Queen_Mab Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 I ne moraju da se porede,na svoj nacin su do jaja Quote
PlanetHell Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ali ne mogu da se porede sa pesmama na kojima ima growl vokala kao npr. sa Enter-a "Deep Within". obozavam tu pesmu!!!! Quote
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 obozavam tu pesmu!!!! Tu im peva onaj lik iz ORPHANAGE. Quote
Leona Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Pa naravno. To mu dodje kao ja i ti. Enter je nesto najbolje od njih, bas zbog vokala. Quote
Guest So goth... Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Meni se svidja njihov novi album, mada jeste malo komercijalniji...Ali ipak zadrzali su svoj stil...Sharon i Anekke su definitivno najbolji Holandski vokali, kao sto WT i Gathering najbolji Holandski bendovi.Beauty and the beast je dobra kombinacija, ali kako kod koga(svi je koriste-Tristania, After forever, Evenfall, Sirenia, Macbeth, Myraids...)ponekad sam growl sa simfonijskom podlogom moze da bude dobar-Crematory npr... Quote
Valtiel Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Meni se svidja njihov novi album, mada jeste malo komercijalniji...Ali ipak zadrzali su svoj stil...Sharon i Anekke su definitivno najbolji Holandski vokali, kao sto WT i Gathering najbolji Holandski bendovi.Beauty and the beast je dobra kombinacija, ali kako kod koga(svi je koriste-Tristania, After forever, Evenfall, Sirenia, Macbeth, Myraids...)ponekad sam growl sa simfonijskom podlogom moze da bude dobar-Crematory npr... The Gathering je najbolji gothic metal bend ikada. A o vokalu Anekke ne treba trositi reci vec poslusati Nighttime Birds & Mandylion. Quote
Kokopelli Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 The Gathering je najbolji gothic metal bend ikada. A o vokalu Anekke ne treba trositi reci vec poslusati Nighttime Birds & Mandylion. Oni odavno nisu gothic metal. Ali kad su bili,bili su zaista najbolji. Quote
PlanetHell Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 je li slushao neko live verziju memories... kako je jako ono `uuuuuuuu` koje doda na pochetq... josh + ja volim tu pesmu... ehhhh... btw postoji li studijska verzija memories sa tim `uuuuuuu` na pochetq??? Quote
Leona Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 je li slushao neko live verziju memories... kako je jako ono `uuuuuuuu` koje doda na pochetq... josh + ja volim tu pesmu... ehhhh... btw postoji li studijska verzija memories sa tim `uuuuuuu` na pochetq??? Ja uopste nemam tu pesmu... shame on me No, otkud ti to da je Sharon trudna? Quote
PlanetHell Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 rece mi svarog baki.. kaze da je u 5. mesecu Quote
Queen_Mab Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Sharon trudna?poor her,premda maby da joj cestitamo na majl? Quote
Leona Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 rece mi svarog baki.. kaze da je u 5. mesecu Treba to proveriti...mislim...chudno mi... bilo je jos pricica o tome kako je ona trudna, al bese to davno... Quote
Baki Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ja sam cuo da je to vec objavljeno na njihovom sajtu/forumu...Doduse mrzi me da proveravam..... Quote
Leona Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Ja sam cuo da je to vec objavljeno na njihovom sajtu/forumu...Doduse mrzi me da proveravam..... Ok onda, evo ja cu da proverim, pa javljam... Quote
Queen_Mab Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 and....?She is pregnet,isn't she? Quote
Kokopelli Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 and....?She is pregnet,isn't she? pregnant-da! '...But there is still more good news to announce! There will be a new album in 2006, maybe around the summer. Before that though, a new band member will see the light of day... Sharon is five months pregnant and she & Robert expect a baby in January 2006.' Quote
PlanetHell Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 jbt to samo shto nije!!!! koju li ce funkciju dati bebi na stejdzu Quote
Kokopelli Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 jbt to samo shto nije!!!! koju li ce funkciju dati bebi na stejdzu Pa scream 'course ili growl, what else? Quote
Queen_Mab Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 pregnant-da! '...But there is still more good news to announce! There will be a new album in 2006, maybe around the summer. Before that though, a new band member will see the light of day... Sharon is five months pregnant and she & Robert expect a baby in January 2006.' cepidlako Pa to je double pleasure aKo je za album istina Quote
Baki Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Uf, kad se udruze beba i g-dja Mama, da vidimo ko moze vishe da iskichi! Ja se kladim na Mamu! Quote
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Uf, kad se udruze beba i g-dja Mama, da vidimo ko moze vishe da iskichi! Ja se kladim na Mamu! Ulazem kilo krvi na bebu..... Quote
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Oni odavno nisu gothic metal. Ali kad su bili,bili su zaista najbolji. Naravno. Mada ni sada nisu mnogo losi. Barem im elektronnika nije napadna kao kod ToT. Quote
Kokopelli Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 cepidlako Pa to je double pleasure aKo je za album istina Cepidlaka? Niiiiiiam, samo studiram engleski & knjizevnost. Jedva cekam novi album. Quote
The Watchtower Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 nadam se da vise nece izdavati albume, jer su takvo sranje od benda da.... Quote
Recommended Posts