Face Of Melinda Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 U pitanju je serija sa epizodama od po 20-ak minuta tako da dobro dodje za odgledati uz kafu. U sustini radi se o advokatu sa laznom diplomom i sada kada je uhvacen mora da upise drzavni koledz da bi dobio diplomu. Oko njega se okuplja ekipa sa prosipanjem fora all the time evo i citata... Guy in bar: What is wrong with you that you can sit here this whole time and never pick up on the fact that a man is hitting on you. Abed: Oh I actually did pick up on it after a while. Guy: And? Abed: I just like talking about Farscape. Daklem, ne secam se kada me je poslednji put neka serija ovako nasmejala pa toplo preporucujem Quote
-Mare Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Nije lose, skidao sam to pre nekih mesec dana ali me nije nesto zadrzala. Pogledacu, eventualno. Quote
Nightfall Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Abed: I just like talking about Farscape. Jel ovo pricaju o seriji Farscape? Quote
Face Of Melinda Posted May 6, 2011 Author Report Posted May 6, 2011 Ma pricaju o svemu i prozivaju sve. Taj lik Abed je poklonik Tv, tako da se provuku i raznorazni filomvi i serije Quote
Baal Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Super je serija, mene na početku nije nešto oduševila, ali kasnije se super razvijaju likovi, skroz prijatna serija. Quote
oʞɾoƃ Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Pogledao prvih 5-6 epizoda, ali je u suštini humor suviše američko-sitkomski da bi mi zadržala pažnju. Quote
VoivodBG Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 dopadljiva mi je jer je skoro identicna scrubs. (isti autori su radili community) dovoljno cudljivi likovi i pristojan humor, dobra je za ubijanje vremena. Chevy Chase se vratio na velika vrata komedije sa ovom serijom. Quote
Recommended Posts