рогозуб Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 'Di je crno perje? Uzgred, čula sam da je na nekom fudbalskom prvenstvu jedan tim bacio drugom , suparničkom timu crnog petla u svlačionicu. Verovatno neki Haićani, šta li ...Nije bilo ovo prvenstvo u Africi, mada su mi one zujalice delovale sumnjivo :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Meni je pri početku PUTA Staza Gnostičke Svetlosti bila beskonačno korisna i prosvetljujuća, i a vremenom sam naučio da cenim Magiku Bez Suza Kroulija kao dosta dobar izvor informacija o raznim korisnim temama za aspiring magi-ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Господин Граул Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Advanced Magick for Beginners by: Alan Chapman Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Jebo pentagrame kad ih i mormoni koriste. Smesno kako je jedan znak od orijentira,matematike i pokazatelja elemenata dogur'o do sektasenja.Ko kukaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Koristili i nacisti svastiku, rune, pa sta sad. Sve je to za ljude.. neka se svako igra sa simbolima onako kako zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Simboli su i nacinjeni da se nijima manipulise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Pa da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ne znam da li je ovo bilo http://www.scribd.com/doc/40498086/Dzejms-Dzordz-Frejzer-Zlatna-Grana-Proucavanje-Magije-i-Religije Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Da li se na našem jeziku može naći "Ključ kralja Salomona", ili Kroulijeva Goecija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Šta je Ezoteria izdala, izdala, traži po Kupujemprodajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Sve sam pregledao, nema. Ima jedino "Knjiga svete magije Abra-Melina maga". Našao sam Kroulijevu Goeciju na internetu, ali ne bih je uzimao za ozbiljno. Ipak se uzdam u papirnu knjigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Ja ni ovu papirnu ne uzimam za ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Ja imam 8 nekih kljuceva solomonova na kompu sve na eng. ako oces dicu ti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 @Demon Seed Mene to više zanima teoretski. Praksa nije baš preporučljiva. @Kumodraski Vo Hvala, ali ne treba. Tražim knjigu na našem jeziku i to papirnu. Čuo sam da ima, pa sam došao da pitam. Izgleda da ću teško naći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Zbog čega praksa nije preporučljiva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) Za izvođenje tih rituala, osoba se prvo mora dobro psihički spremiti. Praksa nije preporučljiva, jer, kao i drugi rituali takvog tipa, može poći po zlu. Navodno je i sam Krouli, pri obavljanju nekog od svojih rituala, od straha ili čega već, napustio ritual (što se nikako ne treba raditi). A neželjeni rezultati rituala su slični onima kod prizivanja duhova, čini mi se. Na brzinu sam pročitao, a pošto nemam knjige, nisam mnogo obraćao pažnju. Edited August 7, 2016 by HAT6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Sam Krouli je pre svega bio šizofreničar i narkoman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Ali je, između ostalog, bio upućen u doktrinu visoke magije. Nego, meni se po glavi vrzma jedno drugo pitanje: koja je, 'ajmo tako reći, najjača magija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Najjača je magija ove teme. I jedina koja radi - vratila nas je direkt u 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Ali je, između ostalog, bio upućen u doktrinu visoke magije. Što mu i nije bilo tako teško, sa pomenutim predispozicijama Nego, meni se po glavi vrzma jedno drugo pitanje: koja je, 'ajmo tako reći, najjača magija? Vlaška! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Vlaška! Ozbiljno? Ja sam mislio da je židovska ili vudu magija najjača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Vudu i vlaška rame uz rame... Ne znam ništa o židovskoj magiji Umeju li da pretvaraju željezo u zlato? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAT6 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Naravno, samo im treba farba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts