kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Кад се кења, а неће да крене, пусти се Ајрон Мејден. Одма' иде ки подмазано. 2 5 Quote
Novaliis Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Za kenjanje je najbolja ipak metalika. 2 3 Quote
kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Не не не, Мејдени. Морају и они негде да буду бољи од Металике. 2 5 Quote
Novaliis Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Kod mejdena mi se vise kenja od njihovih fanova, a kod metalike je sama muzika u pitanju. 2 4 Quote
kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Мени се код Мејдена кења не само због музике, него и због текстова. 5 Quote
kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Надам се да ће највиши рокер на овим просторима аминовати изнете чињенице. Quote
Mr.Hate Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) Kad idem po sumi u prolece - Amorphis Elegy end i PTree - Trains Najtru bi bio da te tad ujede zmija dok se setas po sumi i slusas Amorfis! Sta sve ovaj Rolins sad mora da radi da zaradi za leba (i dzem). Edited May 5, 2011 by Mr.Hate Quote
TopOfTheMorning Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Кад се кења, а неће да крене, пусти се Ајрон Мејден. Одма' иде ки подмазано. Kad mi se kenja otvorim yumetal i procitam neki od tvojih postova i odmah krene. Steta sto ne mogu uzivo da te vidim, verovatno bi mi se toliko prikenjalo da bih morao da ti se pokenjam po faci. 9 3 Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kuruze,sta ti je rekao!!! MEJDEN,MEJDEN,MEJDEN!!!!!!!!!! Quote
oʞɾoƃ Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Kad mi se kenja otvorim yumetal i procitam neki od tvojih postova i odmah krene. Steta sto ne mogu uzivo da te vidim, verovatno bi mi se toliko prikenjalo da bih morao da ti se pokenjam po faci. Misliš kao što se Dickinson posrao po vama iskrenim fanovima na aerodromu? 2 5 Quote
Grobodan Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kuruze,sta ti je rekao!!! MEJDEN,MEJDEN,MEJDEN!!!!!!!!!! Ne bih da dolivam ulje na vatru i so na ranu, ali ja to ne bih trpeo. Quote
Mr.Hate Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Bice Hooligans The Firm OoooOoooOoo.Iliti War on the terraces. Quote
kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Henri je ušao u suštinu. Ovaj dečkić što se naljutio je baš simpatičan. Quote
Господин Граул Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) U poslednje vreme.. Za totalno opuštanje Solar Fields Altered - Second Movements , Sleeping Me - Lamenter, Elsiane - Hybrid Za apsolutno večernje opuštanje sa društvom Filter - Amalgamut, Anthems for the Damned, Haunted - Unseen, DJ Krush - Diskografija, thekeenone - gateway Za skakanje i energiju Cerebral Bore - Maniacal Miscreation , Decapitated - Negation, Samael - Solar Soul, Korn - Remember Who You Are, Entombed - Uprising, Deicide - Deicide, Kandidate - Until We Are Outnumbered , Stakka - Diskografija, Dope D.O.D -sve Edited May 5, 2011 by Господин Граул Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Rollins je faca i zapravo sam slusa Mejdene a "pokenjao" se i po Slejeru bas zato sto je faca i sto zna da se zajebava za razliku od vecine jumetalaca koji su zapravo picketine najvece i lece komplexe time sto bez ikakve inspiracije i stila bacaju hejt na Mejden,a ovo sam kacio na temi IRON MAIDEN nego niko nije obracao paznju. 3 6 Quote
kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Ми се с Мејденима спрдамо само зато што су им фанови веће прженице од фанова Мегадета. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) Ми се с Мејденима спрдамо само зато што су им фанови веће прженице од фанова Мегадета. Hvala na minusu brate veoma si darezljiv,samo u Srbiji slaba vajda od "fanova" ,evo ne mozemo ni putovanje organizovati koliko ima kod nas "fanova" .aj u zdravlje. Misliš kao što se Dickinson posrao po vama iskrenim fanovima na aerodromu? Reko majstor ako ne dodje gojko da uradi interview sa mnom jer on pise za mnogo dobar srBski metal casopis a mi sviramo metal onda je sve ovo dzabe,al ocu da stavi corpse paint da ne bude picka u fensi majici nego da bude tr00 Edited May 5, 2011 by BruceBruce 3 6 Quote
Mr.Hate Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Ovo bi trebalo da ide u "najsmesnije postove" ali naljutice se Gojko...Dobra je fora ali je malo glupo da ih drkas za magazin.Corpse paint je vrh,ne mogu tako da ga zamislim! Quote
Recommended Posts