grip Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Novi album je solidan,ali nije ni primirisati Silent Force-u,najbolja pesma mi je The truth beneath the rose,a u pravu ste,WHYD je chista komercijala i prilichno iritira,ali svejedno,ja sam fan WT,stoga se meni svidja sve shto oni rade,uostalom Sharon se porodila,imajte dushu,hehe Quote
Dead Dolly Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 album od WT koji je na mene ostavio najveci utisak i koji je po meni od njih najboljih albuma je ENTER................... Quote
PlanetHell Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Odgledah pre par dana spot za "Frozen".. jako dobro.. drago mi je sto su izabrali tu pesmu za spot.. Quote
KinSlayer Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Album je jako slusljiv i sasvim solidan. Spot je ok. Quote
Minerva Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Super su ali nedostaje muski vokal kao pre Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Još im samo on fali. Aj' zatvarajte temu koja je duplikat postojeće. Quote
Zagrivuk Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Super su ali nedostaje muski vokal kao pre Sasvim je dobro ovako (ponavljam se, dupla je bacena) A i da zapevam The world seems not the same, Though I know nothing has changed. It's all my state of mind, I can't leave it all behind. I have to stand up to be stronger. I have to try to break free From the thoughts in my mind. Use the time that I have, I can't say goodbye, Have to make it right. Have to fight, cause I know In the end it's worthwhile, That the pain that I feel slowly fades away. It will be alright. I know, should realize Time is precious, it is worthwhile. Despite how I feel inside, Have to trust it will be all right. Have to stand up to be stronger. I have to try to break free From the thoughts in my mind. Use the time that I have, I can't say goodbye, Have to make it right. Have to fight, cause I know In the end it's worthwhile, That the pain that I feel slowly fades away. It will be alright. Oh, this night is too long. I have no strength to go on. No more pain, I'm floating away. Through the mist I see the face Of an angel, who calls my name. I remember you're the reason I have to stay. I have to try to break free From the thoughts in my mind. Use the time that I have, I can't say goodbye, Have to make it right. Have to fight, cause I know In the end it's worthwhile, That the pain that I feel slowly fades away. It will be alright. Edited June 22, 2007 by Black Totem 213 Quote
Guest Bon Jovi Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 (edited) Posednji album mi se jako svideo.Pesma Our Solemn Hour,mi je bas posebna,posebno deo na latinskom.Dobre su i pesme What i've done, Hand Of Sorrow i Frozen. Od pesama sa predhodnih albuma mi se svidjaju Angels,Bittersweet,Destroyed,Memories i Ice Queen Sve u svemu,jako dobar bend sanctus, espiritus, redeem us from our solemn hour sanctus, espiritus, insanity is all around us (sanctus, espiritus...) Edited July 20, 2007 by Bon Jovi Quote
Bata Trokrilni Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 I meni se sviđa poslednji album. Quote
Sirius Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 dobar je, ali mi je idalje najbolji mother earth, i pesma the promise.... Quote
Shamandalie Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Odgledala sam njihov nastup na Szigetu i ostala bez reci. Fenomenalni su u svakom smislu. Sharon savrseno peva i jos bolje izgleda, jako se prolepsala posle porodjaja i smrsala. O stajlingu i da ne govorim, uskoro cu vam okaciti slike. Pitam se samo zasto se niko nije setio da ovako dobar bend dovede u Srbiju. Quote
Prisoner of Dreams Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 mmmmm, Sharon je najbolja medju tetama-pevacicama Quote
Shamandalie Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Odusevila me u svakom smislu. Zena koja ima toliko energije. O izgledu ne treba trositi reci. Ja sam imala tu srecu da sedim ispred bine. Da, ne u publici, vec u onom delu ispred ograde za publiku na 2 metra od bine. I zamisli, dok je pevala, tu gde sam bila mogla sam da osetim kako joj mirise kosa. I ja i moj momak se pitamo sta ona tako lepa trazi sa tako ruznim muzem. Po nekim procenama, bio je to jedan od najboljih nastupa na Szigetu u poslednjih 7-8 godina na hammer Worldu. Quote
Prisoner of Dreams Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 ja sam na zalost gledao samo neke koncerte koje sam skidao s neta, ume ona da podigne publiku Quote
Zoll Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Odlican im je novi album, vecina pesama je dobra, whyd i mene prilicno smara. Za sad mi je The Howling favorit... Quote
Shamandalie Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 (edited) Evo jedne slike sa koncerta:Snimila sam i jedan klip od minut i 10 sekundi, iznervirala sam se jer mi se neki lik iz obezbedjenja nacrtao ispred, pa zbog toga nisam mogla da snimim celu pesmu. Okacicu to kasnije.Da ne zaboravim i ovo: Šeron je posle nastupa ostala skoro sat vremena da priča sa fanovima i potpisuje autograme. Evo i fotke iz backstagea: Edited August 10, 2007 by Shamandalie Quote
Prisoner of Dreams Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Olja, ova prva slika je odlicna, veoma profi Quote
Shamandalie Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ta je slikana ispred bine, by my boyfriend...Ja sam slikala malo dalje, ali nije lako raditi sa prosecnim aparatom bez blica. Kad sredim jos neke fotkice, dacu linkove za njih. Quote
rhapsoad Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 cuo sam novi album i bas mi se svidja prve 3-4 pesme su bas odlicne Quote
זאבים Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 meni zwuche ko narodnjaci sa dobrim aranzmanima i produkcijom Quote
Pavao Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 WITHIN TEMPTATION: 14.01.2008.-Zagreb, Tvornica kulture 19.01.2008.-Ljubljana, Mediapark Quote
Rob Swire Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 ne znam nista o ovom bandu, mada imam sve albume u mp3...i kao odslusao sam album silent force. ima neka stvar it's the fear. skroz lep refren. Quote
Recommended Posts