Talvi Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Ja u tehnici na Fusion stejdzu 5 dana, vidimo se. Ja ću provesti na tom stejdžu fin deo vremena, sudeći po programu. Ide li još neko od viđenijih ljudi odavde?
Old Metalhead Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 001 to EXIT festival...Vidimo se people na EXPLOSIVE STAGE....podrzimo tu binu dok postoji na EXIT... IN ROCK WE TRUST IN METAL WE BEOLIEVE!!! 1 1
Srlandand Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Ja ću provesti na tom stejdžu fin deo vremena, sudeći po programu. Jeste zanimljiv program za taj stejdz, najvise se radujem House of Pain prvog dana
DBrave Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Dobar je HoP, samo se ja takodje nadam da ce odsvirati i bar 2-3 stvari od Everlast, to bih mnogo voleo da cujem. Sutra pravim kakvu-takvu listu sta cu da probam da odgledam za ova 4 dana, ali iskreno izbor je ustajala flasha vode, moze da se pije zato sto nema nista bolje...
necko Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Uf koja ce guzva da bude, ima da se formira red od 6-7 u nišu juče otišlo svih 50 za sat i po vremena, ja uzeo poslednju
DBrave Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 aha, ok, jos bolje za vas. Ovde u BG-u su delili jednodnevne.
CROSSIĆ Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 (edited) Da li će poslednjeg dan festivala moći da se kupi karta na ulazu i po kojoj ceni? Hvala. Edited July 5, 2011 by CROSSIĆ
RaVeN Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 http://www.exitfest.org/ulaznice-mainmenu-1561/3862-ulaznice "Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica za četvrtak, petak i nedelju je 2990 dinara, dok ulaznica za subotu košta 3490 dinara. Ako ne budu rasprodate jednodnevne ulaznice će na festivalskim kapijama biti skuplje."
-Mare Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 (edited) Ide li još neko od viđenijih ljudi odavde? Sutra montaza, vidimo se tamo. Edited July 5, 2011 by -Mare
Faust29A Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Zna li neko ko nastupa umesto Bad Religion?? A odakle ti to da su oni otkazali nastup?
DBrave Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 successful troll is troll nisam znao da je oNe troll, al eto svaki dan covek nauci nesto malo sam iznenadjen da BR ima nastup od samo 40-50min max, na programu su od 20 do 21, ali to je efektivno 45min
Berliner Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 to ti je exit, uglavnom dobra imena, pretezno shitty kratki nastupi
oNe Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Sinoc sam razgovarao sa nekim likovima koji su bliski EXIT menadzmentu i rekli su da je Bad Religion otkazao sinoc nastup, neki problem sa parama. Videcemo sta ce biti. Nemojte me drzati za rec ali je velika mogucnost da nece nastupiti.
Berliner Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 au jbt... kad malo bolje razmislim svake godine neko od hedlajnera otkaze, tako da me ne cudi
DBrave Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 u jbt, pa to bi bilo bas bas razocarenje, znam ljude koji oce samo na jedan dan, idu samo na BR. Barem dan ranije da objave da je doslo da otkazivanja, mogu misliti ako odu i stanu ispred bine. Kao onda kad je bio koncert Judasa na tasu, kada su dolazili iz unutrasnjosti i susednih drzava iskreno verujem da je troll informacija
Diddy Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Baš sumnjam da bi organizatori napravili takav propust. Znalo bi se ranije, da bi imali vremena da popune program nekim drugim većim bendom. Meni je žao što neću ispratiti Grega, Breta i ekipu, ipak su mi jedan od omiljenih bendova. Ali jebene finansije nikako ne dozvoljavaju.
Berliner Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 cuti onda, bar se tesi time da mozda ne dolaze
Diddy Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Haha, moram priznati da bi mi bilo drago. Izvinjavam se svima koji idu na Exit zbog njih. 2
djuk Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 http://twitter.com/#!/jay_bentley bem li ga, valjda bi bend znao da je sinoc otkazano... 2
Footog Qpoos Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 konacno bend koji jako gotivim...ove godine sam jako skeptican u vezi upadanja,svih proslih godina je bilo manje-vise laganica,a ove ce biti zajebano...
Recommended Posts