OCTOJA Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 niiiisam. ne razumem ja ove racunare i internete i modernu tehnologiju ako izvalim da moze da se promeni nick a da ostane isti nalog vraticu se, na ovom sranju ne mogu ni da uploadujem avatar... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 pa mozes da preomenis naziv samo sto treba da to zatrazis nekom od god-ova (gadova) da ti promene nick u odredjeni.... e sad je to mozda omoguceno jos nekome, ali za to vec ne znam... Quote
zak Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 stari bubnjar Andols Herrick se vratio u bend. bas se radujem, po meni covek je jedan od najboljih metal bubnjara danasnjice sto se tice spoja tehnike i ideja. jedva cekam sledeci album, na STu mi ji fali takvo bubnjanje. Quote
Mr. Jack Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ako je on svirao na IOR, onda do jaja Nego, jesu najavili mozda album? Quote
zak Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 da, on je svirao IOR novi album nisu najavili, trenutno su na turneji sa Andolsom koji je u fazonu 'osecam se kao da sviram neke svoje pesme i neke obrade', ali kapiram da je novi album sledeci korak, kad se zavrse turneje Quote
Vuk Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 iskreno se nadam da ce biti bolji od poslednjeg Quote
zak Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 jel se jos nekom osim mene cini da chimaira nije bend koji bi trebao praviti pesme od po 7 minuta? Quote
Vuk Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 nijedan agresivan bend ne bi trebalo da pravi tolike pesme jer vec posle 3-4 minuta opada paznja i pesma gubi smisao mada ima ljudi koji tako vole Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 za andolsa se negde jos od nove godine zna da se vraca, a zvanicno je prvu comeback svirku imao na moj rodjendan btw, definitivno se slazem da za njih nisu pesme od po 7-8 minuta.... prvo sto ne vode nicemu, drugo sto mi deluje kao njihovo najobicnije proseravanje, kao neki veliki bendovi prave ili su pravili dugacke pesme (metallica), a sad ce mo i mi... Quote
Azizam Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 S obzirom da sam posle sto godina pustila neki metal i da me nisu udownili, odlični su. Mada sam preslušala samo "Pass Out Of Existence". Quote
oʞɾoƃ Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 jel se jos nekom osim mene cini da chimaira nije bend koji bi trebao praviti pesme od po 7 minuta? Meni Mislim da bi me bolela glava od tolike pesme. Donela mi ortakinja iz Amerike Pass Out Of Existence, razvalio me je... Jedino mi se kod njih ne sviđaju nu-metal elementi (vokali tu i tamo oće da povuku)... Quote
zak Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Preslusaj i Impsibility Of Reason, album je vrh, meni je i bolji od Pass Out Of Existance Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 meni se pass out of existence na kraju krajeva vise dopada. (mada sam imao period kad mi se i.o.r. vise dopadao) Quote
Жвакић Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 I.o.R. jeste gotiva. I ovaj novi je dobar, a P.o.o.E. nisam slusao. Quote
HellDynamics Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 hm .. ali najjachi text ima Cleanstation ... Quote
Vuk Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 toliko o tome da im je novi album ok niko da ga pomene Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 e...sta znaci rec "jade"? gledo sam u recniku, ima 3-4 totalno razlicita prevoda. jel zna neko na koji kontekst su mislili? Quote
HellDynamics Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) evo ti txt .. pa izvuci kontext ... mada ... mogutje da rech "jade" znachi nehsto drugo u slengu .... tako da ... (u ostalom shta te briga shta znachi ... Jel ok txt pesme ??? Jel ok Muzika ???) Chimaira - Jade Face black another shadow of innocence tainted Gave back all the lights and glitter Wrong track again and again is stings Wish you all could feel like this 12 is for the reason of regret 9 is for the pain that I'm caused Will strife ever cease? Someday... Fuck this mind that is made to hate Complete the task of humility Restrained from who they want me to be That's what they want me to be That is not quite good enough for me Fuck you and your thoughts on me Fuck you and your thoughts of me Fuck you how can I not be me Fuck you I will never let you take me I will never be that good little one I can never see what is so good about life I can never change just who I am or what is I think I am doing My hands fell down now I know I failed You were not there to pick up the waste of this pathetic tale Maybe I should just end all this right here Would you like that? Maybe you could cope knowing that you all have succeeded I am staying here to betray all of you Never failing me again Cut a little...it bleeds slowly can you see it ooze? I'm going to save me My eyes turn the color jade I look at everyone around me I am so sick of this place Anyone and anything makes me sick I just want to end it all I return to my room walls white with black shades Oh how would red look? The reasons are not for your ears The feelings are not for your heart I circle in tears wishing, hoping, dreaming Can I find a way out besides this? I need it I want to be where you are I miss you Edited November 30, 2006 by HelliX Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) brate...znam tekst, ali me bas interesovalo koji je konkretan smisao reci u pesmi. na chimaira world-u u rubrici song meanings pise samo "Jade - Aghh the epic closer." Edited November 30, 2006 by ^Suicide_Pony^ Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 toliko o tome da im je novi album ok niko da ga pomene Hmm, ja mislim da sam ga spomenuo, ali evo o5 cu: dobar je! Quote
Жвакић Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Pojavio se novi album. Da li je neko slušao? Quote
Vuk Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 (edited) ja bolji je od prethodnog ali je za oba ta albuma TIOR nevidjen pojam chimaira je bio malo u fazonu "sad cemo da jebemo sunce svima i da se dokazemo da je nash mJetal najveci, ima metal'ka da nam zavidi", a ovaj je back 2 TIOR fazon. Iako su pesme malo predugachke za moj ukus, dobije 7-8 od mene Edited April 2, 2007 by dRunken_munKy Quote
23/16 Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Meni se od svih albuma najvise svidja prosli. Ovaj novi je dosadan. Quote
Recommended Posts