Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

evo slusam prvu i to je ono sto sam zeleo da cujem :)

gitarista je monstrum. retko interesantno solarinje za danasnje novije metal bendove.

Edited by azal
Posted

ne secam se kada sam u jednom dahu preslushao ceo album...novi revo sam preslushao dva puta sinoc...

...vec na prvo slushanje mi je odlichan...

Posted

lako ulazi u top 5 godine

izvalio sam da su revocation kao kad likovi iz arsisa ne bi bili sabani. kad bi arsis bili neki ortaci koji se do jaja zabavljaju u kafani i pritom svira gitaru berklijevac koga boli kurac za prog i hoce samo thrash da svira.

Posted

Novi album veze sa thrash-om nema.Ima tu i tamo momenata,ali generalno to nije thrash.

Sto se tice albuma,ne svidja mi se.Previse haoticno,ne lezi mi.

Ti bi onda verovatno i za Atheist rekao da nema nikakve veze s thrashom.

Nista tu nije haoticno, standardno duge pesme, tajt strukure, nezakomplikovani aranzmani, a sve iskomponovano do bola, iako zvuci kao da se dobro zezaju u momentima kontam da su se bas razbili od posla. Bas je suprotno od haoticno, sve uredjeno i skladno.

Posted

ja sam odushevljen albumom, nije mi dugo jedan novi metal album legao kao ovaj. shto se metala tiche, album godine u sluchaju da ne izadje neshto bolje u narednih par meseci, a nije zakazano nishta preterano zanimljivo.

• 2 weeks later...
Posted

Koliko muzika razjebava toliko mi se vokal ne sviđa i nikako mi ne ide uz rifove, kao da su rekli "e ubili smo se da napišemo ove rifčine, aj odviči nešto preko"... promena stila istih ili čak pevača pod hitno.

Posted (edited)

meni su super vokali, sta bi ti grobe, nesto melodicnije?

malo su mi previse agresivni za neki forbidden vokal.

Edited by azal