Goxy Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 pa jedino prvi i poslednji mi se nisu sasvim uklopili,ali sve ostalo je keva i to bas evil invaders,malicious intent i shotgun justice. Quote
Jabba the Hutt Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ja imam samo Shotgun Justice, odlican je, bas po mom ukusu, samo tapatapa Imam i par pesmica sa drugih albuma ali to je to... Oce oni objavljivati nesto novo? Ima li seme da ih neko dovuce ovamo? Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Е, то би тек био екстра посећен концерт. Не знам да су икад напустили северноамерички континент. Quote
Goxy Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Е, то би тек био екстра посећен концерт. Не знам да су икад напустили северноамерички континент. znaci nisam 100% siguran,ali mi se cini da sam negde procitao da su svirali na wackenu,mislim na nekom od prvih Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Те појединачне једном-у-100-година на ступе на фестивалима не рачунам. Quote
dudi Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Nisu ni u Kanadi bili aktivni baš sa svirkama a kamo li preko ,jedino wacken, Dynamo Quote
Tower... Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Jbt, čitam ovo, i ne verujem, svi pišu: "Kad će novi album, bla, bla..." Kome puca qrac za novi album benda koji ima zilion albuma iza sebe, koje još niste preslušali. Inače, ovo PIŠA po svim onim nemačkim krljačinama, ne mogu da verujem koliko je do jaja... Slušam samo Armed and Dangerous EP (što vidim da niko nije pomenuo), i MAMA JE. Kad mi se smuči, prećiću na sledeći album, uvek tako radim... Quote
Jabba the Hutt Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Ma Shotgun Justice, Violent Restitution i Evil Invaders su Majka Marija! Razor mozda nema neku virtuoznost i te fazone ali energija prsti iz svake sekunde njihovih pesama! Quote
Totamealand Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Skinuo sam skoro album Violent Restitution, nije loš. Quote
Jabba the Hutt Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 'Ajmo da malo revitalizujemo temu o, po meni, jednom od najiskrenijem thrash bendova ikada! Ima li neko informacije o tom novom albumu? Quote
dr.lecter Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Ima kurac iko... Odkazali su 2 puta KIT u svabiji Neki bendovi stvarno ne znaju da cijene sto ih najbitniji festival na svijetu hoce da angazuje,Razor se ponasaju ko da je neka tezga u pitanju Quote
Jabba the Hutt Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Jbga, ja zadnje sto znam o njima da su imali neku turneju po kanadi 2005e i to je to, od tad im nema ni traga ni glasa Quote
Jabba the Hutt Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Ovo pise na stranici benda na Encyclopaedia Metallum- "A new full length album and dvd sold as a box set are coming soon. The dvd consists of all the Razor videos ever made. 'Evil Invaders', 'Shotgun Justice', 'American Luck', 'Sucker for Punishment' and some videos that were made by the band themselves over the years. Unreleased material, interviews with the band and 4 previously unreleased songs." Ovo mirise da ce biti dobro, jedva cekam da izadje! Quote
Goxy Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 samo da ne bude neka reciklaza starih pesama i sl. Quote
Totamealand Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Samo da bude ko Violent Restitution. Quote
Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Prochitao sam "Violent Revolution" i krenuo da te disujem, medjutim sad vidim da u stvari meni ovo pivo malo krenulo da radi.. Quote
Download_manager Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 nebih nikog da isprovociram ali najgori bend ikad. prženje po sistemu "udri miško! šta god iskenjamo, pijani metalci će da mlate glavama uz našu muziku". pazi, whiplash je za njih izmislio thrash metal i mogu da im drže predavanja na metalurškom faksu. 1 Quote
Jabba the Hutt Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Uzdrzacu se komentara, da nebi krenuo sa nepristojnim recnikom. Quote
S.R.T. Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 nebih nikog da isprovociram ali najgori bend ikad. prženje po sistemu "udri miško! šta god iskenjamo, pijani metalci će da mlate glavama uz našu muziku". pazi, whiplash je za njih izmislio thrash metal i mogu da im drže predavanja na metalurškom faksu. Nemoj da pevas Quote
Red Viper Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 (edited) nebih nikog da isprovociram ali najgori bend ikad. prženje po sistemu "udri miško! šta god iskenjamo, pijani metalci će da mlate glavama uz našu muziku". pazi, whiplash je za njih izmislio thrash metal i mogu da im drže predavanja na metalurškom faksu. Brate na tvoj post dovoljno je da ostavim samo ovo bez uvrede... Edited June 22, 2008 by NW Red Viper Quote
Tower... Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 nebih nikog da isprovociram ali najgori bend ikad. prženje po sistemu "udri miško! šta god iskenjamo, pijani metalci će da mlate glavama uz našu muziku". pazi, whiplash je za njih izmislio thrash metal i mogu da im drže predavanja na metalurškom faksu. Poslušaj prvi EP "Armed and Dangerous"... Promenićeš mišljenje. Quote
Red Viper Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Poslušaj prvi EP "Armed and Dangerous"... Promenićeš mišljenje. Bas tako! Onda bi mogao da preslusa Evil Invaders i Executioner's Song,ali kad kazem preslusa,mislim da stvarno preslusa,a ne svaku pesmu ispreskace. Quote
hypnos Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 prvi album evo preslusavam,remek djelo.iznenadio sam se jer nisam ocekivao dobar debi album Quote
Grob Bez Dna Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 najbolji je shotgun justice Quote
hypnos Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 polako,da jos koji put preslusam ovaj pa cu onda taj.tek sam poceo slusati ovaj bend Quote
Recommended Posts