Nesalomivi Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Misliš kao što se Dickinson posrao po vama iskrenim fanovima na aerodromu? Pravi iskreni fanovi su srecni i kad ih on posere. 1 Quote
kuruz Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Hvala na minusu brate veoma si darezljiv,samo u Srbiji slaba vajda od "fanova" ,evo ne mozemo ni putovanje organizovati koliko ima kod nas "fanova" .aj u zdravlje. Не делим минусе никоме, осим Хејл Металу. 3 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Ovo bi trebalo da ide u "najsmesnije postove" ali naljutice se Gojko...Dobra je fora ali je malo glupo da ih drkas za magazin.Corpse paint je vrh,ne mogu tako da ga zamislim! Ma ja znam da Gojko zna da prihvati salu nije shaban... 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 E, al' mogao bih stvarno da stavim pejnt jednom. 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 E, al' mogao bih stvarno da stavim pejnt jednom. Hahah matori to cekamo! 2 Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Не делим минусе никоме, осим Хејл Металу. Evo ti minus sabane. E, al' mogao bih stvarno da stavim pejnt jednom. Ma kurac,stavi bre eurokrem ili nutelu,to cekam vec jako dugo...i onda se tako opet slikaj ispred nekog groba,da imam novi materijal za sprdnje i provokacije. Ma ja znam da Gojko zna da prihvati salu nije shaban... A i da ne prihvati,ko ga jebe.Smrskao bi mu lobanju sa fist ov ludilo kroz koje prolazi svet. Quote
Memento_Mori Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 (edited) Ja sam samo jednom odradio taj paint i to samo zbog neke opklade,poprilično loš (ja sma levi na slici) al gomile ljude su nam prilazili kao da smo nebo dotakli... Bilo to pakleno veče i još smo mogli batina dobiti od neke fensi raje sa splava u Vrbasu.Kako god ovo nikako nije bilo 'trve' A bolje da vam ne govorim s čim je paint radjen Edited May 6, 2011 by Memento_Mori Quote
truliandedzombileš! Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 onaj kurac za cipele i neka krema protiv bubuljica? Quote
Memento_Mori Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Temperama je radjeno A kad se to kasnije skorilo nisam mogao usta da otvorim,a pošto je meni lice jako osetljivo sledeći dan sam se sav osuo ko neki gubavac Quote
SkullKrusheR Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 odakle si ti kad si bio na splavu u vrbasu, i to sa korps pejntom? Quote
Memento_Mori Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 (edited) Iz Crvenke... Nisam bio na splavu već samo prolazio tuda pa smo malo isprovocirali pojavom,tad su inače svirali ovi naši Crvenčani Under the Label preko puta splava pa sam došao da ih podržim a i da čujem ove ostale bendove što su bili... Edited May 6, 2011 by Memento_Mori Quote
SkullKrusheR Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 ja sam iz vrbasa pa zato pitam. a kolja iz utl-a mi je ortak iz shkole. Quote
Memento_Mori Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 (edited) Pa naleti jednog dana do Galije ovde u Crvenki da zapijemo ili u školsko da zakrmačimo Edited May 6, 2011 by Memento_Mori Quote
Recommended Posts