Invictus Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Parastos - Branded & Exiled Sviram bas, neke ritam gitare, jednu gitaru na harmi i pjevam. Inace prasimo klasicni heavy i Ja nisam vokal, ali vokal sa kojim sam tada radio je to otpjevao totalno neubjedljivo, pa sam Ja iz zajebancije snimo pjesmu sa black/death vokalom i eto... Vjerovatno cemo uskoro ponovo biti koncertno aktivni, posto sam konacno okupio novu postavu. Osim Brandeda, vjerovatno cemo svirati i Riding the Storm. A, da, imamo napravljene i svoje pjesme za album. Lanci i Kozha Lanci i Kozha Lanci i Kozha I Nitne... Lanci i Kozha Lanci i Kozha Lanci i Kozha Zauvijek!!! Quote
Angelystor Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Pa dobro nije losha verzija, zanimljiv vokal Podrshka daljem radu tributa! :piovpije: Quote
StarbreakeR Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Nisam cuo al mora da jebe kevu...jos je pa i pesma dobra... Quote
Invictus Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 He, he, to kad napravim RW tribute bend (sto ce vjerovatno jednom i biti). Cak sam smislio i naziv: Running Free. Sada se fokusiramo na uvjezbavanje nasih pjesama da bi ih mogli snimiti u studiju. Put albuma je put istine. Muzika je mjesavina Running Wilda, Irona Maidena (old) i Manowara (old). Quote
StarbreakeR Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) Prilozices materjal kad bude gotov? Edited January 9, 2006 by StarbreakeR Quote
Invictus Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Evo dve adrese gdje mozete skinuti dva stara demoa Parastosa. Radjeni su brzo i jeftino i ne zvuci bas reprezentativno, ali shvaticete o cemu je rijec. http://music.mp3lizard.com/parastos/ http://www.hardandheavy.net/download/download.php Jebi ga znam da je tema o RW, ali ovo bas i nije daleko od toga. A, da, onaj solo na introu Land of Tears je na basu, sviran prstima. Svaka slicnost sa stilom Jeoy Demaio-a je namjerna. Iskreno se nadam da ce do ljeta biti i album. Quote
StarbreakeR Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 E nekada kada me budem imao vise Internet vremena skinucu to... Nego sta mislite o novom albumu...jeste ga culi...omiljena pesma??? Quote
Angelystor Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Angel Of Mercy a da..i Libertalia!!! Quote
StarbreakeR Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Angel of Mercy i Skeleton Dance...ali stvarno ne znam sta ce in Drum-machine...pa ovaj bubnjar je skroz solidan...pogledajte samo Live 2002! Quote
Invictus Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Libertallia, Skull & Bones, Angel of Mercy,... Quote
StarbreakeR Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Mada je omot po meni malo prernatrpan skeletonima i stuff...ali album razbija... Quote
WoI Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Drugovi ne da me uvatila zelja da pravim RW tribute nego...Smao jos gitariste da nadjem Quote
StarbreakeR Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Epa druze i mene ali sta da radim...ako ti treba vokal ili Klavijatura javi Quote
WoI Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 hehe hvala druze mada sumnjam da cemo naci neog da svira to... Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ја 'оћу да певам ако треба певач, али под условом да се раде 'Marooned' и 'Tortuga Bay'. Quote
WoI Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ma Marooned obavezno! Pa onda i Jolly Roger, Diamonds, Poisoned Blood, Fist Full Of Dynamite...Samo eto kazem jos gitaristi da se nadju Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Pile Of Skulls se ne sme zaobici! Quote
WoI Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 E druze...ti nemas pojma kako bi ja to i Masquarade svirao.Ali sat ces...jebiga...trebala bi mi jedna dupla od 300 evra za to Quote
Invictus Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Jebi ga, da zivimo u istom gradu, vjerovatno bi sad u nekoj garazi prasili Riding the Storm, umjesto sto ovdje prolupavamo po forumu. Up with the Roger!!! Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Moze,moze...ili Bad To The Bone!Kako dobra stvar! Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Хм, да, то је прва песма коју сам од њих чуо, а у исто време и радио са бендом Displaced још 1997. на Убу! Имам и снимке са једне од последњих проба. Било је врло забавно. Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ta pesma ima sjajan uvodni riff.Ma u globalu,genijalna pesma.Uz "Under Jolly Roger" moja omiljena Running Wild stvar. Quote
Recommended Posts