PlanetHell Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 ima li neko link za download ili bar gledanje tog spota??? Quote
Valtiel Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Pa ljudi kako vam izgleda taj spot???!!! Quote
*One Wish* Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 JA NEMAM LINK ALI IMAM TAJ SPOT MAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ja zelim taj spot..... Obozavam tu pesmu... Quote
Valtiel Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 MAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ja zelim taj spot..... Obozavam tu pesmu... Lepo je kad vas dve zovete jedna drugu MAZO. Quote
*One Wish* Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Lepo je kad vas dve zovete jedna drugu MAZO. Ocesh i ti da nam se pridruzish u tom zvanju??? Quote
Valtiel Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ocesh i ti da nam se pridruzish u tom zvanju??? Naravno. Ako nemate zamerki. Quote
Dark hunter Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Dibicete oboje taj spot....mnogo lepo izgleda pevaljka....mozete me zvati Mazo....jedna zena je vec tako navikla.... Quote
*One Wish* Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Naravno. Ako nemate zamerki. Slobodno.... samo izvoli... Eh da... evo bash sad slusham WT.... Stand my ground..uh kako lepa pesma Quote
Kali Agna Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Pa ljudi kako vam izgleda taj spot???!!! Meni nista specijalno, nema neke radnje...Bolji mi je spot za Memories hiljadu puta Quote
*One Wish* Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Meni nista specijalno, nema neke radnje...Bolji mi je spot za Memories hiljadu puta Spot za Memories je ODLICAN..... bash mi se svidja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Valtiel Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Meni nista specijalno, nema neke radnje...Bolji mi je spot za Memories hiljadu puta Da. Svakako je memories bolji. @ *ONE WISH* - Mislim da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva Edited May 31, 2005 by Euphorion Quote
*One Wish* Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Da. Svakako je memories bolji. @ *ONE WISH* - Mislim da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva Potpuno se slazem Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ne volim ih nimalo.. Imate o njima u Bravo-u do mile volje..."Bore se za gothic throne sa Nightwish-om i Evanesence"... Quote
Kali Agna Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 "Bore se za gothic throne sa Nightwish-om i Evanesence"... E ovo je stvarno izvala dana Cuj, NW & Evanescence gothic... Quote
GothicWraith Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 E ovo je stvarno izvala dana Cuj, NW & Evanescence gothic... pa kad fenseraji pisu. fenseraj samo zna sa kim se jebala seka aleksic i sl. Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Hey dude, da ne ispadne da je moja izvala!!!! Ovo je citat iz novisnog clanka ( novine "Bravo" ) Neshto u stilu:" novokomponovani bend Within Temptation predstavlja konkurenciju NW i Evanesencu.Sve tri pjevachice imaju slichan styleing bla bla" i tako Quote
Kali Agna Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ovo je citat iz novisnog clanka ( novine "Bravo" ) Ccc ...sta ti citas Quote
*One Wish* Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ovo je citat iz novisnog clanka ( novine "Bravo" ) Neshto u stilu:" novokomponovani bend Within Temptation predstavlja konkurenciju NW i Evanesencu.Sve tri pjevachice imaju slichan styleing bla bla" joj.... taj glupi casopis Quote
Dark hunter Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 joj.... taj glupi casopis glupi casopis....samo unose traceve....uhhhhh...kako bih ga ukinula.... Quote
Valtiel Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Najvise me nervira sto pisu da su NW I WT gothic ROCK bendovi. BRAVO JE SRANJE !!!! Quote
Leona Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 (edited) Bravo pise o najnovijim singlovima, nebitno da li su metal, pop ili rep. Mislim da bi objavili i nesto o Cradle Of Filth ako bi se pojavili na Mtv-ju. Znate za onaj novi casopis za bebice fenserske-OK? E pa tu ima takozvani "Rock block" i zamislite kad su pisali o CoF-u, Lordi... za CoF su napisali kako su oni zestoki rockeri koji vole vampire... i uz to su dodali slicicu Dannyja Filtha i ispod pise:"Ko ima zesce cizme od mene, a?"... zaista bezveze... Edited June 16, 2005 by +Leona+ Quote
Leona Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Jel gledao neko spot za pesmu Angels? Moram da konstatujem da Sharon odlicno izgleda... Ona uopste izgleda dobro za svojih 30...ko zna kakva cu ja biti u 30 kad sam sad ovakva... Quote
Wendigo Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 (edited) Leona, mogla bi da nadjes neku slabije vidljivu boju za tekst! Edited June 16, 2005 by Newcomer Quote
Recommended Posts