solicitor Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Neke '98 godine pustili Polzovici na Hard Metal video magazinu WT uzivo sa Dynamo open festivala... ja se odusevio...otiso u Felix odma i trazio da kupim...pogleda me ona riba...kaze koaj grupa? Nikad cula...eto od Mother earth postadose popularni do jaja...ucili su od zemljaka(The Gathering) , al su ga naucili bas kako treba.... Ja sam skino sve albume s neta i pustao nekim ljudima i vecina je rekla da riba peva lepo al da joj glas malo para ushi... al uz vise slusanja svi su ih zavoleli... evo sad se na vivi reklamiraju samo tako, i to je pohvalno...odo ja sad na trg da gledam Alogiu Quote
lunja Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 ja sam preslushao ova dva albuma i ono, vokal je super, ali da para ushi a i pesme samo 3 su mi jake > ice queen, mother earth i in perfect harmony. Quote
Lady Amalthea Posted July 2, 2003 Report Posted July 2, 2003 cula sam ice queen i ne izlazi mi iz usiju! mnogo gotivan glas a: a: Quote
Kakashi Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Cuo sam Running Up That Hill (hvala Zeljko ) i video spot koji je 8O, jedini koji se moze porediti sa Mother Earth po kvalitetu. Quote
Sinstrel Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 Na Vivi treba da bude koncert ovog benda samo ne skapirah kad, valjda u subotu u 22h a sutradan repriza u 00h... Quote
:={MaYa}=: Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 ih......to treba gledati.....slatki su bre....... ja obozavam i da ih slusam,mada poneka pesma smara jako,al generalno su mi super.....vuce te i kad pevash....... Quote
Sinstrel Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 Bio je koncert ali ja kreten sam zaboravio pa sam poceo da ga gledam negde od polovine recimo. Sutra je repriza pa valjda necju zaboraviti, te tako mozda ih i snimim pa pravim divx od toga Quote
... Posted July 19, 2003 Author Report Posted July 19, 2003 Ја омашио термин, па нисам гледао. :x Quote
Kakashi Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 Bio je koncert ali ja kreten sam zaboravio pa sam poceo da ga gledam negde od polovine recimo. Sutra je repriza pa valjda necju zaboraviti, te tako mozda ih i snimim pa pravim divx od toga Kad je bese repriza??? Quote
Elldamar Posted July 21, 2003 Report Posted July 21, 2003 Nabavio DIVX!!!! E evo morate pogledati...Ne znam...Jednostavno...Neverovatno... Quote
Sinstrel Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Ja ipak nisam snimio zezala me nesto TV kartica ali sam ga odgledao... pa nista specijalno koncert ko koncert muzika je ok (zaboravicju na chinjenicu da je dobrih 50% muzike islo preko matrice a ja se tripovao da sve to svira klavijaturista). Sharon je u drugom delu koncerta extra falsiraka sto je i logicno s obzirom koliko si bacakala po sceni. Ali ok je koncert gledacju svakako da nabavim divx. Quote
Elldamar Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Hmmm...Nisam siguran da govorimo o istom koncertu...Ovaj DVD je ustvari kombinovan sa dva koncerta u Holandiji... Quote
Ninoslav Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 MEni bi trebao taj DivX od WT, ako bi hteo da se razmenimo, imam solidno audio naslova i oko 200 spotova! javi mi se na pp ako zelis Quote
Sinstrel Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Ja imam vise javi se meni Ne znam gde je ovaj koncert odrzan sto je bio za vikend na VIVI te tako ne znam da li pricamo o istom koncertu. Quote
:={MaYa}=: Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 da,da.......samo vi pricajte........Zeljko.....hocu to da vidim kad nabavish i kad se vratim. INace slidza nam je super! Quote
Sinstrel Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Ocju slidzu... necju da cekam mesec dana da bih je video SRECJAN TI PUT MALA! :* Quote
Angele Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 8O Pa kad se tako lepo razbacujete tim DVDovima i raznoraznim DivXovima, aj' malo i kroz moj kompic to da prodje...i u redu cu da stojim ako treba Quote
Elldamar Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 E, ajd shaljite mi adresu na pp kome treba DiVX.Ovo stvarno treba pogledati!!! Quote
Марија П : Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 Volim ih poslushati.. super su.. vokal.. fenomenalan a: a: a: Quote
Kakashi Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 NAPOKON sam nabavio Mother Earth album i 8O 8O 8O! Nijedna pesma nije dosadna! Quote
The Reaper Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 e pa sad da i ja dam svoje stručno mišljenje..... ice queen je zakon stvar, a i čitav album je ok... sharon ima jedan tako fenomenalan vokal da ja nemam riječi kako bih ga opisao... ma savršeno................ Quote
Recommended Posts