Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

da nisam znao da su oni na slikama jedva bi izvalio da je ovo mark.... zapravo na ovoj desnoj nikad ne bi izvalio...

user posted imageuser posted image

Edited by NIK@NYT
Posted

za snimanje novog spota, chimaira trazi sto fanova koji ce ucestvovati u njemu, a snimanje ce se odviti u Los Angeles-u....

ih...kako bih volo da sam tamo...

Posted

neshto je previshe crowbar pocheo da mi iskache pred ochi... ima li ko neki

njhiov materijal ( imaju valjda 2 albuma (?) ) ?

da - ocu i novu chimairu. Nek mi neko da to chudo odma sada odma

Posted
neshto je previshe crowbar pocheo da mi iskache pred ochi... ima li ko neki

njhiov materijal ( imaju valjda 2 albuma (?) ) ?

da - ocu i novu chimairu. Nek mi neko da to chudo odma sada odma

ima crowbar vise albuma.... ja imam jedno cetiri, pet albuma i nemam sve... meni nisu losi, samo sto previse razvlace neke pesme/rifove sto me tera na gasenje iste.... inace imam i novu chimaira-u.... obrati se cilimiru posto sam ja trenutno dalekooooo....

Posted

izasao je i novi spot za nothing remains.... evo linka Chimaira_-_Nothing_Remains

prvo sto moram da napomenem, sto mi se inace strasno ne svidja je to da su kriminalno sasekli pesmu.... mad.gif ziva katastrofa icon_mad.gif

btw, spot na trenutke izgleda do jaja, dok u nekim trenutcima izgleda katastrofa.... kad se sve sabere i oduzme, spot mi je ispod proseka, sa nekim zalosnim (jadnim, glupim...) trenutcima....

• 3 weeks later...
Posted

pa ne znam... mene bas ne zabrinjavaju... jeste da sam ocekivao nesto malo drugacije, ali i ovo je veoma dobro, bar po mom misljenju.... sa celog albuma mi se samo jedna pesma ne svidja, a to je Left For Dead, dok su sve ostale manje-vise extra....

sad sto je spot ocajan, to i nema toliko veze....

Posted

ko voli chimaira-u moze da uzme da poslusa "Bleed The Sky - Paradigm In Entropy"....

otvorio bih inace posebnu temu o njima, ali posto verujem da je za njih culo max. 5 ljudi odavde, od kojih je mozda dvoje culo neku pesmu, otvaranje takve teme ne bi imalo nikakvog smisla....

u svakom slucaju po mom misljenju vredi poslusati.... ja sam se bas nalozil na neke pesme.... biggrin.gif

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
pa minja mozda ti je jebao mrtvo sunce, ali sad mi se cini je drugacija situacija...

to ti pricam. posle prvih par slusanja do jaja. posle jedno 6-7 slusanja vec me smorio icon_mrtav.gif

bezveze

Posted (edited)

a meni obrnuto....

eto ti ga sad....

nego sto si promenio nick?!?!?!

tj. sto pises sa drugim nickom....

da nisi zaboravio lozinku?! laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Edited by NIK@NYT