... Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 Jel' slusao neko novi album Mother Earth od Within Temptation. Quote
Elldamar Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 Novi album?????Ja sam slusao Mother Earth i zvuci sjajno,ali nisam nesto siguran da je novi posto ga ja imam vec duze vreme?????? Quote
... Posted October 26, 2002 Author Report Posted October 26, 2002 Znam da nije nov, ali nista nisu snimali posle Mother Earth. I ja ga imam od letos. Quote
Sinstrel Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Imam sve albume od njih i jedan live spot Mother Earth je odlican album... kao i ostali albumi! Quote
Luciferka Posted October 30, 2002 Report Posted October 30, 2002 Uh, ja malo zakasnila sa odgovorom E, Within Temptation je fantastican bend, slusala sam Mother Earth, naravno i super je... a kako vam se cini The enter? Malo je jaci u odnosu na Mother Earth... Quote
... Posted November 7, 2002 Author Report Posted November 7, 2002 Nisam imao priliku da slusam The enter. :x :x :x :ne: :ne: :ne: Quote
[Nocturno] Posted December 26, 2002 Report Posted December 26, 2002 imam i Dance tako da sam upotpunio kolekciju shto se njih tiche... imam i 2 spota jedan live i ice queen koji izgleda kao da ga je Dejan milicevic radio... Quote
Turin Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 "]imam i Dance tako da sam upotpunio kolekciju shto se njih tiche... imam i 2 spota jedan live i ice queen koji izgleda kao da ga je Dejan milicevic radio... sta se bunis, kod Dekija su najbolje ribe u spotovima Quote
Apeiron Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 IZVANREDAN BEND. Devojka razbi glasom !!! Uvek sam govorio da je Holandija najbolja zemlja... Quote
Kakashi Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Jel' slusao neko novi album Mother Earth od Within Temptation. Odakle se stvorio ovaj topic??? :? Quote
Kakashi Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Bend je iz Holandije, nastali su 1996. Izdali su dva albuma: Enter i Mother Earth. I strava su www.within-temptation.com p.s. ako je neko slusao, pevacica ovog benda (Sharon Den Adel) je ucestvovala u projektu Avantasia Quote
... Posted January 27, 2003 Author Report Posted January 27, 2003 Sharon den Adel je ucestvovala i u Ayreon-ovoj Space operi-Into electric castle. Na Viva2 se vrti spot za pesmu Mother Earth. Quote
kojan Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Meni se bas svidja spot za Ice Queen!!!!!!! Quote
Apeiron Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Meni se bas svidja spot za Ice Queen!!!!!!! Priznaj da je zbog one plavuse sa pocetka spota Quote
[Nocturno] Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Bend je iz Holandije, nastali su 1996. Izdali su dva albuma: Enter i Mother Earth. I strava su www.within-temptation.com p.s. ako je neko slusao, pevacica ovog benda (Sharon Den Adel) je ucestvovala u projektu Avantasia imaju i album Dance Quote
Kakashi Posted January 28, 2003 Report Posted January 28, 2003 "]Bend je iz Holandije, nastali su 1996. Izdali su dva albuma: Enter i Mother Earth. I strava su www.within-temptation.com p.s. ako je neko slusao, pevacica ovog benda (Sharon Den Adel) je ucestvovala u projektu Avantasia imaju i album Dance Pazi stvarno! Quote
Kakashi Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 "]Bend je iz Holandije, nastali su 1996. Izdali su dva albuma: Enter i Mother Earth. I strava su www.within-temptation.com p.s. ako je neko slusao, pevacica ovog benda (Sharon Den Adel) je ucestvovala u projektu Avantasia imaju i album Dance Pazi stvarno! To nije album, vec samo EP. Ima manje od pola sata! Quote
kojan Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 Meni se bas svidja spot za Ice Queen!!!!!!! Priznaj da je zbog one plavuse sa pocetka spota Quote
Kakashi Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Uspeo sam da snimim spot za Mother Earth, ali nigde ne mogu da nadjem album :ne:. Quote
Sentinel Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Unplugged verzija "Ice Queen" je totalno gotivna, bas sam je pre neki dan cuo!!! Metal bend i unplugged varijanta... ko bi rekao... lepa kombinacija! Quote
:={MaYa}=: Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Naravno da obozavam WT! Sharon ima predivan,zaista milozvucan glas,a ice queen je svakako retko dobra pesma..... a drak Wings?tdje divna.... Bobo!Hocu Dance.....samo mi on fali.....nikako da mi ga daaas...............obecao siiiiiiiiiii........ako uopste vidis ovo..........((((((((((( Quote
Amentes Posted April 6, 2003 Report Posted April 6, 2003 Mother Earth je stvarno jak album. Dobro je sto Robert vise ne "peva", jer mu glas zaista nije bio dobar. Ne znam da li je neko od vas cuo kako je Sharon otpevala stvar Behold na albumu Inside benda Orphanage. Po meni, to je stvar koju je najbolje otpevala. Quote
gothsbl Posted April 16, 2003 Report Posted April 16, 2003 The Dance nije pravi album vec EP , [Nocturno]! (sadrzi tri pesme!) Slusala sam oba full-length albuma i super su. Enter album je mnogo jaci, bolji i kompleksniji... Posto vidim da ste samo komentarisali o pesmi Ice Queen, da li je neko video spot za Mother Earth... ovo je spot vredam paznje..Mnogo je dobar i profesionalno odradjen... A pesma je takodje super Quote
... Posted April 28, 2003 Author Report Posted April 28, 2003 Видео сам га десетак пута на ВИВА 2. Quote
exorcist Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 Video sam spot za MOTHER EARTH, i cini mi se vrlo komercijalan. Mada oni prestizu Nightwish! Pevacica je opasna cica! Quote
Recommended Posts