Dolly Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ej smarate i sa tim da NW nije gothic bend.To svi znamo.Ipak,vole ljudi da ih pljuju na svakom forumu. Cim se neki bend proslavi krene pljuvanje. Zar vam nije dosadno da na to trosite energiju????? Neka svako slusa sta voli. Niko ne moze da mi promeni misljenje pljuvanjem po bendu koji volim. HAIL NIGHTWISH da ne bude zabune... obozhavam nw impresivno a: Quote
Harvester Of Sorrow Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Mislim da je Whitin Temptation bleda kopija Nightwish-a(koji ince ne podnosim) p.s.Ja sam na ovu temu dosao samo zato sto pratim Dolly i njen avatar. Quote
Dolly Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 sarmirana sam, a avatar neodoljiv znam.. ali ne bih da uporedjujem WT & NW.. a to sam vec obrazlozila sa, Quote
Harvester Of Sorrow Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Kako ti kazes,verno slusam omadjijan !!! Quote
dusk Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Mislim da je Whitin Temptation bleda kopija Nightwish-a(koji ince ne podnosim)p.s.Ja sam na ovu temu dosao samo zato sto pratim Dolly i njen avatar. Kako si to zakljucio, majke ti :? Pa oni nemaju veze s vezom, rekoh vec... Quote
Dolly Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 e, o tome smo vec 1oooooooooooooooooo puta raspravljali.... Quote
Harvester Of Sorrow Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Mislim da je Whitin Temptation bleda kopija Nightwish-a(koji ince ne podnosim)p.s.Ja sam na ovu temu dosao samo zato sto pratim Dolly i njen avatar. Kako si to zakljucio, majke ti :? Pa oni nemaju veze s vezom, rekoh vec... Kao sto rekoh ovde sam zbog *****,a ovo sam bezveze napisao.Verovatno zato sto me podsecaju na Nw(vizuelno). Quote
kliNac u sjeNci Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Nw i Wt dva svijeta. Mada, ova 2 benda su zajedno isli na turneju. i Sharon je rekla da su Nw previse brzi i previse heavy za njen ukus, al da su dobri. Quote
kliNac u sjeNci Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Nw i Wt dva svijeta. Mada, ova 2 benda su zajedno isli na turneju. i Sharon je rekla da su Nw previse brzi i previse heavy za njen ukus, al da su dobri. Quote
Dolly Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 ja bih rekla... da je to dobro objasnila... samo sto su NW savrseni a: Quote
lunja Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 da li ste videli novi spot za singl running up that hill? znachi, pesma je ochajna, spot tupav ali neuporedivo bolji od nenadjebive druge verzije spota ice queen... u pochetku su mi bili odlichni, ali sada su stvarno sranje... shta vishe fensi sranje koje se vriti na vivi :ne: ipak je bolje samo slushsti albume nego gledati ih... smeshni su, koliko god pvca imali na sebi :ne: Quote
Марија П : Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Meni "Running Up That Hill" i nije tako losa pesma. Jeste slabija od "Mother Earth" ili "Ice Queen", ali nije losa. Da li se meni chini ili je Sharon *ili kako se vecj zove pevachica WT-a* smrshala? Divno izgleda u novom spotu. Quote
Nightwing Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 da li ste videli novi spot za singl running up that hill? znachi, pesma je ochajna, spot tupav ali neuporedivo bolji od nenadjebive druge verzije spota ice queen... u pochetku su mi bili odlichni, ali sada su stvarno sranje... shta vishe fensi sranje koje se vriti na vivi :ne: ipak je bolje samo slushsti albume nego gledati ih... smeshni su, koliko god pvca imali na sebi :ne: Pa dobro Running up that hill je obrada pa tako i treba gledati na tu pesmu. Slazem se da ne bi trebali da snimaju spotove jer tako samo mogu izgubiti fanove... Quote
Kakashi Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 da li ste videli novi spot za singl running up that hill? znachi, pesma je ochajna, spot tupav ali neuporedivo bolji od nenadjebive druge verzije spota ice queen... u pochetku su mi bili odlichni, ali sada su stvarno sranje... shta vishe fensi sranje koje se vriti na vivi :ne: ipak je bolje samo slushsti albume nego gledati ih... smeshni su, koliko god pvca imali na sebi :ne: Tek sad se pojavio na TVu? :? Pesma je odlicna (obrada Kate Bush), a i spot je dobar! Quote
Nightwing Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Spot se moze downloadovati sa WT Fan sitea Quote
lunja Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 chek chek, jel se samo meni ne dopada spot ?? :ne: Quote
Nightwish Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Spot se moze downloadovati sa WT Fan sitea pa kog fansite-a? ima ih gomila... Quote
Nightwing Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Sa Deep Withina http://www.deep-within.com/ P.S.Prvo se moras registrovati... Quote
Nightwing Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 ...they had confirmed that a new WT album would be released in May 2004... Quote
DevouredSoul Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 chek chek, jel se samo meni ne dopada spot ?? :ne: Pre neki dan sam videla neki njihov spot u Holideju (na mtv-u). Ako o njemu govorite, onda stajem na tvoju stranu. a: Quote
Марија П : Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 chek chek, jel se samo meni ne dopada spot ?? :ne: Pre neki dan sam videla neki njihov spot u Holideju (na mtv-u). Ako o njemu govorite, onda stajem na tvoju stranu. a: Onaj kada Sheron poleti? Quote
lunja Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 ona skoro u svakom spotu leti :| Quote
Recommended Posts