Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni nista specijalno, nema neke radnje...Bolji mi je spot za Memories hiljadu puta  icon_da.gif  icon_da.gif  icon_da.gif

Da. Svakako je memories bolji.

@ *ONE WISH* - Mislim da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva icon_smile.gificon_redface.gif

Edited by Euphorion
Posted

Hey dude, da ne ispadne da je moja izvala!!!!

Ovo je citat iz novisnog clanka ( novine "Bravo" )

Neshto u stilu:" novokomponovani bend Within Temptation predstavlja konkurenciju NW i Evanesencu.Sve tri pjevachice imaju slichan styleing bla bla"

i tako biggrin.gif

Posted

Ovo je citat iz novisnog clanka ( novine "Bravo" )

Neshto u stilu:" novokomponovani bend Within Temptation predstavlja konkurenciju NW i Evanesencu.Sve tri pjevachice imaju slichan styleing bla bla"

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

joj.... taj glupi casopis

icon_mad.gif

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Bravo pise o najnovijim singlovima, nebitno da li su metal, pop ili rep. Mislim da bi objavili i nesto o Cradle Of Filth ako bi se pojavili na Mtv-ju. Znate za onaj novi casopis za bebice fenserske-OK? E pa tu ima takozvani "Rock block" i zamislite kad su pisali o CoF-u, Lordi... za CoF su napisali kako su oni zestoki rockeri koji vole vampire... i uz to su dodali slicicu Dannyja Filtha i ispod pise:"Ko ima zesce cizme od mene, a?"... zaista bezveze... Edited by +Leona+
Posted
Jel gledao neko spot za pesmu Angels? icon_mrgreen.gif

Moram da konstatujem da Sharon odlicno izgleda... icon_da.gificon_biggrin.gif

Ona uopste izgleda dobro za svojih 30...ko zna kakva cu ja biti u 30 kad sam sad ovakva... icon_sad.gif