Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šteta da nema teme o očevima black metala, iako nema bogzna šta da se kaže novo...

Svi znate priču, tri demosa i EP, kasnije prerasli u Celtic Frost, i da - Hellhammer jeste black metal po svakom mogućem parametru.

Bilo kako bilo, Apocalyptic raids ostaje metal klasik za sva vremena.

• Upvote 1
Posted

al' se nama ostalima penjes na kurac.venom,hellhammer/celtic frost,bathory,prvi slejer i prva inkarnacija mercyful fate-a su prvi talas BM-a,a ti se moz' nabit' na glavu i opet ce biti tako.i nemojte mi prosipati pricu ikstrim metal i ostala sranja,to je skup a ne podzanr.

• Downvote 1
Posted

1. Mislio sam da Celtic Frost i Hellhammer dele temu.

2. Bre, Gojko, mnogo me razočaravaš.

Posted

Mislim da ne dele, u svakom slučaju sećam se da je u davna vremena bilo ove teme pa je netragom nestala... ne fali joj ništa.

Evo pičim Raids... takatakatakatakataka UUUHHH :rockdevil:

Posted

al' se nama ostalima penjes na kurac.venom,hellhammer/celtic frost,bathory,prvi slejer i prva inkarnacija mercyful fate-a su prvi talas BM-a,a ti se moz' nabit' na glavu i opet ce biti tako.i nemojte mi prosipati pricu ikstrim metal i ostala sranja,to je skup a ne podzanr.

све је то РокЕнРол. и све је то боље од свега осталог. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

Još na njih nadovežeš Master's Hammer, Root i ostatak bratije i to je to. :rockdevil:

Posted (edited)

Još na njih nadovežeš Master's Hammer, Root i ostatak bratije i to je to. :rockdevil:

prva faza sodoma,destruction-a,i grdilo andergraunda,ali ovo prvo pobrojano su simboli.

edit": dobro,i rani sodom je isto simbol,sto je' jes',n'o zaboravih.

lemi ili presero,ne znam sad tacno koji je pisao,ionako ste isti kurac:

batalite me sa vasom ekspertizom na polju metala,za vas je gojko hail.

све је то РокЕнРол. и све је то боље од свега осталог. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

ja bi isao dalje i rekao da je sve to dobra mjuza,ali kad vec pisemo po forumu koji je sistematizovan,da se drzimo te sistematizacije,a i realno,kad bi bilo sve djuture na gomilu ne bi se znalo ko pije ko placa.iovako svi troluju na sve strane,malo ljudi se drzi onog sta ga interesuje i izbjegava ostale podforume.

Edited by BLAGOJE
Posted (edited)

Venom nije black metal.

Slayer? HA HA HA HA HA HA.

Prvi pravi black metal bend jeste Bathory. A Hellhammer i Celtic Frost su jebene legende. I Mersifl Fejt, al oni nisu black metal takodje. Nabijem vas zadrte na kurac ovaj moj krivi.

Edited by morbid god
  • Upvote 3
  • Downvote 1
  • 5 years later...