Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jao bre... pa ja bi u tu pishljivu USA dosao samo zbog tih koncerata....

Bole tebe dupe...mozes da uzivas i svake nedelje da ides na 10 koncerata ako hoces, ami ovde vec pola godine razglabamo hoceli doci Metallica ili nece i dok nevidim jebene katre u jebenoj prodaju, jednostavno ne mogu da budem siguran da cu ih zaista i videti....koje JEBENO sranje....

Inace cuo sam i Army Of Me sa Freddy Vs. Jason Soundtrack-a i mogu da kazem da mi u nekim momentima zvuci po prilicno Slayer-ovski sto naravno uopste nije lose icon_rockdevil.gif

Ali fora je da sam ipak zauzet, i dosta toga propustam... icon_sad.gif Na primer, Opeth i Devildriver pre nekoliko nedelja u S.F.-u... Ali ovo je nesto sto se ne propusta!!! icon_da.gif

• 2 weeks later...
Posted

Ako je i ovo Nu metal

ja sam Apostol Jovan II Krstitelj!!!

Neki Overkill zatvori temu na Thrash-u

ili je thrash -trash icon_smile.gificon_smile.gif

ili sam ja Apostol Jovan II Krstitelj!!!

Posted
Ako je i ovo Nu metal

ja sam Apostol Jovan II Krstitelj!!!

Neki Overkill zatvori temu na Thrash-u

ili je thrash -trash icon_smile.gificon_smile.gif

ili sam ja Apostol Jovan II Krstitelj!!!

E lik si majke mi icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

E da cujete tek neke neobjavljene pesme....kako tek neke od njih jebu kevu icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifmusik19.gif

• 4 weeks later...
Posted

Nisam nabavio albume od Chimaire, cuo sam jedno 5-6 pesama i mogu reci da nisu losi. Od onih koje sam cuo, posebno bi izdvojio Split, Down Again i Cleanstation.

Posted

Malo pre sam procitao na nekom sajtu da ce Chimaira da snima neke pesme za Tribute Death-u i radice nesto sa Symbolic-a i Human-a icon_twisted.gif

Toliko o Chimaira-i i "Nu Metal-u" icon_spava.gif

• 1 month later...
Posted
Bezveze... icon_mrtav.gif

A kako si ti na to naleteo?!?! Da ne slusas mozda Goth?!?! laugh.gif

Ma nesto sam ceprkao u vezi nekih Gotha sto znam ovde iz okoline, pa da vidim kako malo kenjaju i pametuju (stvarno zalosno)... icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted

Ma njihova stvar sta ce da pricaju...ja u to ne volim da se mesam drugima, ali drugi nikako da se okanu ubacivanja u nesto sto nije njihov fah....fuck 'em

Inace, juce sam cuo live verziju Raining Blood u Chimaira izvodjenju i mogu reci da bas gotivno zvuci uz Mark-ov vokal...onako malo vise u njegovom fazonu icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted
Ma njihova stvar sta ce da pricaju...ja u to ne volim da se mesam drugima, ali drugi nikako da se okanu ubacivanja u nesto sto nije njihov fah....fuck 'em

Inace, juce sam cuo live verziju Raining Blood u Chimaira izvodjenju i mogu reci da bas gotivno zvuci uz Mark-ov vokal...onako malo vise u njegovom fazonu icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

offtopic.gif