marcoman Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 moram reci da je i meni vokal bio u pocetku...hmm. cudan, recimo sada sam skontao da sam oduvek tako zamisljao glas jedne vestice I like it a: Quote
:={MaYa}=: Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 Ocju slidzu... necju da cekam mesec dana da bih je video SRECJAN TI PUT MALA! :* e moraces....mozda u stvari nakacim kad skeniram imam ovde i to.... samo nemam vremena.... hvala,put je bio divan sad mi pozeli srecan come back! i nove slicice su mi slatke ma videcemo se ti radi sta teba za ono nase Quote
:={MaYa}=: Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 moram reci da je i meni vokal bio u pocetku...hmm. cudan, recimosada sam skontao da sam oduvek tako zamisljao glas jedne vestice I like it a: e ti ga baaaaaash pretera..... Quote
Kakashi Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 sada sam skontao da sam oduvek tako zamisljao glas jedne vestice 8O 8O 8O Quote
blondie Posted August 9, 2003 Report Posted August 9, 2003 ok, dobri su. ali previse su istripovani za moj ukus. riba ima fin glas, ali uopste ne razaznajem sta ona pjeva. likovi se furaju da sviraju neke solaze, sta li... ali uglavnom, poziraju. ne cujem neku specijalnu svirku. sve su nesto mixovali u masinama. anyway, nista posebno, vec vidjeno. Quote
Black Countes Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Odlicni su!!! Vokal je strava! Vokal je kao novi instrument !! ODLICNI!!! Quote
Council A Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Fenomenalni su! Zaista nesto posebno, glas joj je odlican... Trenutno sam zesce naprzena na Dark Wings, prvo me je istripovao drug da ima solazu slicnu "High Hopes"-u (Pink Floyd, inace moja omiljena pesma za zivota ), pa sam je pocela nesto intensivnije slusati, zakljucila , naravno, da nema veze sa doticnom pesmom, ali da je sama po sebi jako dobra! Quote
lunja Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 ubij druga valjda sam ja odgovorio na ovu temu ali slazhem se da je ovo sve vetj vidjeno i da glas nije neshto posebno pre je kreshtav Quote
Kakashi Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Evo ih opet u Overdrive-u! (i to upravo sad Dark Wings!) Quote
Марија П : Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Ozbiljno? 8O 8O Znaci da pripremim kasetu za veceras a: a: Quote
lunja Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 pa ima u 12 i u 20 kao i nedeljom termini bashshshs za snimanje a: marija ako propustim dajesh kasetu a: Quote
michelle Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Nista novo,vec oprobano uspesan recept. Devojka lepo peva ali mojim usesima ne prijaju suvise Quote
DevouredSoul Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Slusham ih i volim ih, ali definitivno ima boljih bendova. GLas one devojke mi ponekad ide na zhivce, ali ume dobro da peva, nishta ne kazhem Sve u svemu, kvalitetna grupa. a: Quote
VOJVODA Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Sasvim prosecni, nezanimljivi. Nalozeni su, glumataju nesto, dosadni bre. Quote
Nightwing Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Bend je odlican... Gledao sam pre neki dan njihov nastup na Rock am Ringu (Pustili na Vivi+) Sad kad sam bio na Maidenima trazio sam njihov disk ali ga nema Ima li neko iz Bgda raspolozen za rezanje? Quote
Night_Blade Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Odlican Album nema shto odusevili su me ljudi a: Quote
METALbitch Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 svidja mi se bend,nemam primedbi Quote
Anabella Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Da li neko zna ko peva "Running up that hill" u originalu? Quote
Council A Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Fenomenalni su! Zaista nesto posebno, glas joj je odlican... :? Ko je meni sipao cvetni prah u pice kad sam bila ovako fina :? Tj, nisam promenila misljenje o njenom zaista fenomenalnom glasu, al ne mogu da verujem da sam ovo rekla :? . Quote
Dolly Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 ma odlicni su dok ih ne gledam, pevacica se ocajno sminka, (dobro outfit i moze da prodje) a ostatak muzicara, najezim se ocajno se oblace prave smesne face (tipa-ja sam metalac --plasite se od mene!!!) i spotovi su im bljak! ali zaista mogu da ih slusam sa zadovoljstvom!!! Quote
Nightwing Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Njima je bolje da se ne pojavljuju na TVu jer samo ispadaju smesni. Inace najzad sam nabavio oba albuma i cini mi se da su uradili spotove za najslabije pesme sa Mother Eartha. Ne znam sta ce uopste spotovi bendovima koji se bave "tvrdjom" muzikom. Mislim da tako samo mogu da odbiju ljude koji slusaju nesto slicno. Enter je OK ali daleko je to od recimo Tristanie. Quote
Kakashi Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Da li neko zna ko peva "Running up that hill" u originalu? Kate Bush. Imas temu o njoj na ne-metalu. Quote
Dolly Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 pesma je super u obe verzije a: skroz fenomenalna Quote
Recommended Posts