:={MaYa}=: Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 Ma na stranu to sto je 50 puta lepsa od Tarije,ali glas...tako milozvucan i topao,nezan......a i pesme su ipak s malo vise smisla nego Nightwish-ove kad vec uporedjujemo,ali definitivno je Ice Queen najbolja pesma po mom ukusu.... a sto se tice toga da li su komercijalni.....zasto?Spot je divan,prelep,priroda predivna,a uostalom ako ste slusali txt ide apsolutno uz pesmu...nisu komercijalni,a i da jesu-sta onda?Cinjenica je da se citav metal komercijalizuje sve vise....sta sad..... Quote
hooker with a penis Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 Posedujem 2 albuma "Enter", "Mother Earth" i singl "The Dance" koji mi se najvise dopada. :roll: Ne znam imaju li jos neko izdanje ali za ova mogu reci da nisu losa. Najvise mi je na pocetku smetao zenski vokal, nekako mi je mnogo pistao, ali navikao sam se i sada mi je ok :roll: Quote
The Lightrider Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 Jak je spot za ICE QUEEN a: a: Quote
:={MaYa}=: Posted April 30, 2003 Report Posted April 30, 2003 jao kako moze da ti smeta vokal? 8O divna je....sharon mislim...a i pesma.... a meni se dopada i fazon sa haljinama....zaista...ona ih tako sije i kupuje po maltene nekim muzejima:) Quote
Fireborn Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Ma odlicni su! Imam njihov multimedijalni cd sa snimcima sa koncerata i raznim sitnicama. Sharon je odlicna uzivo a Robert je samo dokazao da ne zna da peva, prilicno su mu obradjivali glas u studiju izgleda za potrebe albuma. A haljine su joj bas zanimljive, mada je na dinamo 99 nosila jednu zutu (i nije bas neka boja) a ispred nje je bila gomila redara sa majcama iste zute boje ... Zanimljivo je kada kamera snima izdaleka vide se samo redari i Sharon ... Quote
:={MaYa}=: Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 hahahhaha....da..... ma jedva cekam neki njihov novi materijal Quote
sanguinia Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Da, Sharon stvarno ima fenomenalne haljine, i uopste odlican stajling Inace, prvo sto sam ikad videla i cula od njih je bio neki snimak sa koncerta - mozda bas sa tog Dinamo festivala, jer je nosila dugacku bledo-zutu satensku haljinu, ispod koje su se videle martinke kad je skakala i gubila se Sjajno A ima i lep glas... Quote
Fireborn Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 I ja cekam bilo sta novo od WT ... poslednja vest je bila da treba da izdaju DVD u novembru a sta je sa tim bilo stvarno ne znam. Na sajtu je samo informacija o nekom novom singlu za zemlje Beneluksa i nista vise ... da i da im se spot za Mother Earth vrti na VIVI+ i da je na nekoj top listi. Nego kako vam se svidja ideja da se cetiri elementa pretoce u cetiri razlicita izgleda sajta? Ako niste jos videli ili vam nije jasno o cemu pricam idite na : www.within-temptation.com Quote
gothsbl Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Zanimljivo ali nisu jedini koji su to uradili.. Vidjala sam to i mnogooo ranije Quote
Kakashi Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Video sam spot za MOTHER EARTH, i cini mi se vrlo komercijalan.Mada oni prestizu Nightwish! Pevacica je opasna cica! Prvo insistirate da Nightwish nije gothic (sto je i istina), a onda koristite svaku priliku da ga pljujete uporodjujuci ga sa gothic bendovima... :roll: :roll: :roll: Quote
Sentinel Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Da mi je znati samo kakve osnove ima porediti NIGHTWISH sa ovim bendom.... i zajebite vishe mixovanje tog Nightwisha u sve pore metal muzike ako boga znate, oni od operskog powera ne idu dalje.... iako volim da ih slusam, uzasno me smara njihova distribucija po drugim kategorijama... A shto se glasa Sharon tiche... da chujete samo kako skida Tori Amos.... FENOMENALNO.... slusao sam live nastup na kojem peva Crucify!!!! Quote
:={MaYa}=: Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Da stvarno....cemu poredjenja bez osnova......jedino sto bih poredila to je da se nadam da ce nadmasiti Nightwish u popularnosti....ipak-Sharon po meni ima mnogo lepsi glas,ali ok...tek trebaju da dostignu max..bitno da se krecu uzlaznom linijom,a ja ocekujem kulminaciju i tad cu da se nauzivaaaaaam........... a: Quote
Grifon Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Nemoj da budes nestrpljiva sa iscekivanjem kulminacije...znas sta bi posle moglo da usledi MaYa:wink: Znas sta se desilo Anathema-i i njenim fanovima Samo neka oni rade svoje sigurno ali polako,mi mozemo da cekamo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Joj, ove tipose i "tipku" sam vidio prije mjesec dana na "Vivi +"... Super su! Pjesma je bila "Mother Earth" - cista 5! Skorije sam vidio i "Ice Queen"... Jos jedna 5! Odluka ja pala: Od ovih moram nesto da nabavim! P.S. Pjevacica ima super glas, samo ponekad mnogo otaljava sa skicanjem! Quote
:={MaYa}=: Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Pa dobro Sharon bash i nije coloraturka... a inace nisam ja nestrpljiva,ima druge dobre muzike,samo se radujem unapred..... Quote
:={MaYa}=: Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 da,taj je sasvim ok spot,kao i ovaj za mother earth,ali su uradili josh jedan za ice queen koji je............hmmmm.......pa meni bzv...... Quote
Sentinel Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 Ja sam video samo onu verziju spota kada neka fina ribica lezi na krevetu za laptopom na pocetku. Nego nabavio sam pre neki dan DivXich WT-a sa letnje turneje 2002 koji je neekad jachi!!! Pravo je chudo koliko dobro zvuce uzivo!!!!! Quote
moonwitch Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 Pa,dobro,ljudi gde vi nalazite sve te stvari???Ima li toga jos u prodaji negde???Ah,da!!!!Obozavam W.T.!!! Quote
... Posted June 8, 2003 Author Report Posted June 8, 2003 Ja sam video samo onu verziju spota kada neka fina ribica lezi na krevetu za laptopom na pocetku. Ја сам видео другу верзију. Quote
... Posted June 22, 2003 Author Report Posted June 22, 2003 Добио сам неки сингл од њих, али изгледа да је 1 диск ДиВиДи, па неће да ради у мом ЦД-рому. На другом је су две верзије (једна уживо) песме Раниниг ап дет хил и радијска верзија с оркестром песме Мадр Ерт. Феноменално. Quote
moonwitch Posted June 22, 2003 Report Posted June 22, 2003 I meni!!! Ili dodji kod mene da gledamooo!!! Quote
Elldamar Posted June 23, 2003 Report Posted June 23, 2003 Hocu i ja taj DVD!!!!BTW Mother Earth spot je odlichno uradjen!!! Quote
Recommended Posts