Lou Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Iz godine u godinu Line up je sve gori. Budite vi urbani koliko hoćete, ali, realno koji izvođač sem Jamiroquai-a vredi nešto?PULP? Magnetic Man? Arcade Fire? Sars? Grinderman? Portishead? Deadmau5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 (edited) Naravno, poštujem svačiji ukus, i sam sam išao na svaki od 2004-2008, i zavoleo sam taj festival. Samo mi je krivo zbog gore navedenih razloga... Ali eto, ne treba očajavati, Možda sledeći bude vrhunski! Edited June 28, 2011 by BLACK JESUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Dok ne dovedu Lejdi Gagu, nista! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Uh, kad bi Gagu doveli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Grinderman? Portishead? Deadmau5? Izostavi si Kretor. Oduvek sam znao da si pozer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Namerno eskiviram ove sa Explosive-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Kasno ti je sad da se pravdas. A ja ispadoh veci pozer od tebe, izostavio sam Neguru i Discharge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 I Anti-Nowhere League. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Neka mi samo neko objasni sta koji kurac Darkvudi i Disciplina imaju po dva nastupa na Exitu??? cetvrtak - 21:15 main - Darkwood Dub subota: - 02:15 mtv stage - Disciplina Kicme nedelja: - 21:10 main - Disciplina Kicme 02:15 mtv stage - Darkwood Dub ????? koji ce kurac ti bendovi na mtv bini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 ma nesto su se zajebali verovatno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Jesi isla nekad na Exit? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Okej, ove godine lajnap jeste njesra, ali cinjenica je da je Exit nesto najbolje sto se dogodilo Srbiji, svidjalo se to vama ili ne. To je-the awful truth. Nemamo metal festival ili castle festival kako je planirano u smederevu pa jebi ga. Ovo je ipak za britance i hipstere.Znam da ce da nasputa neka francuskisnja zou nesto,provalih da svi hipsteri seku vene na njen prirodan glasic i nekoriscenje efekata i.t.d. Enivej,samo napred!Jednog dana kada dobijemo metal festival prestacemo da bitchujemo na exit festival do tada STFU!!! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 nacekaces se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Dobra im fora s' ovom pdf satnicom... Sto se mene tice...otprilike ovako nesto za ovu godinu ! http://www.exitfest.org/timeline2011/2196-timeline?t=t1309337010 Steta sto se preklapaju Kreator i Grinderman...valjda ce neko kasniti od njih ! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust29A Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 ^^ Cetvrtak je 7 jul a ne 8 . Nesto ne valja sa tim pdf creatorom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Kreator u pola1...e milina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 DJ Skrag! na kraju programa na Explosive stage-u u nedelju (tj. vec je ponedeljak)? Sta je to koji kurac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 DJ Scrag! plays gothic + ebm + darkwave + industrial + avantgarde + postpunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Jedva se čeka Portishead. http://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60&feature=related 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Samo Third. Nadam se da ce ga forsirati, jer im je poslednji, mada su prva dva veci kult. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ja u tehnici na Fusion stejdzu 5 dana, vidimo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destruction of mankind Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Neka mi samo neko objasni sta koji kurac Darkvudi i Disciplina imaju po dva nastupa na Exitu??? cetvrtak - 21:15 main - Darkwood Dub subota: - 02:15 mtv stage - Disciplina Kicme nedelja: - 21:10 main - Disciplina Kicme 02:15 mtv stage - Darkwood Dub ????? koji ce kurac ti bendovi na mtv bini? Možda neće svirati dva puta Darkwood Dub i Disciplina, pošto je taj MTV MUSIC stejdž za promociju Exitovih on line izdanja, možda će samo puštati albume tamo, mada ko će ih znati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Vodovod ne dozvoljava priključenje Egzitovog kampa Novosadsko javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija saopštilo je danas da ne može da izda dozvolu za priključenje kampa muzičkog festivala "Egzit" (Exit) na vodovodnu mrežu, jer kamp treba da bude postavljen u blizini izvorišta vode Petrovaradinska ada. JKP Vodovod i kanalizacija je u dopisu pokrajinskim i gradskim vlastima, kao i organizatorima "Egzita", naveo da su organizatori festivala podneli neodgovarajući zahtev za priključenje na vodovodnu mrežu. "Gomila kvazitehničke dokumentacije koju smo dobili ne predstavlja čak ni idejno rešenje, nema pečat niti potpis odgovornog projektanta", piše u dopisu u koji je agencija Beta imala uvid. Dodaje se da Vodovod i kanalizacija ne može ni da odobri ni da zabrani postavljanje kampa na toj lokaciji, jer nije vlasnik tog zemljišta. To preduzeće ranije je upozorilo da bi postavljanje kampa na lokaciji "Oficirske plaže" moglo da dovede do fekalnog zagađenja izvorišta vode Petrovaradinska ada, koje se nalazi u blizini. Radovi na postavljanju "Egzitovog" kampa na navedenoj lokaciji su u toku, a festival počinje u četvrtak, 7. jula.Iz "Egzita" tvrde da su dozvolu za korišćenje lokacije "Oficirske plaže" za potrebe kampa dobili još 2009. godine, ali su tada morali premestiti kamp na tvrđavu, zbog izuzteno visokog vodostaja Dunava, koji je potopio plažu. Iz Vodovoda su ranije saopštili da je tadašnja dozvola bila privremenog karaktera i da svi radovi moraju da se izvode uz nadzor tog preduzeća. Ima da bude veselo u kampu ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Davaocima krvi 50 jednodnevnih karata za "Egzit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Uf koja ce guzva da bude, ima da se formira red od 6-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts