Mikkah_Pickkah Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Prvo, pricas sam sa sobom. Drugo, videla sam spot i ne svidja mi se at all. Trece, Type O Negative.----> Quote
PlanetHell Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Moram priznati da ovaj novi album, ma koliko bio komercijalan, sadrzi takvu mocnu melodiku da jednostavno pocinjem da volim WT!!!!!!!! Textovi su manje-vise dobri... NEVEROVATNO!!!! Quote
Vladan Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Moram priznati da ovaj novi album, ma koliko bio komercijalan, sadrzi takvu mocnu melodiku da jednostavno pocinjem da volim WT!!!!!!!! Textovi su manje-vise dobri... NEVEROVATNO!!!! Quote
Guest Asmodeus Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Jedna od mojih omiljenih grupa. Fenomenalni su. Nemam rechi... Quote
UndergroundMuse Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 sa velikim zakasnjenjem...Opasni Holandjani! Narocito stari radovi, zakljucno sa Mother Earth. Da li ste videli nove spotove ("Stand my ground" i "memories")? Meni su OK spotovi, iako je muzika postala komercijalna, ali nesto se mislim, bolje i oni da se vrte na evropskom Mtv-u nego gomila meni nepoznatih repera, Gwen i Awril koje su mi se vec popele na glavu, bez uvrede... Quote
GothicWraith Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 (edited) Moram priznati da ovaj novi album, ma koliko bio komercijalan, sadrzi takvu mocnu melodiku da jednostavno pocinjem da volim WT!!!!!!!! Textovi su manje-vise dobri... NEVEROVATNO!!!! TAKO JE! :clap: :clap: :clap: --------- Prvo, pricas sam sa sobom. Drugo, videla sam spot i ne svidja mi se at all. svi mi pricamo sami sa sobom. priznaj da stalno vodis monologe i idijaloge u sebi sama sa sobom. priznaj! a drugo pitanje? jesu li pesme povezane i mora da se slusa redom il jok? Edited February 11, 2005 by GothicWraith Quote
... Posted February 12, 2005 Author Report Posted February 12, 2005 Ове нове песме ми се више свиђају од старих. Добар је спот. Quote
Leona Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ja bas gotivim WT.Drugim recima,OBOZAVAM IH!!!Naj pesma(i spot)im je Mother Earth ali mi se svidja i Running Up That Hill.Moze li neko mailom da mi posalje Running Up...? Inace,pored Amy Lee Sharon denAdel mi je the best female singer!I pored Tarje,naravno Cheers! Quote
Valtiel Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Ja bas gotivim WT.Drugim recima,OBOZAVAM IH!!!Naj pesma(i spot)im je Mother Earth ali mi se svidja i Running Up That Hill.Moze li neko mailom da mi posalje Running Up...? Inace,pored Amy Lee Sharon denAdel mi je the best female singer!I pored Tarje,naravno Cheers! ma nema jaci vokal od FLOOR JANSEN I ANEKKE ! Sharon ima lepu dikciju i to je sve. Inace ja mislim da je RUNING UP THAT HIL neka obrada, valjda. Quote
*One Wish* Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Odlicna grupa.... Bash mi se svidjaju.... Inace jako volim pesmu Ice queen.. bash mi je nekako prirasla za srce... i Memories...uh kako lepa pesma... Quote
PlanetHell Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Nisam primetio da su pesme povezane... :roll: Quote
*One Wish* Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Eh zaboravih da kazem Dark Wings i Bittersweet.... Extra pesme... I da mislim da pesme nisu povezane... Quote
The Watchtower Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Josh jedna komercijala koja mi se svidja Mada su mi bili bolji su graulom Quote
UndergroundMuse Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 ma nema jaci vokal od FLOOR JANSEN I ANEKKE ! Sharon ima lepu dikciju i to je sve. Inace ja mislim da je RUNING UP THAT HIL neka obrada, valjda. Jeste, obrada je. Zna li neko cija, onako, bez veze? Quote
GothicWraith Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Jeste, obrada je. Zna li neko cija, onako, bez veze? Kate Bush - Running up that Hill a isto su i Placebo uradili cover Quote
Valtiel Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Kate Bush - Running up that Hill a isto su i Placebo uradili cover U PRAVU SI I JA SAM NASAO TAJ PODATAK. HAIL!!! Quote
UndergroundMuse Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Kate Bush - Running up that Hill a isto su i Placebo uradili cover Hvala Wraith! (Inace ta pesma mi je malo fuj u originalu ) Quote
GothicWraith Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Hvala Wraith! (Inace ta pesma mi je malo fuj u originalu ) ja je nisam cuo u originalu. sad cu da je skinem pa da vidim. Quote
GothicWraith Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 muaaaa..smor sad sad cuo ono param-praram...ooooooooh smor dobra obrada! svaka cast WT! Quote
Kali Agna Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Osnovno sto fali ovom bendu je manjak originalnosti...Jedino na Enter jos ima nekog materijala koji valjda, Mother Earth za moj ukus mnogo komercijalan, a najnoviji pocinje opet uzlaznom putanjom da ide...Ne osporavam da pevacica ima jako lep glas ali celokupan utisak je deja vu Quote
GothicWraith Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 ne slazem se za komercijalu. ne vidim zasto je ME komercijala Quote
Kali Agna Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 ne slazem se za komercijalu. ne vidim zasto je ME komercijala Ok, i da nije komercijala, meni je album jako los jer je bez ideje...kao da je planski radjen da se prilagodi siroj publici...bar meni tako deluje z0p Quote
Valtiel Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) Jaka je stvar sa ENTER-a koju su odradili sa pevacem Orphanage-a mislim da se zove " Deep Within ". Edited April 19, 2005 by Euphorion Quote
Kali Agna Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Jaka je stvar sa ENTER-a koju su odradili sa pevacem Orphanage-a mislim da se zove " Deep Within ". Jes' dobra je, u stvari Enter im je najbolji album Quote
Recommended Posts