Queen_Mab Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 nadam se da vise nece izdavati albume, jer su takvo sranje od benda da.... A zasto tebi,koji ni ne mora da ih slusa ima-bi imao nesto protiv da izdajunov album? Quote
PlanetHell Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 ma pusti choveka, vidish da se toliko smorio da je seo i pisao na temi benda koji ne voli... znam i ja se nekad tako smorim.. smo shto ja legnem da spavam... elem, od novog albuma ne ochekujem nishta.. predpostavljam da ce se novim albumom probiti iz mejnstrima u komercijalu i tako to.. Quote
The Watchtower Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) ma pusti choveka, vidish da se toliko smorio da je seo i pisao na temi benda koji ne voli... znam i ja se nekad tako smorim.. smo shto ja legnem da spavam... elem, od novog albuma ne ochekujem nishta.. predpostavljam da ce se novim albumom probiti iz mejnstrima u komercijalu i tako to.. sve sto si rekao, je tacno! Edited October 16, 2005 by Evil Spirit Quote
Kokopelli Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) ma pusti choveka, vidish da se toliko smorio da je seo i pisao na temi benda koji ne voli... znam i ja se nekad tako smorim.. smo shto ja legnem da spavam... elem, od novog albuma ne ochekujem nishta.. predpostavljam da ce se novim albumom probiti iz mejnstrima u komercijalu i tako to.. A mozda i obratno.Mada...sad im dolazi beba a za nju trebaju parice pa ce... da...otici u komercijalu. Edited October 16, 2005 by Vampiria Quote
PlanetHell Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 ako se do sad nisu naqpili para onda ja stvarno ne znam Quote
Baki Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Mislim da ce nanovom albumu preovladjivati decje pesmice, da imaju cime da uspavljuju bebicu..... Quote
Queen_Mab Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 ako se do sad nisu naqpili para onda ja stvarno ne znam Zar sumnjas da ljudska oholost i neuhranjena opsesija za novcem moze da se zadovolji? Quote
Kokopelli Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Zar sumnjas da ljudska oholost i neuhranjena opsesija za novcem moze da se zadovolji? Ova ti je bila excellent! Quote
Valtiel Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Mislim da ce nanovom albumu preovladjivati decje pesmice, da imaju cime da uspavljuju bebicu..... Mogu i da je uspavljuju uz GROWL !!!! Quote
Queen_Mab Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 pa sta....promukne se,a zelja da pevas je jaca Quote
Valtiel Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 pa sta....promukne se,a zelja da pevas je jaca Quote
Leona Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Ja ovako iskreno mislim da ce novi album otici jos vise u komercijalu... ali vec, kad je beba u pitanju... pa mora da cuje i caletov mili glas Quote
Queen_Mab Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 a sto samo cale?bepce bi trebalo najvishe da ucestvuje,andjeoski glasicak ima na koga da nasledi Quote
Bride Of Darkness Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 "Enter" je odlican, a ostalo je prilicno slabo. Sharon ponekad zna tako da pisti...katastrofa. Ali, eto, taj prvi album je super, i zaista me odusevljava. Drugi album je previse sladnunjav, zadnji je komercijalan, i svaka budala ga ima u svojoj kolekciji diskova. Quote
Kokopelli Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 znači li to da si ti budala? Quote
+MIDIAN+ Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 within temptation nisu losi,sharon ima divan glas,ali ja ih retko slusam,posto ima dosta boljih bendova za moj ukus.. enter je super album,a za mother earth im svaka cast,svaka pesma je dobra.. zadnji album nije los,stand my ground mi se mnogo svidela.. Quote
AmyLee Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Moj favorit sa novog albuma je ipak Angels! Mada ni Memories i Swan Song nisu nimalo lose! Quote
PlanetHell Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 meni je u ushi ushla pesmaaaa Towards The End... Quote
AmyLee Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 meni je u ushi ushla pesmaaaa Towards The End... Ok je pesmica... Ne mogu da svarim Aquarius sa Silent Force...Iritira me! Quote
+MIDIAN+ Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 zanimljiva je i stand my ground.. i spotic koji se nije skidao sa vive.. onda su poceli da pustaju i angels.. Quote
Recommended Posts