GothicWraith Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Stvarno, ljudi, mozete li da na temi o nekom bendu ostanete pri prici o TOM bendu? Ne znam, mene su malo razocarali spotovi. Mother Earth, recimo, ima prelepe scene prirode, ali varijante crvene i bele haljine izgledaju isto kao na Running Up That Hill, a Sharon pravi iste pokrete rukama i glavom kao na Ice Queen... hajde malo originalnosti, ljudi... slazem se za off topic. isto ko na Marilyn Manson forumu. pocne pitanje neko i sad odma preraste da li je bolji bio Twiggy ili sada Tim. a sto se tice Mother Earth...pa meni se spot u celini svida. scenografija je odlicna (ukljucujuci i haljine). za pokrete se slazem Quote
шмизла Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Obozavam! Al ja sam mislila da je neka vrsta powera,sa gothicom.Nema veze. Ice queen je fenomenalna pesma,al mi je spot malo bezveze,svidjaju mi se i dark wings,in perfect harmony.... i glas mi se vise svidja nego Tarjin Quote
DevouredSoul Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Ice queen je fenomenalna pesma,al mi je spot malo bezveze. Koji spot? Postoje 2 verzije? Mada, nijedna nije nishta posebno... Ona sa onom ribom sa ruzhnim dupetom pogotovo... Inache, slushala sam neke njihove live-ove i neverovatno je kako pevachici puca glas na smeshnim stvarima... Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Ice queen i Mother Earth slazem se sa Klincem u sijenci ...shto se stasa (naravno) tiche...a za glasovne mogucnosti... Quote
DOMINION Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 odlican bend slusao sam ih uzivo istina puca joj glas ali ostalo je perfekcija najbolje stvari po meni caged i mother earth jedina zamerka nedostatak solazi Quote
greeter of the rising sun Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 svidja mi se glas. volim da cujem nesto ovakvo Quote
SL Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 najbolje stvari po meni caged i mother earth Caged je odlichan... mother earth mi i nije ostavio neki utisak nako ni ice queen... Quote
GothicWraith Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 (edited) 1. never-ending story 2. (dele) the promise i mother earth pa onda sve ostalo. samo sto nisam zaplako za The Promise.. a meni se bas vise svidja sto nema solazi. Edited August 26, 2004 by GothicWraith Quote
solicitor Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Mother Earth je perfektan album, ali postoji tendencija smeksavanja zvuka tako da ocekujem da ce vrlo skoro zvucati kao pop bend. Viva ih je progurala maximalno ... 3 godine posle izlaska Mother Eartha ... niko nije ni cuo za njih. Onda seneko setio da napravi spot i oni dozivese renesansu ljudi. To im se ocigledno osladilo pa mi sve mirise na to da ce sledeci album moci da se maze na leba. Mnogo bih voleo da gresim ... Quote
A_Scarlet_Witch Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Nisam njihov ljubitelj... Jedina njihova pjesma koja mi se svidja je Ice Queen (cini mi se da se tako zove?)... Quote
GothicWraith Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 kad izlazi novi album?!? ma nervira me. na oficijelnom forumu rekose da ce otprilike da izadje u septrmbru a nigde nista da se cujeo tome. dal viz nate? Quote
Nightwing Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Only 17 days to the release of WT's new single "Stand My Ground" Already now you can see the new video on MTV as well as Viva and TMF Holland The first single to be released on 25.10. is called "Stand My Ground", watch out it's a stormy but very catchy tune.The video for "Stand My Ground" will have it's world première on MTV Germany on Friday 08.10. at 4 pm, but is followed at 5pm on the same date with it's web première on www.aol.com. As of Sunday 10. 10. the video will be on powerplay at MTV and Viva in Germany, but also at MTV and TMF in Holland . The video was shot by blow film productions in two days in Berlin. But thereafter the main job was to built a perfect 3 model of a big city and fit this together with the bands performance footage. The people at the post production had to work a lot of overtime.The timing was so tight that a not entirely finished video had to be presented to the video channels earlier this week. Meanwhile the clip is finished and ready to go on air. From Saturday to Sunday you have the chance to watch the "Stand My Ground" video in full length on Within Temptation's website www.within-temptation.com. Quote
moonwitch Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 jao,chuh ja tu famoznu pesmicu....Jupi,dobili smo novi Evanescence!Katastrofa!!!!!!! Quote
Nightwing Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Evo omota Lepa fotka...sranje bend.. Quote
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Jebote...juche sam gledao spot za Stand my Ground,prvih par sekundi sam mislio da gledam spot Evanescence...Skinuli su totalno i spot i muziku...Sranje godine. Quote
The Princess of Darkness Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ja jos uvek nisam videla tu novu stvar...bas me interesuje, s obzirom na ovdasnje kritike. Meni se najvise svidjaju : Ice Queen, Mother Earth i naravno Dark Wings...tako je mocna! Ali, ipak mislim da bend pa ni pevacica nisu nista posebno (da iseces vene isl.) ali, svakako da ih vredi cuti...inace imam sve od njih sem ovog zadnjeg...pa ako neko ima, nek se javi... Quote
Nightwing Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Koji spot? Postoje 2 verzije? Mada, nijedna nije nishta posebno... Ona sa onom ribom sa ruzhnim dupetom pogotovo... Guza je nikad jaca..nemas ti pojma..mala iz spota je pravi slatkis... Quote
Kakashi Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Stand My Ground... pesma je okej, mada su izgleda izgubili ono malo stila što su imali pre. Spot je prilično kvalitetan, mada ne oduševljava preterano. Sem početka i kraja (one grafike i tengwar izgledaju božanstveno!) . Quote
Nightwing Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Gde si gledao spot??? Na VIVI??? Ja jos ne videh mada nesto i nemam neku preteranu zelju.... Quote
VOJVODA Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Uhapsiti ih zbog mesarske obrade Kate Bush. Quote
Nightwing Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Obrada je sasvim korektna.... Mada je Placebo bolje odradio posao.... Quote
AmyLee Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Videla sam malopre spot za Stand My Ground.Ni spot ni pesma me nisu mnogo impresionirali... Quote
Ninoslav Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 (edited) Video "Stand My Ground" mozete skinuti ODAVDE RealMedia, oko 10MB ...inace, sama pesma i nije bas nesto, bar meni... ali necemo da sudimo dok ne cujemo ostatak albuma... Edited October 19, 2004 by El_Nino Quote
Jackie Brown Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Zanimljivi su...Dopada mi se njen malo neobican glas..... Quote
Recommended Posts