Bata Trokrilni Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Pa i nije ga kupio, već skinuo. Quote
Valtiel Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) METALCU JEDAN! Odavno nisam dobio bolji kompliment , ti to mene muvas? Edited December 7, 2008 by Sanctus Andante Quote
crusader84 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 BLACK SYMPHONY DVD OD WITHIN TEMPTATION JE FANTASTICAN! 15 GB! NEMAM RECI... TOPLO PREPORUCUJEM SVIMA KOJI SVRATE U OVAJ ODELJAK DA TO NABAVE.. MUST HAVE! Quote
Lunatje Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Odavno nisam dobio bolji kompliment , ti to mene muvas? muvas ti moje zivce... ali u redu, oprosticu ti ako si neku dugokosi slatki bytch.:/ Quote
angel84 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 black symphony je odlican dvd :rockdevil: Quote
Zoll Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Nisam miliJon godina bio na ovoj temi... Ne bi bilo loše videti taj DVD, baš me zanima kako sve to izgelda ! Quote
Valtiel Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 muvas ti moje zivce... ali u redu, oprosticu ti ako si neku dugokosi slatki bytch.:/ E bas taj sam! Nisam miliJon godina bio na ovoj temi... Ne bi bilo loše videti taj DVD, baš me zanima kako sve to izgelda ! Kolega, taj DVD ti izgleda u fazonu : prodali smo se, immo para za Metropol orkestar sa sve horom, imamo para za dzinovsku binu iako cemo koristiti samo 2% nje, sviramo metal a gitare nam se ne cuju ali je bitno da imamo tikove celavim glavama, imamo do jaja pevaljku koja svaku pesmu peva u istom tonalitetu i boji.........i tako to na tu temu. Quote
Lunatje Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 E bas taj sam! Kolega, taj DVD ti izgleda u fazonu : prodali smo se, immo para za Metropol orkestar sa sve horom, imamo para za dzinovsku binu iako cemo koristiti samo 2% nje, sviramo metal a gitare nam se ne cuju ali je bitno da imamo tikove celavim glavama, imamo do jaja pevaljku koja svaku pesmu peva u istom tonalitetu i boji.........i tako to na tu temu. CUJ OVOG ISTOM TONALITETU I BOJI.. PA TI SI JOS GLUV...AJDE NEMA VEZE MISLIM DA NEMAS PRAVA DA VREDJAS OVDE WT AKO SI DOSAAO OVDE..KATASTROFA..NEMOJ JA DA TE UJEDEM ZNAS Quote
Zoll Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Kolega, taj DVD ti izgleda u fazonu : prodali smo se, immo para za Metropol orkestar sa sve horom, imamo para za dzinovsku binu iako cemo koristiti samo 2% nje, sviramo metal a gitare nam se ne cuju ali je bitno da imamo tikove celavim glavama, imamo do jaja pevaljku koja svaku pesmu peva u istom tonalitetu i boji.........i tako to na tu temu. Hm... ozbiljno toliko loše izgleda? Da ga ne tražim po netu ako ne vredi gledanja... Quote
Leona Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Nije loshe uopste... Jedan od boljih koncerata koji sam gledala, vredi pogledati i poslusati. Imaju para, pa hvala Bogu... Nema nista loshe u tome sto su doveli orkestar. Nije sve vrhunski ali je sasvim solidno, neki ovde preteruju. Quote
Zoll Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Da, pa verovatno ću najbolje sam zaključiti kad pogledam... hvala u svakom slučaju Quote
Lunatje Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 nemaju oni sta da dovode metropole orchestra kad su radili sa njima, boze.:/ sta je vama..... bas je lep koncert, Quote
Sirius Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 jedan od boljih koncerata koje sam u zivotu gledao Kolega, taj DVD ti izgleda u fazonu : prodali smo se, immo para za Metropol orkestar sa sve horom, imamo para za dzinovsku binu iako cemo koristiti samo 2% nje, sviramo metal a gitare nam se ne cuju ali je bitno da imamo tikove celavim glavama, imamo do jaja pevaljku koja svaku pesmu peva u istom tonalitetu i boji.........i tako to na tu temu. otprilike se ne slazem ni sa jednom stvari odavde,ali dobro,svako svoje razmisljanje ima... Quote
lithium Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ja sam vishe ochekivala... mislim okeeeeeej, dobro je, nisam ni pomishljala da bi moglo da bude loshe, al shta znam, mozhda su me drugi ljudi nabedili da je sve velichanstveno, pa sam ja stvorila ne znam kakvo ochekivanje... sve u svemu - dobro:) Quote
Lunatje Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 jel uclanjen neko u thesilentforce official wt fan club osim mene odavde? Quote
KinSlayer Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Mislim da jesam ja... Samo ne znam zasto... Quote
lithium Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 ja mozda jesam uchlanjena, al ne posecujem niti se interesujem, smaraju me ti fan klubovi i to.xD Quote
Leona Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ja jesam al nisam bila tamo godina 0.o Quote
Shamandalie Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Fanklubovi su obicna navlakusa za decu bogatih sa Zapada koji ce time sto plate neku godisnju clanarinu imati zvanicnu potvrdu da su neciji fan, dobijati na mail cestitke za rodjendan i Novu godinu sa faksimilom clanova benda i obavestenja koja mogu pronaci i sami na web sajtovima pomenutih. Isti djavo kao biti pripadnik neke grupe fudbalskih navijaca- nosis iste majice, ides organizovano na putovanja u svom trosku (mada mnogim navijacima kod nas to placa klub) i pravis atmosferu na tribinama- u ovom slucaju u prvim redovima na koncertu. Quote
lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 ima smisla. fanklubovi su sve u svemu vrlo smorna stvar, pored toga shto su beskorisni ^^ Quote
Lunatje Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Na ovom posteru što ja imam (iz Metal Hammer-a, beše početak 2006, valjda), Sharon ima mnogo sexy izrez na haljini. A ja spavam noću tako da mi jastuk dođe ispod njene slike. Šteta što su prisutni i ostali članovi benda - neki od njih su mi odvratni, u stvari svi. A i nisu neki muzičari, da nema njenog glasa, bend bi bio ispod proseka. Hoces da promenis sliku na profilu? Mislim posto vise nemas taj poster, trebao bi drugu da stavis:D Samo,, ne usudjuj se da se slikas pored slike u ramu...Da me ne razbesnis Quote
Lunatje Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Jedne 2004 neko je reko da je Sharon debela. I bila je buca kad je bila tinejdzerka. A crvena kao bulka. Pa sta. Vidi je sad, nema ni kosti jadna. Jbeno je smrsala previse. Jadna ona((( Quote
Recommended Posts