Kali Agna Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Ona uopste izgleda dobro za svojih 30...ko zna kakva cu ja biti u 30 kad sam sad ovakva... Ne seri da vec ima 30?! Ali definitivno nije jos za bacanje Quote
Leona Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Leona, mogla bi da nadjes neku slabije vidljivu boju za tekst! jel sad bolje...? Quote
Leona Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 (edited) Ne seri da vec ima 30?! Ali definitivno nije jos za bacanje Skoro je napunila...stvarno bre izgleda mlada...neko je skoro lupio na jednom forumu da ona ima decu...kreten Edited June 16, 2005 by +Leona+ Quote
GothicWraith Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 sto kreten, mozda samo pogresno obavesten.. jel ima neko link za download Angles spota? p.s. nije uopste za bacanje!! hocu je Quote
VOJVODA Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Skoro je napunila...stvarno bre izgleda mlada...neko je skoro lupio na jednom forumu da ona ima decu...kreten Slazem se, ko bi normalan njoj pravio decu, bez koriscenja papirne kese za glavu?! Jos ako ne dao Bog ona zapeva tokom te dugotrajne i traumaticne operacije... Quote
Leona Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Slazem se, ko bi normalan njoj pravio decu, bez koriscenja papirne kese za glavu?! Jos ako ne dao Bog ona zapeva tokom te dugotrajne i traumaticne operacije... Ma nije to u pitanju, nego ona jos nije udata. Njen decko je onaj Robert iz tog benda, a on ima 29 godina. U vezi su skoro 10 godina. Na sajtu tv metropolisa ima forum WT, i tamo ima neki lik koji predstavlja svoj sajt posvecen njima. Ima za download sve i svasta. Quote
GothicWraith Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 neva veze, skinuo sam. i imam dosta stvari od njih, ali ipak kazi sajt tog lika, mozda ima nesto sto ja nemam. hvala Quote
Leona Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 neva veze, skinuo sam. i imam dosta stvari od njih, ali ipak kazi sajt tog lika, mozda ima nesto sto ja nemam. hvala http://www.ptt.yu/korisnici/r/a/radovanr/ruins Valjda je to...poz! Quote
Leona Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 E, jel si uspeo da skines nesto sa sajta, ja ne mogu...? Quote
GothicWraith Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 nece nista. sad cu da im pisem. hehe Quote
Leona Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 nece nista. sad cu da im pisem. hehe c, c, c.... sramota.Meni lepo download dodje do 99% i tu stane...really shame Poz! Quote
GothicWraith Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 (edited) ma meni nece ni da pocne! error, page not found i slicno poz Edited June 20, 2005 by GothicWraith Quote
Valtiel Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ma meni nece ni da pocne! error, page not found i slicno poz Probaj bratac da nastavis download preko Opere ili Download Acceleratora. Quote
Ora Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 A sta ti treba sa sajta? Ja imam skoro sve njihove spotove... Quote
PlanetHell Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 skinuh mother earth sa tmf awards... kakva je to manifestacija i da li je ono uopshte bilo live ili na playback... Quote
Guest ThePhantom Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 E sad, ja sam novi ovde pa ne kapiram da li se vi ovo zajebavate ili ozbiljno pripovedate Ali, Within Temptation je grupica na koju se loze devojcice od 12 do 14 godina.... i strasno je komercijalna Quote
Kali Agna Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 E sad, ja sam novi ovde pa ne kapiram da li se vi ovo zajebavate ili ozbiljno pripovedate Ali, Within Temptation je grupica na koju se loze devojcice od 12 do 14 godina.... i strasno je komercijalna Aj sad ne seri... Istina da ima mnogo drugoh gothic sastava koji su kvalitetniji ( i manje komercijalni), ali savetujem ti da preslusas Enter i rane radove pa da vidim da li ces da promenis misljenje... Quote
GothicWraith Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 drz'te me ljudi sad cu da ga bijem ne znam sad cu da proverim kako stoji stvar sa dl Quote
Guest Zli 0bucjar Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 skinuh mother earth sa tmf awards... kakva je to manifestacija i da li je ono uopshte bilo live ili na playback... neka dodela nagrada u Belgiji Ne znam za WT, ali Slipknot je tamo definitivno svirao live Quote
Guest ThePhantom Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Aj sad ne seri... Istina da ima mnogo drugoh gothic sastava koji su kvalitetniji ( i manje komercijalni), ali savetujem ti da preslusas Enter i rane radove pa da vidim da li ces da promenis misljenje... ma bre, bre, ne radi se o ranijim i novijim radovima, nego ta grupa je u istom kosu sa Brintney Spears! Nesto sto se non stop vrti na radiu i gore pomenutom TMF-u (The Music Factory). Recimo, slusas J-LO, pa onda WT, onda malo Britney pa opet WT itd... Koimercijalna komercijala, idi begaj. btw TMF je holandska muzicka televizija, koja je sjebala i MTV po svojoj odvratnosti, i veruj mi, na to se loze jos samo devojcice od 12 do 14 godina. Znaci nista licno, samo ti kazem kako stoje stvari. ziveo! Quote
Kali Agna Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Ma ne shvatam licno naravno... nisam ja neki njihov fan... samo kazem da valjda treba da sudis o nekom bendu na osnovu kvaliteta, a ne kvantiteta (tj. zastupljenosti na TV-u )... Jel bi onda mozda i Metallicu svrstao u isti kos sa Britney i JLo? pozz Quote
Crow Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 E sad, ja sam novi ovde pa ne kapiram da li se vi ovo zajebavate ili ozbiljno pripovedate Ali, Within Temptation je grupica na koju se loze devojcice od 12 do 14 godina.... i strasno je komercijalna Slazem se sa Kali Yuga. Preslusaj prvo album Enter pa onda izvaljuj gluposti. Pa sta ako su sad komercijalni. To ne znaci da nisu dobri. Quote
Jessy Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Slazem se sa Kali Yuga. Preslusaj prvo album Enter pa onda izvaljuj gluposti. Pa sta ako su sad komercijalni. To ne znaci da nisu dobri. Quote
Recommended Posts