PlanetHell Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Silent Force je dobar album ali mi je nekako LJIGAV Balade su ok, a od ostalih 'brzih' pesama svidjaju mi se It's the fear i Forsaken Quote
AmyLee Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 onda su poceli da pustaju i angels.. Nisam videla spot Angels!!! O cmu se radi? Quote
Alexi_Laiho Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Nisi gledala najbolji spot!!!!! Postoji lik koji je kao neki sveštenik koji ubija nedužne devojke iz čisto nekog svog hira, Sharon onda predstavlja "tajnog agenta" kao mlada devojka po njegovom ukusu, on je otima, uspavljuje i odvodi je na mesto gde, verovatno žive, sahranjuje svoje žrtve. Tu se pojavljuju momci iz benda kao telohranitelji, i pojavljuje se Sharon sa velikim krilima, kao andjeo i naravno pored njene snage ovaj nazovi sveštenik ne može da preživi! Eto ti ukratko, ali bih ti savetovala da pogledaš jer je spot jako dobar, meni uz Memories najbolji. pozzz Quote
heroinchic Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 vidi se da imas ukusa. yeeeaaah, riiight. Quote
PlanetHell Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 mother earth je bolji ovaj mi tako ne ide uz njih Quote
Gregor Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Within je stvarno fenomenalna grupa,Sharon ima glasčinu, lyrica im je fenomenalna, i svidja mi se pristup a la good gay. Eto toliko od Gregora... za sada Quote
heroinchic Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 vidi se da imas ukusa. yeeeaaah, riiight. Quote
PlanetHell Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 inache nisam zadovoljan ovim poslednjim dvdom moglo je bolje dodushe imam samo prvi deo da li bi bio neko ljubazan da mi poshalje ceo molim vas Quote
heroinchic Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 sta, imali su i pretposlednji?! Izgleda da je kolicina izdatih dvd-jeva obrnuto proporcionalna sranju koje bend napravi. Quote
PlanetHell Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 you're moron ako ne volish bend why are you hanging here...... go to... wherver you like Quote
Alexi_Laiho Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 vidi se da imas ukusa. yeeeaaah, riiight. Imaš nešto protiv da imam svoj ukus? Quote
Leona Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 inache nisam zadovoljan ovim poslednjim dvdom moglo je bolje dodushe imam samo prvi deo da li bi bio neko ljubazan da mi poshalje ceo molim vas Kako si nabavio dvd, odakle ti??? Ja bih ti poslala sve da imam, ali imam samo Mother Earth Tour - DivX. Quote
PlanetHell Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 imam prvi deo koncerta sa Java ostrva ali mi 2. deo ne radi tako da je odleteo sa kompa odavno.... a taj 2. deo je bolji jer je vec pao mrak... Quote
draganjv Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 ako neko ima nesto od Within temtation neka se javi [email protected] Quote
Lyric Soprano Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Within Temptation su ODLIČAN bend i ja ih obožavam! Sharon ima lepu boju glasa (kao ptičica...), ali nedovoljnu jačinu (jer nije školski obrazovana kao ja :-)), ali sve u svemu, glasovne sposobnosti su joj OK! p.s. Odlični su im spotovi! Quote
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 (edited) E šta sve još neću pročitati... OK, Šeron je slatka (ima viška kila po meni), boju glasa ima pomalo čudno (but...but...but that voice ), spotovi su ok, osim onog "Ice Queen" ili kako se već zove... Lyricsi su poprilično tupavi (u nekim delovima su zajebali čak i SOnatu), ali imaju još oni vremena... Popraviće se (yeah right... ) Ps. Šta će ova tema na Gothic-u? nemojte ubuduce pocinjati rasprave gde sta treba da stoji, vec obavestite moderatora. Teme su i ovako prepune govana Edited May 9, 2006 by HowlingWind Quote
Dowla Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 http://www.myspace.com/withintemptationofficial Quote
GothicWraith Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Invalid Friend ID. This user has either cancelled their membership, or their account has been deleted. Quote
Ivan_Creed Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 (edited) Ajs Kuin je rados'an spot ba, stalno osJecam rados' kada ga vidim... Iako je smesno svo ono mahanje rukA i vatanje zjala (zamalo i mene da dokaci), Sharon bi ja stavio na letvu i vJezbao mJEsazu.... :manijak_forever: Edited October 5, 2006 by Ivan_Creed Quote
Shamandalie Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ajs Kuin je rados'an spot ba, stalno osJecam rados' kada ga vidim... Iako je smesno svo ono mahanje rukA i vatanje zjala (zamalo i mene da dokaci), Sharon bi ja stavio na letvu i vJezbao mJEsazu.... :manijak_forever: Nemoj da budes tako brutalan. Quote
Ivan_Creed Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Nisam brutalan (mozda verbalno samo), to se zove ljubav.... Mislim, deljenje iste.... U svakom slucaju me oraspoloze... Quote
Shamandalie Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa dobro, uz njene vokalne sposobnosti i sam znas kako nas narod kaze "bolje da ljulja nego da zulja". Ali pazi, ona je UDATA zena a sada ima i dete, pa nemoj da se zezas s tim. Quote
Ivan_Creed Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ne zezam se, znam ja to bolan, pa ja sam OTAC! Quote
PlanetHell Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 otac je cjelavi gitarista WT-a sto mu dodjes ti, huh? Quote
Recommended Posts