marko.nocturne Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 Od srede 11. maja u prodaji je novi broj: NOCTURNE MUSIC MAGAZINE #18 / maj 2011 SPECIJALNA PONUDA prvih 30 ljudi koji direktno od nas naruče broj dobijaju na poklon CD MESSAGE FROM THE OTHER SIDE sledećih 50 dobijaju album "ReContra" benda GOBLINI cena 200 din + ptt Narudžbine na mail: [email protected] U novom broju pročitajte: INTERVJUI: Goblini, The Haunted, The Wretched End, Diorama, Hladno Pivo, Doro Pesch, Vintersorg, Rotten Sound, Death Before Disonor, Pretentious,Moi?, Turisas RAPORTI: Guano Apes, Sick Of It All, Aboard Experiments AUDIO (DI)SEKCIJA: Rain Delay - "Slumber Recon" DEMO PERFORMER: Aheront, Alhemia, Crysis POSTERI: Golub (GOBLINI), THE WRETCHED END TESSERACT, VINTERSORG Ashmedi's Column, Na Nož!, Soundcheck, Nocturnopedia NEWCOMERS OF THE ISSUE: TesseracT POKLON SVAKOM ČITAOCU: Compilation/sampler CD: NOCTURNE - Vol. 8 TRIGGER - Ne Veruj u Idole TANKER - Sorrow drives the will THE WRETCHED END - The Armageddonist KOLAC - The Deadliest Of Plagues FILTHY CATHOUSE - Joker TO CAST A SHADOW - My Misery AURORA - Kula od karata HAGGIS AND BONG - The Celtic Force OPHIURA - Crossroads (feat Michele Luppi) SAWTHIS - Act Of Sorrow SHINO - Fall Days DEATH RIDERS - Sinfonia ZOROASTER - Trident KLL - Esuba RADIO DEAD ONES - Angelina NARUDŽBINE NA MAIL: [email protected] NOCTURNE MAGAZINE ONLINE COMMUNITY: www.nocturnemagazine.net www.myspace.com/nocturnemagazine www.facebook.com/nocturne.magazine
marko.nocturne Posted May 16, 2011 Author Report Posted May 16, 2011 Ne može se svima udovoljiti. Elem, lepe vesti. NOCTURNE će od 15 juna biti na kioscima širom zemlje, u full kolor izdanju. Više informacija uskoro. 1
EPA Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Vi izlazite kao da vas finansira Bundes banka Sto vise izlazite, losiji kvalitet. Mislim da ce te doziveti sudbinu Butcherian Vibe-a. 1 1
Zlatko Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Vrlo moguce. Evo ja se trudim da podrzim i ispratim broj po broj ali mi tesko ide. Ne stignem da iscedim prethodni a novi je vec u prodaji. Na stranu sto zbog interneta neke stvari citam po ko zna koji put, tj. sa zakasnjenjem. Al' kao sto rece Marko - ne moze se svima nama udovoljiti.
Grobodan Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 Elem, lepe vesti. NOCTURNE će od 15 juna biti na kioscima širom zemlje, u full kolor izdanju. Više informacija uskoro. Moglo se pretpostaviti iz sadržaja da hoćete da terate novinu na kioske. Bile mi neke klinke cimerove rođake i oduševile se sadržajem i posterom Goblina tako da kontam da ciljate na širu publiku ali držite se metal dela još uvek kvalitetno. U svakom slučaju, srećno
EPA Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 U iducem broju Slash, Bon Jovi ili neko slicni na naslovnu. 1
soul wandering Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Ja generalno mozda najvecu zamerku imam na recenzije koje su neretko prekratke i ne bas uverljive...Inace super za izlazak na kioske
Recommended Posts