dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Izdaju album do kraja godine...Ocekujem da se skroz udalje od nu metala mada su i na zadnjem bili prilicno daleko I izdaju neki modern thrash groove metal.Vrlo vjerovatno top 10 ove godine Mislim da sam procitao da na albumu rade vec nekih pola godine... Inace na njihovom sajtu postoji par kratkih filmcica (steta ne za download), na kojima mogu da se cuju neka nasnimavanja za novi album i td. Jedino vrednije paznje je snimak dok ovaj novi lik svira bubnjeve.... Inace ne preporucujem ljudima sa slabim netom ni da probaju da pogledaju jer se snimak predugo "download-uje" (obratiti paznju na "navodnike" ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 eeeee ja sam sve to video dok sam bio u fr... inache im je novi koncept site-a golo govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shitsbull Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 eh......ti likovi bi bili super bend da nisu sranje......i mogli bi malo da nauce od nekih kultnijih bendova kako se svira tj. MANOWAR,Malmsteen,Whitesnake,Dimmu Borgir,Six Feet Under,.....i naravno od Burzum i Cradle Of Filth!.....sem toga...bilo bi steta ...dobar naziv za bend ali steta sto su sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 MANOWAR!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? kah................kah... CoF???????????????? RAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! RAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArgh!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 (edited) bio bi i ti pametan da nisi glup, al jebiga... sunce sija.... Edited March 16, 2005 by Primeval_JAH_Guardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 eh......ti likovi bi bili super bend da nisu sranje......i mogli bi malo da nauce od nekih kultnijih bendova kako se svira tj. MANOWAR,Malmsteen,Whitesnake,Dimmu Borgir,Six Feet Under,.....i naravno od Burzum i Cradle Of Filth!.....sem toga...bilo bi steta ...dobar naziv za bend ali steta sto su sranje! Svidja ti se Chimaira naziv jer se tako zove onaj masu los album Mayhema,a u sustini ti ne znas ni sta znaci Chimaira...Chimaira nema nikakve veze sa nabrojanim bendovima od kojih su jedino Whitesnake i malmsteen kult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Oni su kao odradili veliku vecinu albuma, ali i dalje nista od najava kad bi mogao da izadje i slicno.... ....joj jebote jedva cekam.... osecam da ce da bude do jaja, i da ce tek sad da se udalje od tzv. Nu-Metala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 malo mi je bezveze sto kenjaju kako nikad nisu bili u nu fazonu, jer ako ono Markovo cmizdrenje i pevusenje na tPD EP-u i onim demo stvarima nije podrzavanje tadasnjeg nu trenda, onda ne znam sta jeste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 vide oni gde se para vrti nu vishe nije u modi - ziveo NWOAHM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 malo mi je bezveze sto kenjaju kako nikad nisu bili u nu fazonu, jer ako ono Markovo cmizdrenje i pevusenje na tPD EP-u i onim demo stvarima nije podrzavanje tadasnjeg nu trenda, onda ne znam sta jeste! Pa jeste...ima i toga (mada nema bas nesto plakanja, al ajde)...ali je ipak dosta drugacije od uobicajenog Nu zvuka...rifovi su mnogo jaci, i malo i vuku na neki da kazemo Thrash, ali na neki noviji, drugaciji (kako god) nacin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troglavi Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 jbt fala kurcu promenio si avatr. covece ono jaje je bilo gadno. ozbiljno. nemoj to vise da radis. jbt voleo sam jaja nekad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Eeeeeeeee to se kod mene nikad ne zna.... u stanju sam da iskoristim sve sto mi dodje pod ruku.... Jes vala bilo gadno ono jaje... budi srecan sto ga nisi video u punoj velicini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 26, 2005 Author Report Share Posted April 26, 2005 Ja vjerujem da ce biti u maniru poslednjeg Killswitch Engage-a, sve mirise na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Ja se nadam da nece.... Mislim da ce da bude dosta tvrdji od KSE-a I u KSE-u ima dosta clean refrena, dok je Chimaira imala do sad mozda 3-4 pesme sa clean vokalom u do sada da kazem 3 albuma... ....ma osecam da ce biti do jaja album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Treci Chimaira-in album ce se zvati "Chimaira" (veoma originalno), koji je trenutno najvaljen za 2. Avgust za RoadRunner... Snimili su 13 pesama, a najverovatnije ce da se pojavi 10 na albumu "al su se pretrgli"... i tako.... videcemo sta ce od toga da ispadne... vidi se kako aritmetickom progresijom za svaki sledeci album stavljaju po dve pesme manje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 a jebote nazvace album 'Chimaira'.... pre par godina su svi zivi bendovi koji nisu prvi album nazvali po sebi to ucinili sa aktuelnim... (e.g. Deftones) to je takav smooor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 Kao da je vazno kako ce se zvati jedino je vazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 chitao sam zanimljivu studiju o tome zashto bendovi nazivaju albume posle prvog po sebi. Dodushe, u franciji, ali je ideja veoma zanimljiva. Mrzi me da pishem o tome, ali ako je suditi po toj prichi - album ce se do jaja razlikovati od prethodnih i bice govnaja/razlikovace se od prethodnih i bice dobar... nadam se da ce biti ova druga opcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troglavi Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 i the cure je svoj poslednji album sto su radili sa chicha robinsonom nazvao jednostavno the cure.. kad smo vec kod njih do jaja mi je obrada klasika fascination street od strane himerrrre.bas su ga...ono...skroz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 imam i ja neku svoju teoriju..... al i mene mrzi da pishem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Na oficijalnom chimaira-nom sajyu je postavljen download prve pesme sa buduceg albuma... Pesma se zove Nothing Remains i ostavljam vam da sami prosudite kako vam se cini....ja smtram da je za mene jos prereno da je ocenjujem.... Inace postavili su i celu set listu za novi album ali me trenutno mrzi da je postavljam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Evo liste sa novog albuma: 01. Nothing Remains 02. Save Ourselves 03. Inside The Horror 04. Salvation 05. Comatose 06. Left For Dead 07. Everything You Love 08. Bloodlust 09. Pray For All 10. Lazarus Inace sto se Nothing Remains pesme tice mogu da kazem da meni malo neobicno zvuci, sa nesto vise prelaza nego inace (koliko sam zapazio), ali mogu da kazem da je do jaja... zvuk malo (ili malo vise) vuce na prosli album i jednostavno se slusanjem ne stice utisak da traje skoro 6 minuta... nekako brzo prodje.... JEDVA CEKAM ALBUM!!!!!!!!!!! P.S. Naravno, i njega ima da nabavim na original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 I da... zaboravih da spomenem da su se Rob (lead guitarist) i Mark (vocal) osisali na kratko... sad su bas ko sa pocetka "karijere" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 eto ti ga sad.. a bas su mi bili gotivni u spotu Power Trip onako- svi chupavci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 imam ja njihova dva live koncerta - dsa vidish ako su tamo masnoglavi i chupavi a mark nosi slayer majicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts