azal Posted August 9, 2011 Author Report Posted August 9, 2011 jebe svirka i sve, ali mi malo fali brzina u ovim novim stvarima. Quote
azal Posted August 9, 2011 Author Report Posted August 9, 2011 (edited) evo slusam prvu i to je ono sto sam zeleo da cujem gitarista je monstrum. retko interesantno solarinje za danasnje novije metal bendove. Edited August 9, 2011 by azal Quote
Ranis Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 ne secam se kada sam u jednom dahu preslushao ceo album...novi revo sam preslushao dva puta sinoc... ...vec na prvo slushanje mi je odlichan... Quote
Ranis Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Treba da produzi solaze na bar minut ipo po pesmi ...jes da dovoljno traju...al su mi nekako kratke, koliko su dobre Quote
Morphy Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Ja bih hteo sada neki njihov DVD da ogledam. Quote
Ranis Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=3A9X7c40vMM evo dobar instrumental live...mada...jako je nafarbano za live...na bubanj su dodavani semplovi...a i gitare su mi previshe prezentne za live... edit: na 1:55 - kakav riff!!! Edited August 10, 2011 by Ranis Quote
Morphy Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Ja upravo odgledah ovaj live http://www.youtube.com/watch?v=rP-p3f-hW7Q ... Sada cu pogledati taj video. evo dobar instrumental live...mada...jako je nafarbano za live...na bubanj su dodavani semplovi...a i gitare su mi previshe prezentne za live... Jeste vala nafarbano! Quote
Ranis Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Diktatora je odvalio live...deluje bash zajebano pesma za svirati...a on josh i peva Quote
SkullKrusheR Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 odlichan album na prvo slushanje. gomila zanimljivih momenata. chini mi se da je ovo jedan od kandidata za album godine. Quote
azal Posted August 10, 2011 Author Report Posted August 10, 2011 lako ulazi u top 5 godine izvalio sam da su revocation kao kad likovi iz arsisa ne bi bili sabani. kad bi arsis bili neki ortaci koji se do jaja zabavljaju u kafani i pritom svira gitaru berklijevac koga boli kurac za prog i hoce samo thrash da svira. Quote
lemmy sixx Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Novi album veze sa thrash-om nema.Ima tu i tamo momenata,ali generalno to nije thrash. Sto se tice albuma,ne svidja mi se.Previse haoticno,ne lezi mi. 2 Quote
Berliner Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Novi album veze sa thrash-om nema.Ima tu i tamo momenata,ali generalno to nije thrash. Sto se tice albuma,ne svidja mi se.Previse haoticno,ne lezi mi. Ti bi onda verovatno i za Atheist rekao da nema nikakve veze s thrashom. Nista tu nije haoticno, standardno duge pesme, tajt strukure, nezakomplikovani aranzmani, a sve iskomponovano do bola, iako zvuci kao da se dobro zezaju u momentima kontam da su se bas razbili od posla. Bas je suprotno od haoticno, sve uredjeno i skladno. Quote
SkullKrusheR Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 ja sam odushevljen albumom, nije mi dugo jedan novi metal album legao kao ovaj. shto se metala tiche, album godine u sluchaju da ne izadje neshto bolje u narednih par meseci, a nije zakazano nishta preterano zanimljivo. Quote
azal Posted August 24, 2011 Author Report Posted August 24, 2011 desna ruka ftw http://www.youtube.com/watch?v=_Goa24T_eqU Quote
Baron Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 ^Jbt taj lik je stvarno nadaren. Rifovi su mu kvalitetni a ima i jako dobar smisao za solaze. I sekira mu je brutalna! 1 Quote
Grobodan Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 Koliko muzika razjebava toliko mi se vokal ne sviđa i nikako mi ne ide uz rifove, kao da su rekli "e ubili smo se da napišemo ove rifčine, aj odviči nešto preko"... promena stila istih ili čak pevača pod hitno. Quote
Baron Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 ^Apsolutno se slazem! Vokal u ovom bendu mi je sranje.Jbg. Al bi im dobro dosao jedan mladi Mustaine! 1 Quote
Berliner Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 Meni su bolji vokali u pesmama gde su raznovrsniji, ali ne smetaju mi ni u jednom momentu. Mislim da su malko preglasno smiksani doduse Quote
azal Posted August 27, 2011 Author Report Posted August 27, 2011 (edited) meni su super vokali, sta bi ti grobe, nesto melodicnije? malo su mi previse agresivni za neki forbidden vokal. Edited August 27, 2011 by azal Quote
Recommended Posts