Jump to content

Recommended Posts

Posted
Хм, да, то је прва песма коју сам од њих чуо, а у исто време и радио са бендом Displaced још 1997. на Убу! Имам и снимке са једне од последњих проба. Било је врло забавно.

Je li tu Miloje svirao gitaru?

Posted
Je li tu Miloje svirao gitaru?

Наравно да јесте. Да ти није показивао те снимке? Куку, мајко, која смо деца били. Обојица по 15 (кад смо почели)-16 (у време снимка) година. Знам да смо седели уз његов касетофон и слушали "Death Or Glory" који је он снимио код Ползовића на касети и скидали текст. Не да смо изгрешили, али како Ролф пева није ни чудо.

Posted
Hm..meni taj nije ni u Top5 RW albuma

Их, бре, стварно. Ако ништа друго, тај албум има химну у виду насловне ствари и јебачку 'Merciless Game' која је пуна страобалних солажа.

Posted

Pa znao sam na kraju ispade da pricam za album da je losh. NE! dobar je album..title track pesma jeste himnicna, Raise Your Fist isti feeling daje..al najjaca sa 'buma mi je Diamonds icon_wink.gif

It's just..bolji su mi od njega i prvi album i DoG i Port Royal i Pile i Black Hand i Maskarada.

• 3 weeks later...
Posted

NAbavio i 20 Yrs In History..ima dve "nove" pesme..tj to mu dodju starije pesme ali freshly snimljene "Prowling Werewolf" i "Apocalyptic Horsemen", fine pesmice, u stilu ranijih radova, prowling dobra, horsemen onako..prosecna. Pesme su remasterovane, pojedine su totalno resnimljene, a na nekim mislim da su resnimljeni leadovi samo(npr Port Royal)..ali ako nesto ne valja to je Branded And Exiled i Mordor, tzv 2003 verzije, sa sve Drum mashinom..BaE i ajde zvuci okej, ali Mordor sa ritam mashinom..ajaoj...

Inache izbor pesama je sasvim fin, ima ih sa bukvalno svakog albuma.

• 2 weeks later...
Posted

Ma dobro sad...bolje nabavi jos neki zivi koncert...bas me zanima kako to sada izgleda...mada su skoro snimili cert sumnjam da ce jos jedan...

Nadam se da ce od sledeceg albuma da prestanu da koriste Drum-Machinu...imaju sasvim dobrog bubnjara...

Nego mi se cini da je RW postao maltene one-man projekat...sta vi mislite?

Posted

Blazon stone niko nije pomenuo,ccc

Jedan od najacih albuma

Jos kad bi oni dosli ovde............

jel ima mozda tema na thrash metalu o dark angelu?

ako nema onda ste svi vi supci teski,takozvani treseri

sve dok ne napunite postovima prave thrash bendove, a ne sepultura i metallica,necemo napuniti skc, kao za destruction!

Sta li ce ona biti za tankard,strasno