Invictus Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Хм, да, то је прва песма коју сам од њих чуо, а у исто време и радио са бендом Displaced још 1997. на Убу! Имам и снимке са једне од последњих проба. Било је врло забавно. Je li tu Miloje svirao gitaru? Quote
StarbreakeR Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Eeee...Whirlwind!!!Nemojmo da zaboravimo Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Bad To The Bone definitivno u vrhu Soldiers Of Hell se ne sme ne spomenuti as well..u stvatri ceo prvi album uopsteno... Adrian! Quote
WoI Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ceo Jolly album je keva pa svi ostali Quote
Angelystor Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Hm..meni taj nije ni u Top5 RW albuma Quote
RNA Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Je li tu Miloje svirao gitaru? Наравно да јесте. Да ти није показивао те снимке? Куку, мајко, која смо деца били. Обојица по 15 (кад смо почели)-16 (у време снимка) година. Знам да смо седели уз његов касетофон и слушали "Death Or Glory" који је он снимио код Ползовића на касети и скидали текст. Не да смо изгрешили, али како Ролф пева није ни чудо. Quote
RNA Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Hm..meni taj nije ni u Top5 RW albuma Их, бре, стварно. Ако ништа друго, тај албум има химну у виду насловне ствари и јебачку 'Merciless Game' која је пуна страобалних солажа. Quote
Angelystor Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Pa znao sam na kraju ispade da pricam za album da je losh. NE! dobar je album..title track pesma jeste himnicna, Raise Your Fist isti feeling daje..al najjaca sa 'buma mi je Diamonds It's just..bolji su mi od njega i prvi album i DoG i Port Royal i Pile i Black Hand i Maskarada. Quote
WoI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 I meni je Diamonds najbolja pesma sa tog albuma Quote
StarbreakeR Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Meni je ipak Under...najaca sa albuma...toplo mi je oko srca kada je slusam... Quote
Angelystor Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 NAbavio i 20 Yrs In History..ima dve "nove" pesme..tj to mu dodju starije pesme ali freshly snimljene "Prowling Werewolf" i "Apocalyptic Horsemen", fine pesmice, u stilu ranijih radova, prowling dobra, horsemen onako..prosecna. Pesme su remasterovane, pojedine su totalno resnimljene, a na nekim mislim da su resnimljeni leadovi samo(npr Port Royal)..ali ako nesto ne valja to je Branded And Exiled i Mordor, tzv 2003 verzije, sa sve Drum mashinom..BaE i ajde zvuci okej, ali Mordor sa ritam mashinom..ajaoj... Inache izbor pesama je sasvim fin, ima ih sa bukvalno svakog albuma. Quote
StarbreakeR Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Pa...jes da nisam cuo ali ako su samo 2 pesme nove skini samo njih... Quote
Angelystor Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 e upravo a inache..nije nesto zbog chega se treba lomiti, kao za First Years Of Piracy npr Quote
WoI Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 E da ni taj First Years Of Piracy jos nisam nabavio Quote
StarbreakeR Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ma dobro sad...bolje nabavi jos neki zivi koncert...bas me zanima kako to sada izgleda...mada su skoro snimili cert sumnjam da ce jos jedan... Nadam se da ce od sledeceg albuma da prestanu da koriste Drum-Machinu...imaju sasvim dobrog bubnjara... Nego mi se cini da je RW postao maltene one-man projekat...sta vi mislite? Quote
Angelystor Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Pa da..od kad Hermann otishao mislim da je samo Kasparek pocheo da pishe pesme..ne znam dodushe dal je Aufermann radio neshto... p.s. Si poslao dividi? Quote
Invictus Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 RW je Rolfow solo projekat jos od BHI. Zato je i raspustio postavu sa Pile of Skuls. Quote
StarbreakeR Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Jesam...danas...bezao sam sa casa da posaljem...a tek mi onda rekli da posta radi do 6 Quote
We_are_Running_Wild Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Blazon stone niko nije pomenuo,ccc Jedan od najacih albuma Jos kad bi oni dosli ovde............ jel ima mozda tema na thrash metalu o dark angelu? ako nema onda ste svi vi supci teski,takozvani treseri sve dok ne napunite postovima prave thrash bendove, a ne sepultura i metallica,necemo napuniti skc, kao za destruction! Sta li ce ona biti za tankard,strasno Quote
Recommended Posts