Dead Man Drinking Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Violen Restitution je odlican album. Quote
Grobodan Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Violent Restitution mi se nesto ne dojmi,posle nekoliko pesama sve prelazi u dosadu,mnogo su mi sve pesme slicne. Quote
AgresoR Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 odlican bend,slusao sam "Shotgun justice" i dvije stvari sa "Decibels",Shotgun j. razvaljuje ali cover za shotgun... mnogo dobar album...odlichan bend... Quote
Pharmaceut Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Violent Restitution mi se nesto ne dojmi,posle nekoliko pesama sve prelazi u dosadu,mnogo su mi sve pesme slicne. Да су сличне песме,стоји,али има много песама које су изнад просека и разваљују,нпр. The Marshall Arts( ),Violent Restitution,Fed Up,Of Fortune,Taste The Floor...албум разваљује,бенд је ХАОС Quote
*nitro* Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 preslusao sam samo album "shotgun justice" i ono, sve je to ok ali ja nisam ljubitelj tog "neizivljenog" thrasha Quote
Pharmaceut Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Набавио сам већину албума(Hail to solicitor),али још увек нисам стигао да пажљивије преслушам да бих давао неки коментар... Quote
Grobodan Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Bas sam skoro slusao Violent Restitution kad sam ge rezbario Starbreakeru i misljenje mi se PODOSTA popravilo,odlican album! Mora se josh nesto uganjati. Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) Ufff...konacno sam nabavio album Violent Restitution...odlicno je...obicno mi se ne svidajju bandovi preko okeana ali ovi ga stvarno posteno razbijaju...sve mi se bre svidja...predpostavljam da su uzivo mnogo bolji... Ovo je "neizivljeni" thrash koji stvarno jebe keve! EDIT Posle nekoliko sekundi : U isto vreme...heh...ma ne znam meni je album stvarno vrh...inace stigli diskovi... Najbolje cuvam za kraj Edited June 5, 2006 by StarbreakeR Quote
Edge_Of_The_Razor Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ce ti ja dam live nastup u torontu.nemas brige. naj album je violent rastitution Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Dobro...drago mi je sto bas njega imam! Quote
WoI Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ufff...konacno sam nabavio album Violent Restitution...odlicno je...obicno mi se ne svidajju bandovi preko okeana ali ovi ga stvarno posteno razbijaju...sve mi se bre svidja...predpostavljam da su uzivo mnogo bolji... Ovo je "neizivljeni" thrash koji stvarno jebe keve! EDIT Posle nekoliko sekundi : U isto vreme...heh...ma ne znam meni je album stvarno vrh...inace stigli diskovi... Najbolje cuvam za kraj konacno druze Nabavi i Evil Invaders Isto jebacki album MARSHAL ARTS Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ou Jea..Marshal Arts jebe keve na kub!!! Quote
Death rider Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 dobar je RAZOR odlican prangija za sve pare... Quote
dr.lecter Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 jesu zivi ovi iz Razora? nisam bio na njihovom sajtu godinama Quote
WoI Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 A new full length album and dvd sold as a box set are coming soon. The dvd consists of all the Razor videos ever made. 'Evil Invaders', 'Shotgun Justice', 'American Luck', 'Sucker for Punishment' and some videos that were made by the band themselves over the years. Unreleased material, interviews with the band and 4 previously unreleased songs. karaj mala karaj Quote
dr.lecter Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Coming Soon stoji ima 5 godina isto ko kod Testamenta Quote
WoI Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 haha sad skidam evil invaders spot haha zas sad mi je privuko paznju.Javljam kakav je za 40 mb Quote
WoI Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 haha potpuno sam zaboravio na temu Znaci spot je vrh Kakve face prave u spotu dok sviraju samo ono treba videti Quote
RNA Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Coming Soon stoji ima 5 godina isto ko kod Testamenta А и једни и други свируцкају у међувремену... додуше, да не кажем чему. Quote
RNA Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Грешиш, овај... грешиш силно, сине! Нисам рекао КОМЕ, него ЧЕМУ. Quote
S.R.T. Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 RAZOR brije sve od reda. Zasto svi preporucuju poslednje albume? Slusajte Evil Invaders, Malicious Intent... Quote
Recommended Posts