bradilko Posted July 7, 2022 Report Posted July 7, 2022 dejv počeo da se maže pomadicama i da obilazi berberina... solidna pesma. Quote
azal Posted July 7, 2022 Author Report Posted July 7, 2022 uskladio i patike sa gitarom zivi svoj najbolji zivot 1 Quote
Haos sam ja Posted July 7, 2022 Report Posted July 7, 2022 Haha, fade fudbalerska frizurica, bradica pod konac, Air Jordan 1, usklađene boje, skejt park - da gledaš samo video na mute mislio bi da je neki pop punk ili tako nešto, a ono stari dobri Revocation, proverena kvaliteta. Quote
Haos sam ja Posted September 13, 2022 Report Posted September 13, 2022 Ima i ovo. Odlični bendovi svi koje sam slušao od ovih preporuka, zna Dejv znanje. Quote
kuruz Posted September 13, 2022 Report Posted September 13, 2022 izuva novi album, konačno nešto kreativno od njih posle dosta godina Quote
Haos sam ja Posted October 8, 2022 Report Posted October 8, 2022 Dobar je album, meni možda najbolji posle Deathless i Chaos of Forms. I ovaj prošli je bio dobar. Dosta ima neke melodike, zazvuče na Black Dahlia Murder počesto. Meni problem sa Revocation uvek baš generičan vokal koji se ni po čemu ne izdvaja i nije prepoznatljiv nego sve lepi u neku masu iz koje se pesme slabije razaznaju a produkcija im je uglavnom napucana i sve je slepljeno. Uvek su vrlo dobar 4 ali nikako da prebace na 5 kod mene, možda zato što su konzistentni i nemaju velike amplitude kroz diskografiju pa nema ni nekih iznenađenja. Quote
Haos sam ja Posted June 8 Report Posted June 8 Zašto ja tek sada vidim ovo? Uglavnom, najbolja Mejden obrada dostupna na netu, Dejv razneo solo + mutoidi standardno najveće braćale na svetu. Quote
Recommended Posts