pljunuti Nu-Metalac!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Poslusajte zadnju na Imposibility Of A Reason!!!!!! 8O 8O 8O Ono je ubistvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13 minuta!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 Za tri nekomplanarna vektora a, b i c kazemo da cine desni sistem vektora ili desni triedar, ako se, kad su dovedeni na zajednicki pocetak, rotacija vektora a do vektora b, za ugao manji od 180 stepeni, vrsi u smeru suprotnom kretanju kazaljke na satu, posmatrano sa vrha vektora c. U protivnom a, b i c cine levi sistem vektora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Opet ovi matesmaraci!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Kome se svidja Chimaira je pljunuti Nu-Metalac!!!!!!! Ala lupas Definitivno se ne slazem s tim a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 zadnji album Chimaire je vise neki moderni thrash a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted September 7, 2003 Author Report Share Posted September 7, 2003 :roll: Obavezno. Soli imam ja na mp3 cijeli Impossibility.A znas koja mi fali na audio?Upravo ona razbiajcina od 13 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Brate ja imam sve od Chimaira - original! a: Poslacu ti kopiju ako dodjes jednom do Bgd- kada sam ja tamo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted September 7, 2003 Author Report Share Posted September 7, 2003 Blago tebi!kakav je booklet ima li tekstove? Ja sam rekao rodbini u Canada da mi to nadju,trebalo bi da toga ima tamo po prodavnicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 ima samo textove i njihove slicice - za svakog ko za licnu kartu sa skorelom krvlju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted September 18, 2003 Report Share Posted September 18, 2003 Pa da ja se nisam ni pohvalio Nabavio sam oba albuma na originalima , i samo mi jos fali da nabavim onaj EP, koji cu najverovatnije samo da narzem, ali nema veze i ovo je sasvim dovoljno!! Inace omoti su im prilicno jednostavno uradjeni, sto mi se i svidja, jer nema nikakvog lickanja i doterivanja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted September 18, 2003 Report Share Posted September 18, 2003 e vidiš ja volim omote koji su detaljno odrađeni... ne volim loše omote... dođe mi mrsko da kupim cd onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Blago tebi!kakav je booklet ima li tekstove? Ja sam rekao rodbini u Canada da mi to nadju,trebalo bi da toga ima tamo po prodavnicama Ma ima koliko oces, na raznim mestima! Nego, jesi li nabavio do sada? Dolaze kod mene u Sac-To 25-tog sa Slipknot-om, Fear Factory-jem i mozda Devildriverom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Jao bre... pa ja bi u tu pishljivu USA dosao samo zbog tih koncerata.... Bole tebe dupe...mozes da uzivas i svake nedelje da ides na 10 koncerata ako hoces, ami ovde vec pola godine razglabamo hoceli doci Metallica ili nece i dok nevidim jebene katre u jebenoj prodaju, jednostavno ne mogu da budem siguran da cu ih zaista i videti....koje JEBENO sranje.... Inace cuo sam i Army Of Me sa Freddy Vs. Jason Soundtrack-a i mogu da kazem da mi u nekim momentima zvuci po prilicno Slayer-ovski sto naravno uopste nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts