Grobodan Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Švedski bend koji se, slično kao i Portrait, bavi zlom stranom Heavy Metal medalje što može i hoće da podseti na Mercyful Fate ali ovima bar vokal toliko ne vuče na Kinga. In Solitude The world. The flesh. The devil Ovaj drugi je ganc nov, actually danas je procureo bolji od debija, radio produkciju Fred Estby i premazao njihov zvuk Švedskom death glazurom - interesantno. Jedan od boljih albuma godine u ovom polju. Quote
Divlji Tigar Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 "The world. The flesh. The devil" je odličan album, oduvao me je na prvo slušanje. Obožavam satanistički heavy metal. Quote
dr.lecter Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Vrlo dobar bend. Nadam se da ce i drugi album biti na nivou prvog.Odmah su mi zapali za oko cim su izdali demo a malo zatim i LP(izdao svapski HHO records) sigurno pola godine ranije nego cd verzija. Dobri su i uzivo mada je koncert koji sam gledao bio njihov tek 5-6 u karijeri, vidi se da su dosta vremena proveli po podrumima probajuci Preporuka Quote
Divlji Tigar Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Meni je drugi album bolji prvenca, koji je takođe odličan. Quote
Grobodan Posted July 5, 2011 Author Report Posted July 5, 2011 Metal sound intervju In solitude Metal sound uvek na mestu najvrelijih događaja sa najaktuelnijim bendovima! Quote
Divlji Tigar Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 AAA, ne verujem tek što se oduševih jednim intervjuom, evo ga drugi koji me takođe veoma zanima. Pročitao sam ga u jednom dahu i super je. Quote
Grobodan Posted July 11, 2011 Author Report Posted July 11, 2011 Ja ne mogu da se okanem novog albuma! Samo menjam njega i novi Portrait, ne znam šta mi je bolje... možda Portrait za dlaku ali i In solitude jebe mater. Kakva heavy elita Quote
Divlji Tigar Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) Odlični su to albumi, još kada ih slušaš na originalu onda e to prava uživancija. Šveđani su baš razvili jaku heavy scenu. Edited July 11, 2011 by Divlji Tigar Quote
Bata Trokrilni Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Dobra svirka, samo ne znam čemu ovakvo započinjanje pesme: http://www.youtube.com/watch?v=8gPV7IOugnA Može se biti oldschool i bez recikliranja rifova. Quote
Talvi Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 http://www.metalsucks.net/2012/03/15/fear-emptiness-decibel-listen-to-in-solitudes-new-flexi-disc/ Quote
Grobodan Posted June 1, 2012 Author Report Posted June 1, 2012 Novi spot, neverovatno dobar i jeziv. Quote
Divlji Tigar Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Upravo sam odgledao spot. Baš je moćan, mislim da je ovo jedan od najboljih metal spotova. Quote
Grob Bez Dna Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 (edited) super je spot, i to bas za moju omiljenu is pesmu. ako se ne desi nesto nepredvidjeno, i ako im dodje keni, postace veliki bend... Edited June 1, 2012 by Grob Bez Dna Quote
Џрк Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 samo satanisticki heavy metal je pravi heavy metal \m/ 1 Quote
Divlji Tigar Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Prošlog meseca im je izašlo reizdanje prvog albuma za Season of Mist, sa dve bonus pesme. 9. Hidden Dangers (In The Night) (Bonus Track) 10. Faceless Mistress (Bonus Track) Quote
Talvi Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 "It's time to release our third album, and things have never felt this clear and pervasive before. This is a feeling that has permeated our whole lives during the latest year of writing and recording this album, as well as digesting and dealing with its consequences. And it has been wonderful, overwhelming and utterly devastating. Which, in the world of In Solitude, are very positive things, and exactly what was required. "It is a very special album for us, and I am very thankful and proud of my brothers (including our great friend, and producer, Martin Konie Ehrencrona), for this is truly the most visceral music we've ever made, and we can't wait for you to experience it too. "You come without. And all falls within. There is a light in the world. There is a stone to the head." /Pelle Åhman – on behalf of In Solitude. Quote
Divlji Tigar Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Одлична је песма, једва чекам нови албум. Quote
Talvi Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 (edited) ćao http://www.mediaboom.org/396361-in-solitude-sister-2013.html Edited September 26, 2013 by Talvi Quote
Grobodan Posted October 3, 2013 Author Report Posted October 3, 2013 Konza album, post punk heavy goth, nisam očekivao da baš ovoliko uznapreduju u svim mogućim smerovima. Quote
Goxy Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Ovaj in solitude postade veoma opasan bend. Bice mi medju favoritima ove godine. Quote
azal Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 ovo dosta ozbiljnije zvuci od ranijih radova. Quote
Sreta Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Pocetak nije obecavao, ali tamo od 4. do kraja kidanje. 1 Quote
Talvi Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 imate na soulseek-u Lavender singl sa vrh obradom ove pesme Quote
Recommended Posts